URLOP
-
Czy mogę włączyć urlop gdy mam włączone badanie, budowę floty lub budynków?
-Tak. W takim wypadku budowy czy badania zostaną przerwane na czas trwania urlopu i automatycznie wznowione po wyłączeniu go. -
Jaki jest minimalny a jaki maksymalny czas trwania urlopu?
-Standardowy minimalny czas trwania urlopu to 2dni tj. 48h. Urlop nie jest czasowo ograniczony, należy jednak pamiętać, że po 35 dniach nieaktywnościach i bez ZAKUPIONEJ! antymaterii na koncie zostanie ono automatycznie usunięte. -
Czy muszę ręcznie ustawiać wydobycie po zakończeniu urlopu?
-Nie, gra automatycznie ustawi Twoje wydobycie na 100%. -
Czy mogę włączyć urlop podczas gdy moje floty są w ruchu? A podczas ataku?
-Urlopu nie można włączyć w sytuacji, gdy nasze floty są w powietrzu. Można natomiast aktywować go podczas misji innych graczy w stosunku do nas np. atakuj czy transportuj. Trzeba pamiętać jednak, że po włączeniu urlopu podczas ataku na nas, atak ten dojdzie do skutku a my nie będziemy mieli szansy obrony. -
Czy podczas urlopu mogę przeglądać Galaktykę?
-Nie. Od wersji 6.1.5 została wyłączona możliwość przeglądania galaktyki z aktywnym Urlopem. -
Czy podczas urlopu płatne udogodnienia zostaną zamrożone? (Wykupiłem komandora, ale muszę włączyć urlop, czy będzie on aktywny podczas urlopu?)
Płatne dodatki wykupione w grze działają również podczas urlopu. Czas trwania nie ulegnie wydłużeniu.