[S_D]Balboa & [S_D]Ostatni Mohikanin & [S_D]AlalalaBamba vs. [S_T]Lord_Bane ~ 1.636.427% TOP 1 ACS!

• oczywiscie ze się nie da ... pół roku mnie łapał i złapać nie mógł ..

Uciekam .. gdyby padł księżyc , owszem , ale właśnie stacja była robiona od rana do godzin wieczornych o zawrotka ... wiec nikt nie prześledzi kiedy akurat zrobiłem zawrotkę ..

wpadłem bo bedac w sojuszu innym przez wlasną głupotę zrobił zrzut ekaranu i dałem na dc tegoż sojuszu ze chlopaki z sd leca ...

mam nawet ten zrzut tylko nie wiem jak go wkleić ..

niestety w tym sojuszu był kret i przekazał info panu kozakowi ... moze to nawet był sam pan koozak , kupił konto i wbił do soja w ktorym ja byłem no tego sie nie dowiem nigdy ..

majac czas powrotu zawroconej trzydniowej stacji ... to ustawienie pilota i utworzenie acs to juz zadna trudnosc

popelniamy w zyciu bledy , popelnilem go wysylajac owy nieszczesny zrzut ...

ale mnie to rybka .. moze nawet i lepiej bo gra od dawana przestala sprawiac frajde ...

stacja zawrotka w dzien pilnowanie i exp /// o tak z pół roku ... zadna przyjemnosc ...

takze mnie to nie rusza a moj pogromca niech sie cieszy z ,,, sukcesu ..

tyle w tym temacie ...

Spokój do kłamstwo, jest tylko pasja.

Dzięki pasji, osiągam siłę.

Dzięki sile, osiągam potęgę.

Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

• PS. FS na zawróconej stacji nie da się złapać koniec kropka. A dlaczego? Bo nie znasz czasu kiedy kliknę zawróć. I to tyle w temacie.

Tutaj muszę się nie zgodzić, pewnie znowu zacznie się dyskusja że oni są świetni a inni się nie znają...

Gdy stacja jest zrobiona z moona A na B to trzeba zdjąć moona B. Wtedy na falandze planety B pojawi się flota. Wtedy zaczyna się klikanie odświeżania falangi (powinno się to odświeżać ręcznie, choć są też podobno nielegalne "klikaczki"). W pewnym momencie flota z falangi znika - to jest moment zawrócenia floty. Jeśli znasz mniej więcej czas wysłania floty to wiesz też jaka była prędkość ustawiona (ustawiasz prędkość co 10% więc nie jest to tak trudno zgadnąć). Masz już więc wszystko co pozwala wyliczyć czas powrotu floty na moona A.

Faktem jest również, że nie da się wyliczyć ZAWRÓCONEJ floty. Tzn jeśli obrońca zawrócił flotę przed zniszczeniem księżyca B to flota nigdy na falandze się nie pojawi.

• Typ wysłał obcym ludziom screen powrotu swojej floty i płacze;)

Szkoda się tu strzępić w ogóle jak w tych komentarzach to większość amatorka z milionem wymówek dlaczego przegrywają. Cały świat jest zły tylko nie oni.

• Ogolnie nie żebym sie kolejny raz wywyzszal, ale po tym co napisales to napisze jedno, naucz sie grac. Potwierdziles po prostu, ze jeszcze wiele sie musisz nauczyc.

Niech Twoj post bedzie potwierdzeniem, ze jedni umieja ciut lepiej grac od innych.

A Ty kolejnym razem nie pisz, ze sie ktos wywyzsza, bo tym postem pokazales, ze niewiele jednak potrafisz.

W reszte mam wywalone, bede chcial bede wrzucal co bede chcial, bo z Lordem mnie zadna moralnosc nie laczy. Po odejsciu z sojuszu pokazal, ze nie jest wartym zadnego szacunku, wiec o jakiej wy moralnosci gadacie.

Gosc cisnie mi od xx postow, opisujac nawet spotkanie sojuszowe, a Wy macie problem o 1 screen. Widac brak stronniczosci. Chcecie kolejne screeny? 😊

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• Mniej więcej... To jak loteria w Totolotka. Wystarczy się rozminąć o 10s i po temacie. Więc jak ustalisz czas wysłania floty? Jest to niemożliwe. Nie róbcie ludzi za wariata. Jest szansa teoretyczna i tylko teoretyczna. A wasze teorie to tylko teorie... Tyle w temacie.

• Zaiste, posty Pana Balboa i sypiace sie pod nimi odpowiedzi to prawdziwa uczta dla kogoś kto gra w gre i zaglada na forum dla rozrywki.

Gratuluje akcji, jak zwykle widac, ze sie działo ale musze przyznać, iż pewnien przedmówca ma troche racji w jednej kwestii.

