Cmentarzysko - konto dryfuje, bez akcji

• Cześć dawno nie było mnie na forum 😂😁😛, pytanie nasówa się samo, czy tęskniliście? 🦊🦊🦊🐱. :Troll Face: Chyba co do wstępu na pewno . :beaten::beaten::beaten:

Na samym wstępie, chciałem się przywitać :fgrin:, zapraszając do debaty.

:trollface::trollface::trollface::trollface:

:bicz::rebels:

Mam od połowy sierpnia problem z kontami na cmentarzu? Jak to możliwe, że tak długo nie jestem w stanie, decydować co dzieje się z moim kontem, 😁😂 już od miesiąca patrzę nerwowo, zaczynając spoglądać z utęsknieniem i nic :trollface: .

Bardzo proszę zacząć wieszać psy

:trollface::trollface::trollface::trollface::trollface:8)

• Moje pytanie brzmi czego oczekujesz zakladajac taki temat na forum? Wspolczucia czy pomocy? Procz tego, ze konto jest na cmentarzu od sierpnia nie wiadomo nic ;)

Prosze sie zglosic na support, inaczej nikt nic nie pomoze.

W supporcie tylko i wylacznie otrzymalem odpowiedz na ticketa , po 4 dniach oczekiwania , że problem jest znany . 😁🤭🤭🤭 Abym czekał cierpliwie .

Więc czekam :P.

Ymmmmmm konta ogolnie , jakby byly ominiete poza algorytm w ogole nie sa widoczne do przenosin .

Mogę prosić oficjalnie o pomoc? Fernglas quasar X(

• No to czekaj jak taka była odpowiedź. Spam na forum nic nie da.

Ewentualnie idź na allegro sporo kont z różnych uni wisi za złotówki, a go mają to gdzieś xd, nie będziesz czekał bezsensownie i się nudził :trollface:

• No wlasnie, przejrzałem sobie zasady, byc może nie nazbyt uważnie, no i nie znalazem info, że zakazuje sie transferu konta z pl do np eng lub niemca. Tak jeszcze niedawno nie było, a teraz tylko pl mogę wybrać, co to ma być bład czy zmienił to jakiś głąb?

https://www.expedetector.eu/ogame-merge-tool.php - pokazuje że moge sie przenieść...

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• No wlasnie, przejrzałem sobie zasady, byc może nie nazbyt uważnie, no i nie znalazem info, że zakazuje sie transferu konta z pl do np eng lub niemca. Tak jeszcze niedawno nie było, a teraz tylko pl mogę wybrać, co to ma być bład czy zmienił to jakiś głąb?

https://www.expedetector.eu/ogame-merge-tool.php - pokazuje że moge sie przenieść...

Jest to celowe dzialanie. Opisane jest to w Cmentarzysko (serwer nieaktywnych)

Czy można przenieść się z serwera cmentarnego na każde „możliwe" uniwersum?

-> Można.

Od wersji 10.1.0-rc1 konto może powrócić tylko do społeczności, w której znajdowało się przed migracją na Cmentarz.

• Celowe, a czemu ma to służyc? Anty i tak zależy od ip, wiec nie bardzo rozumiem, a był kiedyś w regulaminie zapis, że można grać gdziekolwiekj jak się zna angielski, żyjemy w XXI wieku a nie XIX.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• Celowe, a czemu ma to służyc? Anty i tak zależy od ip, wiec nie bardzo rozumiem, a był kiedyś w regulaminie zapis, że można grać gdziekolwiekj jak się zna angielski, żyjemy w XXI wieku a nie XIX.

Nie za bardzo to sprecyzowałeś. . . Bo możesz grać gdziekolwiek władając 15 językami, a nawet mówiąc płynnie po mandaryńsku od tyłu :D

Ale nawet wtedy kiedy spełniasz wszystkie powyższe to nie możesz poprzez cmentarz przenieść się do innej społeczności niż ta, z której przeszedłeś na cmentarz :S

Tak to sobie wymyślili i nikt nie ma nic do gadania... Więc w sumie tak jakby się cofnęli do tego XIX wieku ?(xD

• Znerfili cmentarz nie wiadomo po co i takie sa fakty. Szefu wpadł na pomysł, że żeby inny kraj odwiedzić, trzeba nie tylko kopać w kalendarz przez 3 miechy, ale i wykupić wizę... Czyli czekamy na item, a tak szczerze, mam nadzeje, że to wróci kiedyś jeszcze do normy.