Taka tam pogawędka

• To ja też nie będę gorszy i się przyznam do bana jeszcze na indusie za Bash (gardzę sobą że śmiałem tak oszukiwać a tfu... <X )

Kicki daj spokój, nie bądź aż taki surowy dla siebie, odpuść sobie trochę! My gracze, którzy nigdy nie graliśmy na Indusie - wybaczamy Ci! Jak widzisz we wcześniejszych wpisach, każdy popełnia błędy. Na litość Boską, jesteśmy tylko ludźmi, istotami omylnymi i ułomnymi z natury (no może z wyłączeniem Strażnika Texasu i Pana ppS):!: :D

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

• Przepraszam, mój błąd - faktycznie zgodnie z art.196 Kk mogłem niechcący urazić czyjeś uczucia religijne - przepraszam jeszcze raz!

Wykonałem właśnie samo-ukaranie przed chwilą i wlałem sobie tylko pół drinka zamiast całego - ALE CIERPIĘ teraz!!!

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

• cos z innej beczki jak mawial Chrystus w Kanie Galilejskiej

puszczal ktos na dzis sts'a? :D

wczoraj City w dupe z Brighton - ładny łamak

a co dzis?

Spica - top6 Off Flo top5 - skonczylem tak jak chcialem , na szczycie smile.png

Virgo - top20 Off

Eridanus - top69 Off

Fornax - kiedy to bylo 8o

Best Solo : uni Galatea 168k %

Best ACS : uni Galatea 2267301,392%

• cos z innej beczki jak mawial Chrystus w Kanie Galilejskiej

puszczal ktos na dzis sts'a? :D

wczoraj City w dupe z Brighton - ładny łamak

Hala Madrid!! Reszta to płotki

Proszę nie odwaracac kota ogonem bo zaraz Kaczynski przyleci.

Anonymous już tam pomogłeś koledze na eko się przerobić? Tak btw ja bym na twoim miejscu na forum nie siedział tylko częściej ogame odświeżał, Kicki w każdej chwili może urlop zdjąć 8o

• Beljal , mówiłeś cos o nie przywoływaniu imienia naszych panów i władców nadaremno, a sam to czynisz, jeszcze w dodatku zwierzaka w to mieszasz ;) :D

• A masz drogi autorze tego posta jakieś screeny? Bo takie rzucanie oskarżeń bez niczego.... to trochę słabo.

Cytat:

użytkownik: SPIN DOKTOR

"Przecież to ty i muniek jesteście głowni spamerzy hehe "

Napisał gość, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

(a nawet na nich nie grał). Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie.

Pytanie: Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• Ale screeny przepraszam na co?

Jak tu wszyscy kryształowi a ci ochydni oszuści co mieli bana tak jak ja sami się przyznają do swych błędów.

Proszę nie wpadać w temat i nie prowokować niepotrzebnych kłótni :beaten:

• Aha, to ja jeszcze chciałem uzupełnić swój post, w którym się przyznałem do swojego grzeszku.

Miałem w tamtym czasie bana na podwórko i gameboy'a - mój ówczesny świat legł w gruzach na tydzień ;( a moje życie straciło jakikolwiek sens! =O

I jeszcze chciałem dodać, że nie mam na to żadnego screena, bo wszystkie prace, które obrazowały moje cierpienie jak i jego powód, finalnie skończyły w piecu u babci ;)

Edited once, last by Peper_SMT* ().

• No skoro tak mówicie, to ok. Niechaj wszyscy są kryształowi (w co osobiście nie uwierzę nigdy).

Cytat:

Napisał gość, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

/

• Jak zobaczyłem tych niewinnych świętoszków na banie to aż się rozpłakałem ;( serio - nie wolno tak traktować uczciwych kryształków! 8)

Bo pushowac to też trzeba chyba umieć :beaten:

Ale przecież My absolutnie nie mamy pojęcia jak to się robi i z czym to się je ;) 0_0

Gdzie jest na strażnik forum i sokole oko uni? On na pewno coś widział i wie że sądy sądami ale prawda jest po naszej stronie :D

• Za rozpowszechnianie nieprawdy jest kara do lat 2. Ogejm też posiada własny zakład karny w którym nie może Cię odwiedzić żona dzieci brat, jesteś tylko Ty i internet, i jedyna otwierająca się strona to ogame.

A za puszowanie to nie wiem ile tam było

Cytat:

/

• Oj Kovalo spadł nagle :) co się stało to się nie odstanie, ktoś coś?

u6 Telos, to były czasy

u Isonoe Quetz [ON]

u Quantum Quetzalcoatl [ON]

u Leda Quetzalcoatl [OFF]

u Galatea Quetzalcoatl [OFF]

• OOO jaki tu temat się rozwinął :) od pogawędki po istną jazdę na Szymonie :P

Ja muszę stanąć po jego stronie i być naprzeciw wam.

Zawsze bronie słabych ludzi z niedojebaniem mózgowym , analfabetów alkoholików dyslektyków ćpunów i co tam sobie jeszcze życzycie :P

Nie karmcie trolla to sam zdechnie :)