BEZ ANKIETY!

• Myślę, że taka zmiana z jednej strony spowodowałaby wzrost atrakcyjności wlotów flotą w bunkry, ze względu na mniejsze straty (w deuterze), a z drugiej strony prawdopodobnie zachwiała by nieco rynkiem sprzedaży deuteru flociarzom. Mając zapewnione poniekąd alternatywne źródło paliwa, mogliby narzucać zaopatrującym ich górnikom gorsze przeliczniki albo po prostu kupować mniejsze ilości a i tak wyszli by na swoje.

Większość na uni to górnicy, więc w przypadku ankiety raczej to nie przejdzie. Tak ja to widzę...

Top10 badań PL (na uni x1x8), top32 badań PL (wszystkie prędkości)

Badania stanowią 79,23 % wartości konta

• Ja się pytam która menda "doniosła" na mnie do ogejowej milicji i wiszę teraz na pręgierzu za próbę sprzedaży konta - dowody mocne (nazwy planet i wiadomość do atakiera coby dał 5taka), perm jak nic🤣

Nie wiem kto jest większym idiota - ja że wciąż w to gram, go za taki numer, nie wspomnę o tym donosicielu🤔

• Ja się pytam która menda "doniosła" na mnie do ogejowej milicji i wiszę teraz na pręgierzu za próbę sprzedaży konta - dowody mocne (nazwy planet i wiadomość do atakiera coby dał 5taka), perm jak nic🤣

Nie wiem kto jest większym idiota - ja że wciąż w to gram, go za taki numer, nie wspomnę o tym donosicielu🤔

Ktoś mi kiedyś powiedział, że jeśli chce sobie w to pograć to mam raczej nie pisać z ludźmi jeśli to zbędne bo dostanę bana. 8o:thumbup:

• Eh, nie ukrywam że jestem wkurwiony, miesiąc zbierania na kolejny poziom astro, a tu... trzeba byc ćwierć mózgiem żeby dojść do takiej, a nie innej konkluzji, no ale skoro ich odpowiedź na argumenty to - "kwestia interpretacji" - to moja ja interpretacja jest taka że są debilami z iq chińskiego klapka.

• Konto poszło w pizdu

Gratulacje dla odwaznika który zgłosił nazwy planet:thumbup:

Argumentacja go jest nie do podważenia, ich logika jest iście ... :wall:

Nic dziwnego że jedyne bany jakie potrafią wlepić to za wulgaryzmy, obraźliwe nazwy. Multi, push to być trudna sprawa:trollface:

"Sprzedam flote

Za 3 zlote

Surowce za 5

Konto za 10":trollface:

Branoc:baseball: