Display MoreA ja czekam na kolejny Rekordowy RW. Co tym razem kłótnia, zdrada, zostawienie floty... Bo przecież nie ustawka... A może błędny FS po pijaku...
Honoru nie macie wyciągając brudy prywatne na Forum!
Żegnam bo powoli zbliżam się tą dyskusją do waszego poziomu.
PS. FS na zawróconej stacji nie da się złapać koniec kropka. A dlaczego? Bo nie znasz czasu kiedy kliknę zawróć. I to tyle w temacie.
Ale wiem ze wy nawet już zawróconą stację też umiecie wyliczyć 😂😂😂
oczywiscie ze się nie da ... pół roku mnie łapał i złapać nie mógł ..
Uciekam .. gdyby padł księżyc , owszem , ale właśnie stacja była robiona od rana do godzin wieczornych o zawrotka ... wiec nikt nie prześledzi kiedy akurat zrobiłem zawrotkę ..
wpadłem bo bedac w sojuszu innym przez wlasną głupotę zrobił zrzut ekaranu i dałem na dc tegoż sojuszu ze chlopaki z sd leca ...
mam nawet ten zrzut tylko nie wiem jak go wkleić ..
niestety w tym sojuszu był kret i przekazał info panu kozakowi ... moze to nawet był sam pan koozak , kupił konto i wbił do soja w ktorym ja byłem no tego sie nie dowiem nigdy ..
majac czas powrotu zawroconej trzydniowej stacji ... to ustawienie pilota i utworzenie acs to juz zadna trudnosc
popelniamy w zyciu bledy , popelnilem go wysylajac owy nieszczesny zrzut ...
ale mnie to rybka .. moze nawet i lepiej bo gra od dawana przestala sprawiac frajde ...
stacja zawrotka w dzien pilnowanie i exp /// o tak z pół roku ... zadna przyjemnosc ...
takze mnie to nie rusza a moj pogromca niech sie cieszy z ,,, sukcesu ..
tyle w tym temacie ...