Szanowny kolega balboa mógłby jesli nie wprost to chociaż w zawoalowany sposób czasem napisać coś wiecej o tym co działo sie na zapleczu przygotowania takiej akcji aby ci co lubia grę, chcą grać dalej i jednocześnei chcieli by troche podnieść skilla mieli szanse :D

Ostatecznie po to sa "dyskusje" o grze :D

ale neizależnie od reakcji na mojego posta jeszcze raz gratuluje, fajna akcja, fajnei że coś się dzieje.

bo to w końcu gra wojenna multiplayerowa :D

Pozdrawiam i przepraszam za ortografie. pisze z telefonu majac młodego na ręku xD

• Co ty tam bredzisz... Jak złapiesz stacje co ktoś zawróci to tylko udowodnisz że nadajesz się na ban!! Bo użyjesz programu nielegalnego do klikania. Koniec kropka. Nikt nie siedzi 12h i nie klika co nawet 3s żeby złapać kiedy zostanie zawrócona. Reszta złomu to wiadomo złapany z falangi albo zaspał powrót FS, okienko online itd... Ogarnij się. Bo każdy grać potrafi na wysokim poziomie tylko mniej czasu poświęca i Otto cała tajemnica. Tylko nie wciskaj kitu Ludziom ze masz nadzwyczajne umiejętności gry.

• balboa , ale juz się nie podniecaj , podniecasz się jak dziecko tym wszystkim

po mnie już to spłyneło jak po kaczce a ty konia trzepiesz cały czas probójac na siłę zarazić innych

mój błąd że wstawiłem na dc zrzut ekranu z ataku tych twoich dupolizaków . lacareta już pusta jest , czym bedziesz sie teraz podniecał ?

cienki jesteś i tak w mojej ocenie , mając 10 x większe konto musiałeś zejść na psy aby mnie złapać ...

i ty to nazywasz sukcesem ? kupione jakieś konto i wejście do sojuszu bo czuję że tak się to odbyło , sukces? żenada balboa a nie sukces ..

za 7 dni konto zniknie ja będę sobie żył dalej a ty juz na zawsze pozstaniesz w opini innych graczy taki lamerskim frajerem polskiego ogame !!

czlowiekm bez jaj na pograniczu patolgii zyciowej ..

zyj z tym ... dla mnie skonczył sie jakis etap a ty no sorry stary ale byles i jestes nikim posrod reszty mimo swoich ala sukcecow,

https://ibb.co/pwWPkGn

chyba sie udało ...

tak pan balboa mnie zlapal ... na dzienb przed powrotem stacji zawroconej mialem w nocy ataki na inne mony .. moze gdybym spal jak kazdej innej nocy to bym nie zrobil tego nieszczesnego zrzutu ekranu i nie wstawil na dc sojuszowe ..

niestety wstawilem a na dc kret zrobil swoje ... albo balboa kupujac konto jakies

jak na dloni widac ze flota juz wraca ..

ustawienie pilota to lizanie lizaka przez dzieciaka a nie zaden skil ...

blad moj ze zaufalem ..

zycie uczy ..

strata zadna moze nawet zysk bo wiecej juz nie wydam zł na zakup anty ... a pan balboa musial kupic 2500 paczek przez tureckie vpn czyli oszust i wybudowac konto 10 x moceniejsze bo przeciez musi byc naj naj naj ...

slabe to ale prawdziwe ...

pozdrawiam wszystkich ktorzy potepiaja takich lamusow jakim jest gracz o nicku balboa

Edited 2 times, last by Lord_Bane ().

• <post osoby nowej na forum ale nie nowej w ogejmie>

Siedzę sobie, przeglądam to nieszczęsne forum, i jako postronny obserwator widzę dwa "fronty".

Pierwszy z nich to osoby które przychodzą tu pogadać w Spamach, pośmiać się, pożartować ale i również wykazać jakieś "osiągnięcia" o ile można to tak nazwać. Właściwie - można, bo ogame od zawsze był i będzie matematyką a samym juz osiągnięciem jest ogarnięcie jej (wiem, wielu to nie wychodzi nawet w życiu codziennym) i pokazanie jak się gra w RW i kosi innych, słabszych zwykle ale i też mocniejszych niekiedy.

Takich osób jest rzecz jasna większość w przeciwieństwie do drugirgo frontu o którym za chwilę, i to dobrze że jest ich więcej.

Jak ktoś już wyżej wspomniał można na forum zobaczyć duże ilości cyferek spadające w naprawde ogarniętych akcjach, legendy tej gry i starych wyjadaczy w akcji i niszczących złowówkowe konta (kto wie ten wie o kim tu moge wspomnieć) i inne tego typu akcje z gry wzięte.

Drugim frontem są osoby których życie zmieniło się w ogame, gre która 20 lat temu powodowała banana na mordzie jak wykosiło się komuś pareset ow które wówczas stanowiły najlepszą siłę uderzeniową bo nie było pancek i każdy spawał je na potęge.

