Czego w tej chwili słuchacie?
-
-
"Brodaczu", to jak po tym całowaniu, pójdziecie na spacer ;))
-
Kurdystan, Andy Fletcher z Depeszów nie żyje
-
-
Dajcie spokój wczoraj ponura żniwiarka w ogóle zebrała
"Flatch" z Depeszów
Ray Liotta
-
m fox, po Twoim wpisie(przyznanie się do peselu ;), odnoszę wrażenie, że jesteśmy prawie, chyba rówieśnikami. Dlatego też miło mi się czyta Twe wypowiedzi i komentarze gdziekolwiek
Najlepiej, jakby "przeprosili" się z Alanem Wilderem lub wzięli Petera Gordeno (muzyk koncertowy), tym bardziej, że były pogłoski, że w 2023 wyjdzie 15 płyta, więc jako fan jestem napalony, jak Arab na kurs pilotażu
-
tik tak tik tak na każdego przyjdzie czas. NIESTETY
Peselu swojego nie podam bo przestaną ze mną pisać fajne laski jak się dowiedzą ile mam lat. Jeśli jednak słuchałeś płyt winylowych a w podstawówce nosiłeś martensy z blachą to pewnie wiekiem jesteśmy podobni.
Co do muzyki to poleciało coś po niemiecku , a w tum języku albo Scooter albo Rammstein.
-
to tak na wakacje. Mam ich całą dyskografię. Na kilku pendrivach mam kilkaset G muzy do samochodu. Prawie codziennie jakieś muzyczne perełki znajduję ;))
-
"Zum beispiel" w czwartek "wydłubałem" taki zespół. Dream pop, tak ich nurt muzyczny określają. Na penie cała dyskografia i w autku leci muza. Na piątek taki chillout jest ok.
-
Jak można się "przekręcić" przez appendicis. Dwa lata temu super wokalista poszedł do piachu. 4:30 a ja nie śpię. Ból i żal po śmierci Andiego. btw. jak Wam coś się "spierdoli" w relacjach z Waszymi Kobietami, to przy tym kawałku jeżeli trochę kumają słowa i nastrój, to "będzie ugaszone", czego Wam życzę, ale Baby są jakieś inne.
-
Baby są jakieś inne.
To fakt - wiadomo to od dawna jednak my faceci jak osły latamy za nimi i je kochamy.
Niedawno pokłóciłem się ze swoją żoną i non stop przez tydzień leciała tylko jedna piosenka. Po raz pierwszy to ona wtedy powiedziała PRZEPRASZAM
Tydzień jednak musiałem na to czekać.
-
prawie jak DM
-
-
A ja ostatnio odświeżałem moją filmotekę i przy okazji oglądania tego klasyka sięgnąłem po taką płytę ze ścieżką dźwiękową (niestety tylko CD, nie mam do tego vinyla )
-
No to za ciosem. Też gliniarz(e) i klasyk ;))
-
-
-
Nadaje się do avatara do ogama ;)) Zapowiada się super płyta z towarzyszeniem German Film Orchestra of Babelsberg. Oby wydali to na vinylu. Premiera 23 września.
-
-