Majsu [LbK] vs. Niebieski Kot [PiS] ~ 1192723.33%

• Witam no i stało się Ubicie ufsa tez jest realne, ale zgubiła go pycha:S, odebranie z nawiązką za moje DT8)
    po prostu Szymon dzięki za cynę gdzie flota stoi :):trollface: Majcher:thumbup:
    Niebieski Kot:szo: :baseball::bicz:

KUPIE DEUTER duże ilości

Dnia 15-09-2023 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Majsu [LbK]

Okręt wojenny 4.591.505

Pancernik 58.470.101

Obrońca Niebieski Kot [PiS]

Mały transporter 761.410

Duży transporter 24.891

Lekki myśliwiec 3.746.806

Ciężki myśliwiec 81.063

Krążownik 949.683

Okręt wojenny 164.854

Statek kolonizacyjny 1

Recykler 1.993.576

Sonda szpiegowska 172.380

Bombowiec 29.694

Niszczyciel 22.071

Gwiazda Śmierci 340

Pancernik 950.829

Reaper 21.637

Pathfinder 185.428

Wyrzutnia rakiet 1

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Majsu [LbK]

Okręt wojenny 4.587.834 ( -3.671 )

Pancernik 58.443.567 ( -26.534 )

Obrońca Niebieski Kot [PiS]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

135.914.367 Metalu, 6.385.519 Kryształu i 721.456.123 Deuteru

22.652.395 Metalu, 1.064.253 Kryształu i 120.242.687 Deuteru

11.326.197 Metalu, 532.127 Kryształu i 60.121.344 Deuteru

5.663.099 Metalu, 266.063 Kryształu i 30.060.672 Deuteru

Agresor stracił łącznie 2.475.650.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 191.493.131.000 jednostek.

Całkowite straty obrońców, wliczając farmingi: 191.493.197.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 67.945.105.199 metalu i 51.327.227.700 kryształu.

Agresor przejął łącznie 1.115.684.846 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

67.945.105.200 Metalu i 51.327.230.849 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 67.159.446.258

Kryształ: 50.219.053.811

Deuter: 533.870.826

agresor zyskał łącznie 117.912.370.895 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -96.278.875.058

Kryształ: -72.216.523.962

Deuter: -24.113.482.826

obrońca stracił łącznie 192.608.881.846 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

• Graty Majs, masz coś większego ;)

Widok obrońcy w reckach na pewno cieszy ale się ładnie zachował więc szczere :szo:

Czekam na kolejne większe starcie bo masz czym latać 8o

Prosimy o aktywację form życia na uni Quasar !

• No i mamy ST na miarę top łana ;)

Masz masę latajek więc jestem pewien że to jeszcze nie koniec i będzie jeszcze na co popatrzeć :)

Fajnie że takimi cyferkami pokazujesz że mimo paczek pokazujesz poziom adekwatny do statystyk , bo zawsze znajdzie się ktoś kto powie że że teraz to tylko gra się kasą , jak widać bez umiejętności takiego rw by nie było ;)

Mimo sprzeczek obrońca zachował się jak trzeba i pogratulował za co szczere SzO ;)

• Ohhh!! , Ahhhh!! Majs jaki ty jesteś BOSKI!!! Jak tu słodko pierdzonco nad kims kto wam chroni tyłeczki jak burdel mama.

Niebieski Kot potrafił dać klase i sie nie raz się bronić i pokazać jaja że nawet Top$$łanowi był solą w oku i za to mega szacun.:6stars: No ale reszta wzdycha dalej do guru jak do fallusa. xD

• Ohhh!! , Ahhhh!! Majs jaki ty jesteś BOSKI!!! Jak tu słodko pierdzonco nad kims kto wam chroni tyłeczki jak burdel mama.

hahaha :D tos powiedzial chłopaku , tak slodko ze mozesz teraz wsadzic palce do buzi i je oblizac:)

Majsik graty dopiero wrocilem z pracy do domu wiec sie wpisze

dla ciebie to nędzne grosze , sam fakt sie liczy , nawet na 1/4 kopalni nie ma ale zawsze cos :trollface:

dla kota skoro pogratulowal to Szo

• Pogratulowałem w grze, to i tu to uczynię 😉 szczere gratulacje 😉 nie wiem gdzie agresor widział u mnie pychę, no ale spoko 😉 szczegół to 🙃

