Dzień Dziecka na Rosalind

• Dzień Dziecka to wielkie święto - więc z tej okazji będziecie mieli szansę zyskać flotę.

Ja nie mam zamiaru więcej grać w ogame, przy takiej obsłudze supportu. Więc zamiast skasować konto - będzie flota do rozdania.

Kilka zasad planu:

- czas: 1.06 - a więc już po SnD. Myślę, że godzina 12:00 jako start (rano to ja śpię)

- co godzina będzie kasowany jeden moon, zawierający 5-10kkk floty

- postaram się organizować prawidłowo - czyli kasacja w max minutę po starcie godziny (czyli np między 13:00 a 13:01)

- moony kasowane, więc flota niemożliwa do ucieczki, brak możliwości podstawki itp - lot bezpieczny, kwestia kto trafi i kto złom zbierze.

- jak ktoś nie wie - na moonach są statystyki 0/0/0 - więc łatwo wygrać bitwę

- być może powstanie serwer discord, aby ułatwić zabawę

Zapraszam do informowania wszystkich z Rosalind o zabawie. I wesołego Dnia Dziecka.

• Ale fajna inicjatywa! Podoba mnie się :beaten: aż żal, że nie gram na Rosalind :rolleyes3:

a jakieś paczki dla ekonomów też przyszykowałeś? Pewnie będą szczęśliwi

Cytat:

użytkownik: SPIN DOKTOR

"Przecież to ty i muniek jesteście głowni spamerzy hehe "

Napisał gość, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

(a nawet na nich nie grał). Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie.

Pytanie: Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• Urlop zdjęty. Czas zacząć zabawę.

Zasady z postu #1 aktualne. Dochodzi tylko jedna nowość: na moonie 4:382:8 będą dostępne zasoby - polecieć może tylko ekonom. Nie każdy lot się uda :D może podniosę flotę z zasobami, może tylko flotę. Ot, próbujcie :) Łącznie będzie ok 3kkk na tym moonie (metal wymienie na kr i deu). Plus oczywiście można farmić planety - obronę mam tylko na jednej :D

Oferta obowiązuje tylko dziś :D w końcu każdemu należy się Dzień Dziecka.

• Jeden odważny wygrał nagrodę :D

677,279m 677,279m 677,279m = ~2kkk

Plus widzę, że dwie floty już trafione (niestety, obie przez kapsmika) - i co godzinę kolejna będzie :) zapraszam, kto pierwszy ten lepszy

• Kończę definitywnie i tyle. Nie warto poświęcać więcej czasu na ogame.

Co do supportu - cóż, nie lubię wmawiania mi, że "moje przyrosty są niemożliwe do osiągnięcia dla człowieka" :D cóż, widocznie jestem nadczłowiekiem. Owszem, regulamin złamałem, bo z uwagi na pracę używałem czasem VPNa - ale w ogame nic na tym nie zyskałem - nie kupowałem taniej anty, nie używałem bota czy coś podobnego. Jedynie kwestia wygody - siedzę na jednym kompie - a nie na dwóch. A tutaj ktoś twierdzi, że moje przyrosty wynikają z używania nielegalnego oprogramowania ... gdy gram w ten sposób ostatnie dwa lata - i nikomu do tej pory to nie przeszkadzało. I bym dalej tak samo grał - ale kończę.

PS> Zostało jeszcze 1800 gsów i cztery moony i koniec mojej kariery w ogame.