YeahBunny [T R] vs. Lord_Puszer [NFZ] ~ 80369.19%

• Witam uni Galatea :)

Dnia 05-03-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor YeahBunny [T R]

Pancernik 350.000

Obrońca Lord_Puszer [NFZ]

Satelita słoneczny 7.889

Pathfinder 428.607

Wyrzutnia rakiet 45.237

Lekkie działo laserowe 138.972

Wyrzutnia plazmy 713

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor YeahBunny [T R]

Pancernik 347.537 ( -2.463 )

Obrońca Lord_Puszer [NFZ]

Satelita słoneczny 0 ( -7.889 )

Pathfinder 0 ( -428.607 )

Wyrzutnia rakiet 0 ( -45.237 )

Lekkie działo laserowe 0 ( -138.972 )

Wyrzutnia plazmy 0 ( -713 )

Duża powłoka ochronna 1 ( -0 )

Bitwa zakończyła się remisem.

Agresor przejął:

0 Metalu, 0 Kryształu i 0 Deuteru

Agresor stracił łącznie 209.355.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 13.767.647.500 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 2.802.196.800 metalu i 5.234.722.400 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 2.728.306.800

Kryształ: 5.136.202.400

Deuter: -36.945.000

agresor zyskał łącznie 7.827.564.200 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -3.763.438.000

Kryształ: -6.550.019.000

Deuter: -3.454.190.500

obrońca stracił łącznie 13.767.647.500 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

• To już przynajmniej wiem że idzie nowe :D Gratki dla atakującego, obrońca chyba ma dużo statków, to mała strata :)

u6 Telos, to były czasy

u Isonoe Quetz [ON]

u Quantum Quetzalcoatl [ON]

u Leda Quetzalcoatl [OFF]

u Galatea Quetzalcoatl [OFF]

• No nie wierzę, na fenku robił porządki, zrobił tam ostatni ST i tu też zaczyna się od czyszczenia uni, jako pierwszy.

Gdyby była inna godzina można było by pomyśleć że to nowy Maximus, ale kto wie xD

Gratulacje atakującemu, no a obrońcy pilnowania się, bo już UF pełną parą, teraz każdy może być przeorany.

• oho, fuzja od niezłego uderzenia się zaczęła, jeszcze większość nie zdążyła wjechać a już się dzieje xd

graty graty, obawiam się czy przybysze z Ledy też nie przyzwyczaili się do lekkiego letargu :E Leia czekamy!

• Wow Ale duże stracie, procent spory, duża ilość pancków i pionierów, fajnie się to ogląda.

Gratulacje fajne stracie. Mimo, że bitwa zakończyła się remisem to starcie udane, nic nie zostało a ilość sury oszałamiająca.

Było by lepiej gdyby więcej okrętów wojennych było ale starcie ładne.

Gratulacje super:rebels::6stars::graty:

• gratulowalem w grze gratuluje i tu - mysle jednak ze to byl bug - chociaz sam juz nie wiem - puscilem fsa na stacje w ulu cala flota - zalogowlaem sie o 3 a flota stala na moonie 7h wczesniej i to bez surki a pioniery na planecie.... mam nadzieje ze ticketa uznaja - no chyba ze bylem tak zmecozny i tak dawno nie robilemn fsow ze cos sknocilem - chociaz nie chce mi sie wierzyc bo po cholere wysylac same pionki na planete - w kazdym razie gratki bo zlomik fajny - przez Ciebie musialem dzis kilka baniek Am stracic na zmiane klas i odbudowe chociaz czesci pionkow - btw ktos wie czy jezeli rzeczywiscie to byl bug to mi oddadza te pionki ?

• Witam nowych i starych towarzyszy niedoli ;-) fajne rw na początek, pionki poprzewracane pewnie "na śpiocha. Ale to jest małe miki. Niedługo wyląduje w Galarecie Mrs Sith i jej tajna broń. Niejeden doświadczy złomowania "na dobranoc" xd

Ja bym się Fabian zastanowił, czy w ogóle jest sens grać, ona "zadobranocy" każdego xd

Pzdr all i niech MOCz będzie z Wami!

• No, no, no!!!

Wypada pogratulować 1 ST po fuzji i na nowym forum. Najeźdźcy :graty:, bo procent zacny, zysk z resztą też, a obrońcy mimo iż floty od groma życzę :szo:!!!

Sporo tych pionków się poprzewracało, jak to ktoś wcześniej napisał, więc tym bardziej szkoda.

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein