Serwery działają całkiem solidnie. Nie ma tragedii. Raczej szukał bym problemu w twojej mikrofali albo internecie działającym na korbkę. Pedałuj szybciej to może lepiej zacznie działać. Ewentualnie przeczyść akwedukty z łajna bo może ci tym gnojem z obory zapchało transfer. Siano też powoduje problemy więc wyczyść stajnie w której trzymasz kompa. I będzie działać jako tako, choć traktorem na wykopki nic wiele nie ugrasz.
lagi na erth
-
- Rozwiązane
- Gra
- aifel
- Closed
-
-
dziś poraz kolejny wywala mnie z gry co chwile, jest to dość męczące
-
Na Juno to samo
-
Na Kalyke też ogromne lagi.
Po zalogowaniu pojawiał się nowy "przewodnik" - to z pewnością tego wina.
Aktualnie po kilku kliknięciach wylogowuje całkiem z Uni.
Część prób kończy się błędem HTTP 502 Bad gateway.
-
Bo jest aktualizacja
Czytajcie ogłoszenia
-
Bo jest aktualizacja
Czytajcie ogłoszenia
pokaż mi wątek na forum
-
-
""robimy aktualizację
no nie nie możemy bo są błędy
a jednak robimy""
jak normalny gracz ma się w tym połapać ???
-
Nie mamy wpływu na decyzję właścicieli gry, przykro mi.
-
-
Teraz zamiast wprowadzić formy zycia na wszystkie serwery, będą poprawiać nową wersję
-
Teraz zamiast wprowadzić formy zycia na wszystkie serwery, będą poprawiać nową wersję
a może sobie nie życzymy form życia na tym serwerze, przemyślałeś to
pozdrawiam
-
Wszedzie sa ogromne lagi na tych nowszych uni nie idzie floty nawet wyslac. Czas chyba isc na wieczne u bo juz nawet eko ciezko robic bo floty zmieniaja docelowy cel same, zamiast leciec na dane kordy to surka laduje na planecie pod moonem z ktorego wysylam.
-
Na zagranicznych społecznościach również od wersji 10.4.0 i dalej , wystepują dramatyczne "lagi"
Wyłączony AGR , wyłączony Infinity itp , " lagi " dalej występują. Wysyłka floty czasem to różnica 43 sek.
Jednymi słowy : szkoda słów...
Wrzucają wersję na serwery testowe , po czym trafia aktualizacja która jest " do niczego " , pytanie , kto te wersje testuje ???
Śmiech na sali....
-
Jest masakra z lagami, niektóre requesty leca w milisekundach a niektore trzeba czekac kilkanasciei a nawet kilkadziesiat sekund, przez ten czas cały czas jest loader i nic nie mozna kliknac... jest to mega flustrujace, czasem odswiezenie strony tez sie zatrzyma na loaderze bo jakis request bedzie czekał znow kilkadziesiat sekund, wiec ponownie trzeba odświeżyć.
Tak się grać niestety nie da...
-
Thuban działa tragicznie. Ciągle wywala lub mieli w kółko lub ponownie trzeba uzupełniać kordy teraz jeszcze zaczął pojawiać się błąd 502 na przeglądarce. Aby cokolwiek poskanować to minimum trzeba się z 10x zalogować. Wysłanie expów to też czasami wyzwanie. Leciałem na typa namierzonego na fali i zanim wysłało atak to już był kilka sekund po czasie, dex w kibel. Z tego co wiem to wszyscy mają podobnie. Dramat.