Czy tylko ja tak mam, że budynek który powinien budować się 1 sekundę buduje mi się kilka minut ?
![](https://forum.pl.ogame.gameforge.com/images/avatars/a9/1164-a90781dfaca375d24d78d3e50270baf8d56d67e7.jpg)
Formy życia - budynki
-
- Gra
- TheSpecialOne
-
-
Nie tylko Ty ... ja też tak mam.. cały sojusz tak ma i wiele innych osób wkoło
Nic nie poradzisz.. Jakoś musisz przeboleć ^^
-
Ok, czyli to normalne dzięki za info
-
Czy tylko ja tak mam, że budynek który powinien budować się 1 sekundę buduje mi się kilka minut ?
FZ uczą cierpliwości.
Ja na u68 zaczęłam FZ po tygodniu jak minęło wielkie bum
W nocy na u68 też było trochę lepiej (poza weekend ;p )
Mam nadzieję że wszyscy pójdą spać ok 24.
-
na quasar nie było wielkiego boom to poprostu błędy w kodowaniu strony że zaczyna mulić nie mogli nic zmienić
Więc zostawili tak jak jest dobre i to mała rzecz a jak cieszy tylko tymi atrefaktami spaprali i 100 ekspedtcji na start
Dobrze ze mnie rocktalow rzuciło w pierwszej 30tce
to przynajmniej nie muszę np tygodnia czekać bo jak na quantum założyłem konto i na isonoe zaczynałem zaraz po wprowadzeniu form życia to tragedia była jak Tyski twierdzi
że ma wszystkie formy to mnie ciszy najbardziej że znalazłem ludzi a później kaleszy a w 3 kolejności rocktalow i później przed końcem końców Mechy
tez mam wszystkich najbardziej ciesze sie ze teraz baterie wulkaniczne moge robic do momentu az nie bede mogl stopniowo na kazdej planecie zaczac orbitalnej ktyjowki do 22 lvlu mam nadzieje ze do lutego obrobie sie ze wszystkim poniewaz2-3 tydzien lutego mam zamiar wyjsc jak szczur z kanalu bo zaczyna sie prawdziwa piekna i urocza wiosna w Angli a nie tylko praca dom
nic z zycia i nic z pracy
same nudy na magazynie akurat mam taka prace ze moge sciemniac i jeszcze za to placa
szefuncio kochany