Taka tam pogawędka

• Witam

Chciałbym z tego miejsca pozwolić sobie pogratulować finezji oraz pomysłowowości w tych pięknych pushach które możemy zaobserwować na naszym wspaniałym uni. Cieszę się za operatorzy gry pozwalają na to bo inaczej byłoby nudno.

Przy okazji chciałbym pozdrowić wspaniałą koalicję sojuszy NFZ, SITH, TIME oraz KOMI. Po tym co obserwuję to bardzo się cieszę że jestem po drugiej stronie barykady.

Moje najszczersze pozdrowienia

Dziękuję że jesteście

• Słuchajcie to jest mały Miki, na Quantum grubsze przekręty szły, tylko tam prominentni gracze NFZ skończyli grać jak ktoś perma dostał, ale czemu? :D

Historia zatacza koło :)

u6 Telos, to były czasy

u Isonoe Quetz [ON]

u Quantum Quetzalcoatl [ON]

u Leda Quetzalcoatl [OFF]

u Galatea Quetzalcoatl [OFF]

• W sumie to jestem zaskoczony, myślałem, że to Leto będzie wciągnięty a nie Abbadon xD ale co zrobić, lepsi przyszli na Galaretę to trzeba sobie jakoś pomóc xD

Ciekawe czy jakby mnie Fabian na bfsie trafił to czy opozycja miałaby tyle kont z innych Uni na trafienie go na bfsie 😂😂😂

• a ja wam powiem tak [ciach] - spojrzmy prawdzie w oczy ta gra to zbiernaina oszustow - teraz piszecie posta z oburzeniem ale jak sie pushowali piesiem to bylo ok.... blagam was nie badzcie hipokrytami. I nie pisze tu tego zeby kogos bronic nie wazne ze to byl Abi moglby to byc Krolik albo Fabian napisal bym to samo. Tu wszyscy sa wiecznie wielce oburzeni a sami leca [ciach] a tu multi a tu moonowka a tu cos - naprawde krystalicznych to w top 50 moze 2 sie znajdzie. Pamietam jak ja zaczalem sie Pushowac (zeby wkurzyc innych pusherow) - i wszyscy mnie cisneli jaki to jestem straszny zly, a potem jak wyladowalismy na jednym disco to ci co najglosniej krzyczeli to albo boty albo pusze albo cos tam..... panowie to nie jest gra gdzie sa zasady albo nie wiem moralnosc - przedewszystkim juz samo zalozenie ze mozesz miec jakies plusy za hajs sprawia ze ta glupia gra uczciwa nie jest. NIech rosnie wiekszy zlom bedzie ;D ;)

Moderator Ruda:
    Pseudocenzura

• a ja wam powiem tak [ciach] - spojrzmy prawdzie w oczy ta gra to zbiernaina oszustow - teraz piszecie posta z oburzeniem ale jak sie pushowali piesiem to bylo ok.... blagam was nie badzcie hipokrytami. I nie pisze tu tego zeby kogos bronic nie wazne ze to byl Abi moglby to byc Krolik albo Fabian napisal bym to samo. Tu wszyscy sa wiecznie wielce oburzeni a sami leca w [ciach] a tu multi a tu moonowka a tu cos - naprawde krystalicznych to w top 50 moze 2 sie znajdzie. Pamietam jak ja zaczalem sie Pushowac (zeby wkurzyc innych pusherow) - i wszyscy mnie cisneli jaki to jestem straszny zly, a potem jak wyladowalismy na jednym disco to ci co najglosniej krzyczeli to albo boty albo pusze albo cos tam..... panowie to nie jest gra gdzie sa zasady albo nie wiem moralnosc - przedewszystkim juz samo zalozenie ze mozesz miec jakies plusy za hajs sprawia ze ta glupia gra uczciwa nie jest. NIech rosnie wiekszy zlom bedzie ;D ;)

Nigdy nie kupiłem konta pod pusz, nigdy nie spuszowalem się. Panie Jabol z kim przystajesz, takim się stajesz. Widać Twój poziom gry po Twojej wypowiedzi. Flota zbudowana z puszow to nawet myśli się, że długie zawrócone zbieraj nie widać na fali 😂😂😂😂

• Ja z tego miejsca wypowiem się w imieniu sojuszu Sith. Co jest zrozumiałe, łata przylgnęła... Na to już niewiele poradzimy. Natomiast powiedzieliśmy sobie nigdy więcej. Wolimy grać sami, niż bawić się w wyżej wspomniany kabaret - to nie nasza bajka... Nie zamierzam się tu tłumaczyć "że to nie my", temat pushu w koalicji był wielokrotnie przez nas poruszany i potępiany, niestety... Widać niektórzy nie potrafią inaczej.

Mi osobiście jest zwyczajnie wstyd...

Dziękuję za uwagę.

• Ja też tylko proszę, aby nie zestawiać SITH z wymienionymi. Wolę zwiedzać recki od środka, niż być z Wami kojarzony. Opozycja jest albo uczciwsza, albo przynajmniej mądrzejsza, niestety muszę przyznać że średnio wybraliśmy stronę xD

• Oj Panowie jak wybraliśmy tak powinniśmy trzymać się swojej decyzji. Nie róbmy z siebie posmiewista i nie zmieniajmy stron jak rękawiczki.

Skoro jeden układ został zerwany jak można ufać że kolejny będzie honorowy.

Ciężka sytuacja. Ja osobiście bym się zapadł pod ziemię

• A czy ktoś zasugerował, że przechodzi na drugą stronę? My tylko odcinamy się od tej parodii... Tyle w temacie, ja i tak jestem tylko pionkiem, nawet się nie spodziewam że ktoś oprócz SITH przyleciałby mnie bronić xD

• Oj Panowie jak wybraliśmy tak powinniśmy trzymać się swojej decyzji. Nie róbmy z siebie posmiewista i nie zmieniajmy stron jak rękawiczki.

Skoro jeden układ został zerwany jak można ufać że kolejny będzie honorowy.

Ciężka sytuacja. Ja osobiście bym się zapadł pod ziemię

Wybraliśmy drogę solo, nie szukamy "innej strony". Nie sposób trzymać się swojej decyzji, jak "koalicja" gra wbrew wszelkim zasadom jakimi SITH się zawsze kierowało, w związku z tym wolimy sobie nawet wyrwać "bułę na ryj" od którejś ze stron, niż dalej w to brnąć.

Nie tłumaczymy się, stało się.

Osobiście, jak już mówiłem, jest mi zwyczajnie wstyd.

• chyba czas prażyć popcorn, bo na Galatei zaczynają nowe gwiazdy pushu rozbłyskać - ewentualnie stare odzyskiwać blask pod inna nazwą. Czas pokaże

Bel , Ty to jednak potrafisz zrobić temat zjednujący ludzi ^^

• Mile to uni. Wszyscy przyjaźnie podchodzą do siebie przyjaciele czy wrogowie nie ma różnicy. Pamiętajcie wszyscy Polacy to jedna rodzina i powinniśmy się wspierać jeżeli komuś malo floty oddajmu mu swoją skoro i tak rdzewieje ;*

Beljal post piekny cycki na PW juz leca

• A gdzie jest najznamienitsza postać wspaniałego i nieskazitelnego sojuszu TIME? Od jakiegoś czasu cisza z jego strony. Przydałby się nam. To jest ogar na push. Rekin który czuje krew tak on odnajduje oszustwa. Inkwizytor!