Cmentarz

• Nie chce zakładać nowego tematu, więc zadam nurtujące mnie tutaj.

Czy cmentarzysko działo prawidłowo ? Ostatnio dostałem informacje w grze na u68, że cmentarz nie działa tak jak powinien.

Może ktoś się w tym temacie wypowiedzieć ?

I drugie pytanie czysto teoretyczne.

Załóżmy ze wylądowałem na cmentarzu i chcę powrócić do gry na innym uni niż 68..wiem ze muszę być po za top 20, by wybrać jakąś unie. I tu pytanie..czy ranking w odkrywaniu form życia jest brany pod uwagę przy tej zasadzie ?

Ruda pozwoliłem sobie wspomnieć o Tobie w tum poście/pytaniu, bo zależy mi na informacji z pierwszej ręki.

• Podobno nie można juz zmieniac uni przez cmentarz wiec oba pytania nie maja sensu praktycznego Przenoszenie uniwersów.

Co do kont, które od dawna są na cmentarzu... nowa funkcja umożliwia sprawdzenie na jakim uni one pierwotnie się znajdowały jak nie pamiętasz, multi jest niby dozwolone lub masz taką wiadomość:

No-destination.png

To pewnie oznacza, że uni nie istnieje.

Mnie już nie chce się nawet tego komentować, lepiej kupić sobie flaszkę i paczkę fajek niż się zabezpieczac przed kasacją, wyjdzie bardziej na zdrowie niż ciagłe przymowanie ciosów na klatę od zachodznich sasiadow, którym ewidentnie brak oleju

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• Nie powinienies, ale możesz przenieść. Ja mam aktualnie tak, że mam do wyboru albo multi albo nic i to nie jest 1-2 konta ale ponad 10 po fuzjach. Przygłupy najpierw zablokowały transfer za granice a potem skasowali wybór uni, nie zdziwie sie jak niedługo zaczną kasowac konta ze cmentarza po 28 dniach bez aktywnosci.

Jeszcze ciekawostka, na cmentarzu można robić symulacje walki, ale tu juz definitywnie wstrzymam sie od komentarza.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• Przy obecnych zasadach Cmentarza konto może wrócić na uniwersum gdzie znajdowało się przed migracją.

Cmentarzysko (serwer nieaktywnych)

Dzięki, kiepsko. A przed czym taki zabieg ze strony GF miał uchronić ? Po prostu pytam, bez czepialskich podtekstów.

Nie czytam wszystkiego co jest na forum, tak że nie jest wykluczone, ze odpowiedź już padała wielokrotnie, ale byłbym wdzięczny za przypomnienie.

Oczywiście, o ile wiadomo.

• A co ja mam zrobić, przeniosłem się z cmentarza na jakieś gówno uni, przypadkiem bo nie wiedzialem jak działa ten cmentarz. Niestety na drugi powrót z cmentarza już sie nie załapałem. Pozostaje mi grać na tym albo skasować konto. Co chwila to jakieś zmiany zasad, dodawanie, zabieranie, bez podania jakiegokolwiek wytłumaczenia. Aż dziw bierze, że ludzie w to jeszcze grają i ładują realne pieniądze.

• Chyba czas podjąć bardziej drastyczne decyzje...

Przetransferuj sie na cmentarz i załuz lub kup konto na innym uni. Nie od dzisiaj GF robi nas w hu...a, ale jakas szansa jest że przywrocą cmentarz. Podejżewam, że tu chodzi o to, że możesz zaczac na tureckim serwerze a oni nie chca byś z 1kkkk anty lub 100000 paczek w ekwipunku sie przednosl na normalne uni co jest akurat dobre. Tym niemniej mogliby przybanowac tylko te ,,wadliwe,, społecznosci.