Bardzo przyzwoity % dało z moich stateczków, dawno nie widziany na tym uni 8)

Fajnie że takimi cyferkami pokazujesz że mimo paczek pokazujesz poziom adekwatny do statystyk , bo zawsze znajdzie się ktoś kto powie że że teraz to tylko gra się kasą , jak widać bez umiejętności takiego rw by nie było ;)

Nie wiem o jakich umiejętnościach tu piszesz ? Jak pisze Asalok stałem się solą w oku Majs to i byłem pod obserwacją 😉 Konto bez akty, skan i lot więc tyle co każdy gracz w tą grę potrafii ... O umiejętnościach mógłbyś napisać przy starciu które zostało wyliczone z kontry, wyliczenie zawróconej stacji po zdjęciu moonów, długo planowanej akcji, czy czegoś w tym stylu, jak dla mnie to zwykle starcie. Jak każde moje bo nie pokazałem tu żadnego finezyjnego starcia.

Nie ujmując agresorowi to coś potrafii, miałem okazję przekonać się na własnej skórze... Nie raz widziałem gąski na niszcz a 1 sec za nimi trylniony gęsi obstawy 😜 nie bardzo byłem w stanie cokolwiek zrobić 😉

Mam nadzieję, że nasz top łan jest usatysfakcjonowany i teraz po zejściu z UPA nie zobaczę tryliona gęsi lecących do mnie w odwiedziny 😜

Jeszcze raz gratuluje i złomu na głupoty nie top, choć nie wiem czy zauważyłeś żeby Ci cokolwiek przybyło 😜

• Ten to jest dopiero adekwatny poziomem . . . :D  Niebieski Kot gratuluję spokoju ducha ^^

• Zarzucacie Kotowi gre ufs, a co miał robić przy portfelu Majsa? Zejście z urlopu wiąże sie z utrata moonow, radził sobie jak mógł. Co do starcia to % fajny, ale nie jarajcie sie jakimś skillem bo wysłanie floty na podesłane koordy, pod która nikt sie nie podstawi ani nie skontruje to nie jest jakaś magia.

Majsowi gratuluje%, a Niebieskiemu zdrowego podejścia

• ;( ubolewam, że GF jeszcze nie wprowadziło form życia, ponieważ tak czy inaczej deuter jest ogólnie mnie zbędny, ale po wszystkim rosnij do 1 biliona

"Ta ta tam kotek był" :evil::szo::goodjob:

Ogólnie na nikogo nie donosiłem, drugie nie posiadam bota.

• Majs piękna akcja! Majstersztyk! podesłali Ci cel, a Ty z największym skillem wysłałeś flotę w ilościach hurtowych chyba bojąc się podstawki od jakiegoś top200 :D bo cala topka trzyma się Ciebie kurczowo i nie puszcza :D

SzO Obrońcy! Niech dalej sie z Wami bawi!

• Majs piękna akcja! Majstersztyk! podesłali Ci cel, a Ty z największym skillem wysłałeś flotę w ilościach hurtowych chyba bojąc się podstawki od jakiegoś top200 :D bo cala topka trzyma się Ciebie kurczowo i nie puszcza :D

SzO Obrońcy! Niech dalej sie z Wami bawi!

defakto :D to nie tak,nie było czasu wybierać ilości pancy po prostu klik w obrazek i ogień każda sek. się liczy w takich akcjach ;p

• starcie nawet spoko, ale z tymi panckami to bieda z nędzą :beaten::beaten:

ludzie narzekają na PAY2WIN w grach mobilnych :beaten:

obrońcy :szo:

GF :graty::goodjob:

Masz masę latajek więc jestem pewien że to jeszcze nie koniec i będzie jeszcze na co popatrzeć :)

Fajnie że takimi cyferkami pokazujesz że mimo paczek pokazujesz poziom adekwatny do statystyk , bo zawsze znajdzie się ktoś kto powie że że teraz to tylko gra się kasą , jak widać bez umiejętności takiego rw by nie było

hehehehe no tak finezyjne RW jakich mało :beaten: umiejętności na najwyższym możliwym poziomie :beaten: gdyby istniało stare forum to starcie trafiło by do Klubu Finezyjnego Złomiarza

a Ty Szymon uważaj żeby język Ci nie zdrętwiał od tej ciężkiej pracy na tyłach Majsa :beaten: