[ALE]JAJA vs. [uje]Perezini_pusher & [uje]Guinness ~ 233.836% TOP2 ACS

• Przed startem na kolejnym uni perezini mógłby FAQ przeczytać, może pójdzie troszkę lepiej.

Śmieszna zabawa z obrońcami, oczywiście kultura pereziniego na takim poziomie jak i umiejętności w tej grze. Wypowiedziami pasuje do takiego, co skończył podobnie.

Pozdrowienia dla znajomych

Dnia 18-11-2023 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor JAJA [ALE]

Okręt wojenny 52.323

Pancernik 400.499

Reaper 500.200

Obrońca Perezini_pusher [uje]

Mały transporter 85.193

Duży transporter 164.951

Lekki myśliwiec 79.571

Ciężki myśliwiec 22.445

Krążownik 8.099

Okręt wojenny 2.405

Statek kolonizacyjny 7

Recykler 111.435

Sonda szpiegowska 316.331

Bombowiec 3.185

Satelita słoneczny 837

Niszczyciel 1

Gwiazda Śmierci 617

Pancernik 68.642

Pathfinder 8.832

Wyrzutnia rakiet 24.211

Lekkie działo laserowe 17.723

Obrońca Guinness [uje]

Mały transporter 36.200

Duży transporter 112.439

Lekki myśliwiec 79.846

Ciężki myśliwiec 15.392

Krążownik 53.370

Okręt wojenny 1.861

Statek kolonizacyjny 1

Recykler 87.488

Sonda szpiegowska 270.644

Bombowiec 1.418

Niszczyciel 2

Gwiazda Śmierci 209

Pancernik 92.977

Pathfinder 8.392

Po bitwie...

Agresor JAJA [ALE]

Okręt wojenny 50.164 ( -2.159 )

Pancernik 383.236 ( -17.263 )

Reaper 479.008 ( -21.192 )

Obrońca Perezini_pusher [uje]

Zniszczony!

Obrońca Guinness [uje]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

0 Metalu, 61.372.145 Kryształu i 70.679.757 Deuteru

Agresor stracił łącznie 4.987.615.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 34.068.924.500 jednostek.

At these space coordinates now float 10.671.669.601 metal, 9.915.192.601 crystal and 2.796.740.701 deuterium.

Agresor przejął łącznie 132.051.902 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 21%.

combatreport.harvest.attacker.captured

10.671.669.601 metal, 9.915.262.201 crystal and 2.796.740.701 deuterium

3.557.215.773 metal, 3.305.057.300 crystal and 932.244.953 deuterium

combatreport.harvest.attacker.total

14.228.885.374 metal, 13.220.319.501 crystal and 3.728.985.654 deuterium

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 11.812.520.374

Kryształ: 11.393.226.646

Deuter: 3.116.880.411

agresor zyskał łącznie 26.322.627.431 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -15.444.757.500

Kryształ: -14.707.089.645

Deuter: -4.049.129.257

obrońca stracił łącznie 34.200.976.402 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.0.0-beta

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

Edited once, last by Balboa ().

• Zastanawia manie jedno. Praktycznie 95% złomowanych przez Ciebie osób to wyjątkowo niekulturalni ludzie..... Czytając Twoje posty można stwierdzić że realizujesz jakąś misję. Taką u podstaw cywilizacji. Wykrzewienie pogaństwa. 95% niedokształconych prymitywów, wierzących w płaską ziemię.

Całe szczęście prawda wygląda nieco inaczej. Większość graczy to zwyczajni ludzie. Większość nawet nie pomyślała by o "paczkach". Do czasu spotkania z "kulturalnym" balboa.

Wykrzywiasz rzeczywistość i normalność jak czarna dziura.

Wykrzywiasz normalność i rzeczywistość dokładnie tak jak Twój avatar z forum. W sumie nie ma się co dziwić.

ANALIZUJĄC AVATAR RZUCA, SIĘ PRZEDE WSZYSTKIM JEDEN ELEMENT.

Brak zachowanych proporcji. I tu by się część zgadzała. Twoje posty i tryb życia świadczą że najszerszy jesteś od pasa do klaty. Reszta proporcji pewno się zgadza. Czyli od pasa w dół - NIE MA SIĘ CZYM POCHWALIĆ. Nie mam opinii co do głowy. wielkość może świadczyć o wodogłowiu. Ale tu powinien się wypowiedzieć specjalista. Nie wiem tylko w jakiej specjalności. Z Twoich postów wynikają dwie możliwości. Specjalista w dziedzinie psychiatrii geriatrycznej albo pediatrycznej. Nie wiem po prostu na ile jesteś niedorozwinięty czy też uwsteczniony.

• przecież to są jego pushowki, wszystkie były na pręgierzu,

Piękny % gratulacje, ale jak to prawda że tam był Fs na atakuj to bez SZO dla obrońcy chyba że grał pierwsze uni życia.

przecież ich tam 2 padło na planecie wali to na tysiąc kilometrów oba konta wróciły po banie oba dostały gonga, a jak grały to trafić je było ciężko bo oba na bocie, a tu proszę 2 za jednym zamachem....

chyba ze moon killing to mi wyobraźnia siada i w zasadzie nie wracam do gry więc nie będę nad tym zbytnio kminił

dodam że oba konta do czasu dostania bana miały duże bunkry więc dość często leniwy tryb na multi ale zawsze mógł walnąć 2 na jednej planecie to już wyższy lvl wtajemniczenia sama anty nie wystarczy.

• No tak nawrzucalem mu :D bo jestem primytywem i ziemia jest plaska :)
    tak to byl atak z planety widoczny na fali nie koniecznie dla niego hahaha jak ktos mysli ze to nie byl push to nie wiem ma nie pokojeli w glowie tym bardziej ze obronca nr2 przylecial reckami i gsami bronic hahaha :D

czemu zlom ? bo GO kruszynka mi napisala ze wracam na bana jak nie oddam surowcow ktore sa wiecej warte od konta za push od blusa :) wiec jaki sens bylo to trzymac ?

obroncy bez szo atakierowi zycia w realu :)

tak skonczylem gre dlatego tez zezlomowalem flote na sarosie i thubanie jakby ktos nie widzial.

pozdro

• dla mnie troche wstyd wstawiac takie cos, tak to byla jedna wielka ustawka, atakujacy byl poinformowany o locie i o wielkosci flot , floty elcialy jednego dnia poand 18h, gracz ktory mial zezlomowac to wsyztsko nie zdolal zebrac pomocy badz sie przestraszyl nie wiadomo czego, padlo na atakujacego tylko dlatego ze tylko on z topki poza top1 mogl to zezlomowac wszytsko na raz i chcial. nic wiecej , sam lot pereza trwal z 10h , moj ponad 3, jedno wielkie zakonczenie przygody na tym uni.

oskarzanie nas o multi badz boty juz bylo nie wiem czy tkso probowal to zglaszac wiem ze multi napewno i jakos sie nie potwierdzilo.

powodzenia wszystkim, kazdy z nas sie paczkowal i kazdy z was sie paczkuje inaczej nie bylo Ogame.

• obrońcy twierdzą że to push, i że dogadali to z atakującym. On to wstawia na forum jako ST i nic o tym nie wspomina. Więc nie wygląda to dobrze ...

jeśli macie screeny z rozmowy to prawdopodobnie należy się ban

• Jak się komuś chce to nie poszuka tego konta i kto je spakował znajomy je kupił na allegro od jakiejś kobity Urszula, zalogował i przedmiot całkowicie niezgodny z opisem ani anty, ani surki o której pisał z tą kobitą, poprosił o zwrot z tytułu rękojmi, olała go skroiła konto dzisiaj ktoś je spakował w rece na 99% push, sprawa skończy się bezpośrednio na drodze sądowej.

gratki akcji i wyczucia jesteście pro kozaki

55/5

konto

odddaaammm 

:rebels::rebels::rebels::rebels:

• akatujacy zostal zapytany czy chce to zezlomowac wyrazi ochote polecial zezlomowal zebral zlom i tyle.

jakoś się o tym Balboa nie zająknął w tym temacie... dodaje jak zwykłego st-ka, podczas gdy spełnia to definicję push-u. Chyba że atakujący oddał złom do GO.

macie scrreny rozmowy? Jeśli tak to proszę o wklejenie tutaj dla przejrzystości gry. Nawet jeśli atakujący złom odesłał do GO to jest to wysoce nieetyczne żeby przedstawiać to jako zwykłe starcie.

• Miód na moje oczy, wklejajcie screeny moim zainteresowaniem. Czekamy wszyscy na to, ja także.

Flota pereziniego na falandze została zauważona na prawie 2 godziny przed jakąkolwiek wiadomością do mnie, a to oczywiście jest na screenach. Z obrońcami mi nie po drodze od poprzedniego uni, żadnego umawiania, ochoty, ani nic nie było. Wszelkie działania zostały podjęte dużo wcześniej. Dodam tylko, że pierwsza wiadomość od pereziniego brzmiała tak:

"ej ale co ty robisz"

O widzisz, dobrze, że zauważyłeś.

Obraz

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

Edited once, last by Balboa ().