Drodzy Gracze uniwersum Juno czy jesteście za wprowadzeniem takiej zmiany?
- deuter na polu zniszczeń
Ja jestem jak najbardziej za
Drodzy Gracze uniwersum Juno czy jesteście za wprowadzeniem takiej zmiany?
- deuter na polu zniszczeń
Ja jestem jak najbardziej za
Popieram Erze !
Dlaczego serwer Juno został pominięty ?
na tak
Popieram Erze !
Bo nikt nie zrobil ankiety ja bylem pewny ze wszystko idzie z automatu a tu taki maly suprise , ja oczywiscie na TAK
Popieram Erze !
Bo nikt nie zrobil ankiety ja bylem pewny ze wszystko idzie z automatu a tu taki maly suprise , ja oczywiscie na TAK
No właśnie ja przymuliłem z tym i nie założyłem takiego tematu wcześniej
Jestem na nie. Juno jest ekonomicznym uniwersum i nie widzę takiej potrzeby
Dex Wam mogę śmiało klepnąć, ale pomijanie układów jakoś nie bardzo mi sie widzi
Edit: Chyba, że to idzie razem w pakiecie no to wtedy za.
Jestem z tym OK
Czyli na ZA , a nawet na TAK
Jestem na NIE
Na razie rozmawiamy o deuterze na pz.
A czy możemy poprosić o ankietę w grze, czy gracze chcą deu na pz?
Od rozmowy do ankiety to już tylko jeden krok
Od rozmowy do ankiety to już tylko jeden krok
raczej dlugi maraton
Na razie nie widzę tu podstawy do ankiety.
Na razie nie widzę tu podstawy do ankiety.
A można chociaż wiedzieć dlaczego?
Jeśli chodzi o mała liczbę postów to niestety, ale takie uniwersum Juno, że mało kto ma konto na forum i mało się ludzie wypowiadają. Z resztą widać to po forum. Najlepiej rozesłać ankietę w grze i niech każdy się wypowie i wtedy będzie wiadomo co i jak, bo na chwilę obecną to faktycznie robi się z tego długi maraton, bo posta z pytaniem o ankietę pisałem 1 września a dzisiaj jest 19 i dopiero teraz pojawiła się jakaś odpowiedź po tym jak poprosiłem innego gracza aby podbili temat, ale to już druga strona medalu. Wracając do tematu to my faktycznie tak dryfujemy a czas leci. Wiem, że jest zwykły wolontariat w teamie i nikogo nie pośpieszam ani nic takiego, ale jeśli ma się coś ruszyć w tym temacie oraz ewentualną ankietą w grze to jakieś konkrety by się przydały dlaczego nie widać podstaw do ankiety na naszym uniwersum to chociaż będzie można pomyśleć co z tym zrobić
Witam
Jestem na nie ,tak jak wskazał wcześniej RufusWRT jest to unii ekonomiczne i na takie się pisaliśmy ,jak chcecie unii bardziej agresywne na takie się zapiszcie.
Przy takim unii takie opcje nie powinny być w ogóle brane pod uwagę .Dobrze wiemy ,że głosować będą moonówki i tak jak na wszystkich uniach projekt przejdzie.
Pozdrawiam ja;)
Witam
Jestem na nie ,tak jak wskazał wcześniej RufusWRT jest to unii ekonomiczne i na takie się pisaliśmy ,jak chcecie unii bardziej agresywne na takie się zapiszcie.
Przy takim unii takie opcje nie powinny być w ogóle brane pod uwagę .Dobrze wiemy ,że głosować będą moonówki i tak jak na wszystkich uniach projekt przejdzie.
Pozdrawiam ja;)
To co piszesz jest bzdurą absolutną pod wieloma względami wystarczy nawet spojrzeć na te forum, że na uniwersach o podobnych parametrach wszędzie przeszła ankieta z deuterem na pz i na każdym głosowały moonowki mówisz? To sporo musi tam być tych moonowek skoro tylko one to przegłosowały
Druga sprawa na większości uniwersow gdzie go nie było zostało one wprowadzone a Juno ma już teraz ponad rok i koniec końców zbliża się fuzja i tak ten deu na pz będzie czy poprzez ankietę czy poprzez fuzję, więc tylko po prostu odkładasz to w czasie i robisz z siebie nie powiem kogo wypisując takie bzdury. A trzecia sprawa to jak ktoś będziesz miał trafić w recki to jaka to dla ciebie różnica co tam na pz zostanie skoro mówisz, że to uniwersum ekonomiczne i zapewne grasz eko?
Po czwarte flot już tutaj jak na lekarstwo i nie ma praktycznie na co latać i właściwie tym swoim małostkowym myśleniem blokujecie coś na czym to ekonomowi szkodzi?
I na koniec jeśli masz głupie postrzeganie, że ktoś będzie Ci będzie wjeżdżał w produkcję i trampki na planecie po mały ułamek deu na pz to Ci delikatnie powiem, że masz mały móżdżek , bo jak będę chciał tam wjechać to i tak tam wjadę i żaden bunkier mnie przed tym nie powstrzyma nawet jak stracę trochę floty
Masz tu odpowiedź czemu ludzie nie piszą na forum- jedną z podstawowych przyczyn są wypowiedzi twojego pokroju.
Ja ciebie w żadnym miejscu ani nie obraziłem ani nie próbowałem zastraszyć,wyraziłem swoją opinię i tyle.
Nie pozdrawiam ja:)
Masz tu odpowiedź czemu ludzie nie piszą na forum- jedną z podstawowych przyczyn są wypowiedzi twojego pokroju.
Ja ciebie w żadnym miejscu ani nie obraziłem ani nie próbowałem zastraszyć,wyraziłem swoją opinię i tyle.
Nie pozdrawiam ja:)
Masz racje nie powinienem tak ostro zareagować
Jednak z drugiej strony zadałem Ci konkretne pytania a na żadne z nich nie odpowiedziałeś tylko zboczyłeś z torów. I nie zastraszam, bo żadnemu graczowi co gra eko nie wjechałem tutaj w produkcję po 100kk zysku, napisałem, że gdybym chciał to mógłbym to zrobić a ani razu tego nie uczyniłem i przedstawiłem Ci tylko faktyczną rzeczywistość, że pisanie, iż ja gram eko i dlatego sprzeciwiam się deu pz jest dla mnie bzdurą, bo nie widzę absolutnie żadnego powodu żeby to blokować skoro nie będzie miało to żadnego wpływu na grę eko. Od tego jest ten temat żeby tę dyskusję przeprowadzić. Skoro jesteś na nie i ktoś zdał Ci pytania konkretne to chociaż wypowiedz się konstruktywnie, bo pisanie, że nie bo nie to dla mnie żaden argument i po prostu blokowanie rozwoju gry.
Odświeżam, jestem na tak. Uni umiera w zastraszającym tempie, nic się nie dzieje co widać też po dziale ST. Więc zmiany by się przydały bo cokolwiek drgnęło.