Ludzie Ci chyba zapomnieli co jest rzeczywistością a co grą i mam wrażenie że Matrix wszedł im za mocno przy oglądaniu go.

Wywlekanie prywatnych spraw na forum - trzeba być desperatem pozbawionym jaj aby takie coś robić. Mało tego, prawo tego kraju nawet przewiduje kary za takie naruszenia, malowniczo nazywa się to

"naruszenie tajemnicy korespondencji"

i dotyczy to również wiadomości prywatnych, maili smsów i innych tego typu środków komunikacji.

Więc BanBoa, uderz się w pierś i może zastanów następnym razem komu jakie doły kopiesz i w jakie gówno go wrzucasz bo może mieć to konsekwencje, nie tylko te zostawione na forum.

Wisi mi to czy te akcje są pushem, czy finezyjnie zaplanowanymi przeliczonymi atakami mającymi podłoże w mega doświadczeniu jakiegoś gracza ale nie wisi mi jedno, ludzka zawiść która kłuje w oczy i aż człowieka ogarnia żenada jak czyta się takie gówno na forum, gówno którego kiedyś nie było na taką skalę.

Co do krecenia, ktoś też wspomniał że to gra wojenna, i słusznie. W życiu codziennym znalezienie kreta w armii nie powoduje stwierdzenia "EJ POBITE GARY CHŁOPCY, TO NIE FAIR ŻE MAMY TU KRETA A WY NIE". Taki ktoś kończy pewnie sami wiecie jak, zależy od kraju rzecz jasna. Tu najwyżej możecie pogrozić paluchem, zagrozić zniszczeniem moona/floty i tyle chyba że macie inne zapędy to powinniście się iść leczyć.

Weźcie się ku*a za siebie, przestańcie truć wzajemnie swoje życie bo psujecie zdrowie sobie ale i innym czytającym wszelkie sprzeczki zwłaszcza pod jednym nickiem, tym samym dodając mu fejmu i jak sam wspomniał pochlebiając mu i łechtając jego ego.

Tyle tych tematów już widziałem i każdy ale to każdy można śmiało czytać z popcornem albo nawet lepiej, siedząc na kiblu i robiąc na te kłótnie odpowiednią czynność z uśmiechem na twarzy i radością że jest się pobocznym graczem który ma to serdecznie w dupie :)

nie pozdrawiam

• Wybaczcie drodzy koledzy i przyjaciele, że nie przeczytałem wszystkich postów tylko część, ale oczom nie wierzę, co czytam. Czy to oznacza, że Balboła ponownie poleciał na wystawioną flotę, która została wystawiona przez gracza niżej w rankingu na podstawie udostępnionego screena a czasem powrotu? Balboa miał czas powrotu floty na screenie i poleciał na w ten sposób wystawioną flotę? =O

Jeśli tak, to ewidentnie kwalifikuje się to na odsyłkę surki albo ban za push.

Lord Bane nie ma co dyskutować z takimi gośćmi, ręka rękę myje. On i jego funfle wyprą się wszystkiego. Nam też zrobili krzywą akcję na Kerbku i jakie to śmiechy były, brak skilla z naszej strony i co tylko, że straciliśmy floty. A każdy dobrze wiedział od początku, że to krzywa akcja. Tacy goście tak mają, że posuną się do wszystkiego byle by mieć więcej cyferek w grze. A jak złapiesz go za rękę powie, że to nie jego ręka.

• Wybaczcie drodzy koledzy i przyjaciele, że nie przeczytałem wszystkich postów tylko część, ale oczom nie wierzę, co czytam. Czy to oznacza, że Balboła ponownie poleciał na wystawioną flotę, która została wystawiona przez gracza niżej w rankingu na podstawie udostępnionego screena a czasem powrotu? Balboa miał czas powrotu floty na screenie i poleciał na w ten sposób wystawioną flotę? =O

Jeśli tak, to ewidentnie kwalifikuje się to na odsyłkę surki albo ban za push.

Lord Bane nie ma co dyskutować z takimi gośćmi, ręka rękę myje. On i jego funfle wyprą się wszystkiego. Nam też zrobili krzywą akcję na Kerbku i jakie to śmiechy były, brak skilla z naszej strony i co tylko, że straciliśmy floty. A każdy dobrze wiedział od początku, że to krzywa akcja. Tacy goście tak mają, że posuną się do wszystkiego byle by mieć więcej cyferek w grze. A jak złapiesz go za rękę powie, że to nie jego ręka.

no niestety , masz rację , pół roku latałem gościowi pod nosem . pól roku wiedział gdzie latam , pół roku był bezradny jak niemowlak, to wymyślił inny patent , patent - kret , lub nawet sam z innego ip wszedł do soja jako ktoś tam , i czekał na mój błąd .

Zrobiłem go , Trudno , ja nie czuję się gorszy przez swój błąd jedynie co nauka na przyszłość , na inny serwer o ile zagram aby jednak grać tylko pośród zaufanych ludzi ..