Co myślicie o deuterze na PZ?
BEZ ANKIETY!
-
- Pogawędki
- psychotic
-
-
Myślę, że taka zmiana z jednej strony spowodowałaby wzrost atrakcyjności wlotów flotą w bunkry, ze względu na mniejsze straty (w deuterze), a z drugiej strony prawdopodobnie zachwiała by nieco rynkiem sprzedaży deuteru flociarzom. Mając zapewnione poniekąd alternatywne źródło paliwa, mogliby narzucać zaopatrującym ich górnikom gorsze przeliczniki albo po prostu kupować mniejsze ilości a i tak wyszli by na swoje.
Większość na uni to górnicy, więc w przypadku ankiety raczej to nie przejdzie. Tak ja to widzę...
-
Ja się pytam która menda "doniosła" na mnie do ogejowej milicji i wiszę teraz na pręgierzu za próbę sprzedaży konta - dowody mocne (nazwy planet i wiadomość do atakiera coby dał 5taka), perm jak nic🤣
Nie wiem kto jest większym idiota - ja że wciąż w to gram, go za taki numer, nie wspomnę o tym donosicielu🤔
-
Ja się pytam która menda "doniosła" na mnie do ogejowej milicji i wiszę teraz na pręgierzu za próbę sprzedaży konta - dowody mocne (nazwy planet i wiadomość do atakiera coby dał 5taka), perm jak nic🤣
Nie wiem kto jest większym idiota - ja że wciąż w to gram, go za taki numer, nie wspomnę o tym donosicielu🤔
Ktoś mi kiedyś powiedział, że jeśli chce sobie w to pograć to mam raczej nie pisać z ludźmi jeśli to zbędne bo dostanę bana.
-
Eh, nie ukrywam że jestem wkurwiony, miesiąc zbierania na kolejny poziom astro, a tu... trzeba byc ćwierć mózgiem żeby dojść do takiej, a nie innej konkluzji, no ale skoro ich odpowiedź na argumenty to - "kwestia interpretacji" - to moja ja interpretacja jest taka że są debilami z iq chińskiego klapka.
-
Konto poszło w pizdu
Gratulacje dla odwaznika który zgłosił nazwy planet
Argumentacja go jest nie do podważenia, ich logika jest iście ...
Nic dziwnego że jedyne bany jakie potrafią wlepić to za wulgaryzmy, obraźliwe nazwy. Multi, push to być trudna sprawa
"Sprzedam flote
Za 3 zlote
Surowce za 5
Konto za 10"
Branoc