Próby księżycowe ze sklepu...

• Bry

Pytanko mam, czy ktoś kiedyś dostał kulkę z próby ze sklepu ? Kurcze jedno uni 5-6 prób i nic drugie uni posobnie, to jest jakiś pic na wodę, na szczęście nie kupuje anty tylko z eventow dostaje, ale tak czy inaczej chociaż jedna by mogła powstać, już próbowałem jak kiedyś, że 3sek przed atakiem się wylogować, chyba że to była minuta, nie pamiętam bo było to prawie 20 lat temu enhhh jak ktoś chętny na wymianę to na Undae i Vela jestem chętny, nick ten sam. Pozdro

• Postawiłem w ten sposób 10 moonów

około 40 prób

czasem trzeba było 7 prób a czasem wystarczyła 1

niczym się to nie różni od PM z innym graczem

no może tylko tym, że trwa dłużej bo zamiast SS używają LM

ale szansa jest taka sama

;)

• Bry

Pytanko mam, czy ktoś kiedyś dostał kulkę z próby ze sklepu ? Kurcze jedno uni 5-6 prób i nic drugie uni posobnie, to jest jakiś pic na wodę, na szczęście nie kupuje anty tylko z eventow dostaje, ale tak czy inaczej chociaż jedna by mogła powstać, już próbowałem jak kiedyś, że 3sek przed atakiem się wylogować, chyba że to była minuta, nie pamiętam bo było to prawie 20 lat temu enhhh jak ktoś chętny na wymianę to na Undae i Vela jestem chętny, nick ten sam. Pozdro

Tak, ja miałem kulkę ze sklepu, opcja złota na 30 minut, a trafiła się za drugim razem. ;)

• Koszt złotej to 85k anty czyli około 20-22 zł, dodatkowo trzeba mieć jeszcze odpowiednią ilość surki... Na uniach gdzie PZ jest rzędu 70-80 % to za tę dodatkową surkę to można postawić LM na 1,5 próby około... Całkowicie nieopłacalne. Gdyby to dawało gwarancję 100% na księżyc to miałoby to sens, a tak lepiej jednak pozostać przy tradycyjnej formie tzn wymiana próbami :)