Medziu [CHAM] & HALLS [CHAM] & Mordin Solus [CHAM] & Bulgar_Mks [CHAM] vs. Maruda [GAW] ~ 709410% TOP1 ACS PERSEUS

• Siemanko!

Akcja dość spontaniczna bo po sprawdzeniu braku akt u obrońcy puszczone gs na zdjęcie moona bo nowy właściciel konta miał dłuższe okna niż zabujca6 8o po pewnym czasie obserwacji wskoczyła * na innym moonie, wiec szybki skan flota stoi, info na soju i chętnych na lot nie brakowało, mimo wszystko ważniejszy w tym wypadku był dla nas czas niż chęci wiec zabrał się Medziu ze względu na odległość. Małe problemy techniczne z paliwkiem ale tu podziękowania dla Mordin Solus i Bulgar_mks.

Całe to ST dedykuje głównie Dalkowski i Hycel, ogromne podziękowania i pozdrowienia dla całej ekipy CHAMów!

Quote from Medziu

Dziękuje Halls za zaproszenie, jak zawsze akcja na pełnym spontanie i typowe dla mnie problemy z paliwem tu ogromne podziękowania dla Bulgara i Mordina 🙂 Pozdrawiam CHAMów !!!

Quote from Mordin Solus

Piękna spontaniczna akcja, która bez naszego zgrania by się nie udała. Pozdrawiam CHAMów!

Quote from Bulgar_mks

Gratulacje dla Zabujcy za oddanie konta gosciowi, ktory juz raz na Perseus solidnego gonga wylapal.

P.S pozdro również dla zabujca6, odbiłem dex przepalony na tą flotę! :trollface:

Dnia 30-08-2023 00:51:23 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Medziu [CHAM]

Krążownik 820.285

Pancernik 936.728

Agresor HALLS [CHAM]

Lekki myśliwiec 1.084.943

Ciężki myśliwiec 578.092

Krążownik 698.632

Okręt wojenny 185

Pancernik 429.703

Bombowiec 8

Niszczyciel 150.592

Reaper 100.635

Pathfinder 406

Agresor Mordin Solus [CHAM]

Sonda szpiegowska 1

Agresor Bulgar_Mks [CHAM]

Sonda szpiegowska 6

Obrońca Maruda [GAW]

Mały transporter 454.701

Duży transporter 268.551

Lekki myśliwiec 1.973.866

Ciężki myśliwiec 103.114

Krążownik 237.773

Okręt wojenny 167.877

Statek kolonizacyjny 31

Recykler 1.001.583

Sonda szpiegowska 1.088.090

Bombowiec 35.022

Niszczyciel 24.346

Gwiazda Śmierci 99

Pancernik 386.144

Reaper 20.806

Pathfinder 140.992

Po bitwie...

Agresor Medziu [CHAM]

Krążownik 660.545 ( -159.740 )

Pancernik 918.414 ( -18.314 )

Agresor HALLS [CHAM]

Lekki myśliwiec 411.964 ( -672.979 )

Ciężki myśliwiec 295.266 ( -282.826 )

Krążownik 600.906 ( -97.726 )

Okręt wojenny 179 ( -6 )

Pancernik 422.328 ( -7.375 )

Bombowiec 8 ( -0 )

Niszczyciel 149.967 ( -625 )

Reaper 100.296 ( -339 )

Pathfinder 325 ( -81 )

Agresor Mordin Solus [CHAM]

Sonda szpiegowska 0 ( -1 )

Agresor Bulgar_Mks [CHAM]

Sonda szpiegowska 4 ( -2 )

Obrońca Maruda [GAW]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

1.599.034.984 Metalu, 729.580.868 Kryształu i 502.727.899 Deuteru

Agresor stracił łącznie 15.305.494.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 97.761.063.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 40.467.831.210 metalu i 28.718.299.091 kryształu.

Agresor przejął łącznie 2.831.343.751 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 32.363.750.194

Kryształ: 24.762.571.959

Deuter: -414.342.101

agresor zyskał łącznie 56.711.980.052 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -51.173.715.984

Kryształ: -38.111.204.868

Deuter: -11.307.485.899

obrońca stracił łącznie 100.592.406.751 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

• Ogromne podziękowania Panowie za tak fajną sojuszową akcję, Mordin i Bulgar za mega wsparcie z paliwkiem i oczywiście Halls za wyłapanie flotki :) Dzięki !!!

Szkoda że Zabujca oddał konto komuś, kto nie potrafił się o nie zatroszczyć tak jak to pierwotny właściciel robił, wiele czasu poświęconego na zbudowanie tej floty, tak to juz bywa.

Obrońcy SzO, chodź nie wiem czy będzie się chciało :)

Zabujcy powodzenia na innym serwerze :)

• Gruby wynik!

Brawa Halls za wypatrzenie floty. Wytrwałość w polowaniu na Zabujce/Marude popłaciła! Brawa też dla Medzia, który pojawia się zawsze kiedy jest to potrzebne :)

Obstawiam problemy z Internetem/elektrycznością u obrońcy. Niezłe burze szaleją nad krajem.

Tak czy siak gratki i SzO dla obrońcy.

• Widzac zmiane nicku na koncie Zabujcy wiedzialem, ze do tego dojdzie, ale nie spodziewalem sie , ze tak szybko. Maruda gral od fs do fs i nawet ekspedycji nie puszczal. Narodzil sie pomysl, aby zdjac moona, bo okienka bardzo dlugie. Bardzo sie zdziwilismy, ze fs wyladaowal okolo polnocy, kiedy obronca przewaznie nieaktywny. Ciekawe na ile te burze przechodzace na Polska mialy wplyw na to st. Nie mniej chce pogratulowac udanej akcji i top 1 acs uni perseus. Straty byly by mniejsze gdyby nie braki paliwowe, ale tu liczyl sie czas. Szkoda wypieszczonego konta Zabujcy i floty, ktora za jego "rzadow" byla nie do zlapania. Szkoda,ze pw w grze tak szybko sie kasuja, bo mielismy fajna wymiane zdan po pierwszej wtopie Marudy...

• Chłopaki wyluzujcie. Gdyby nie mój idiotyzm to byście sobie swoje gsy zawracali. Fsy chodziły na każdą stronę i nie mieliście pojęcia gdzie latać. Jedynie Halls raz ruszył na moje expy i to wszystko. Na zdjęcie moona też lecieliście złego. Po za tym gsy leciały 7h, czyli nic by z tego nie wyszło. A głównej floty bez opieki nie zobaczyliście nawet raz.

Ale niestety jestem debilem i pomyliłem się o strefę czasową... Otóż nie mieszkam w Polsce, a w innej strefie czasowej, ale gram na zegarkach uni polskiego.

FS wracał 23:14 czasu polskiego, więc ja budzik ustawiłem na 0:14 mojego czasu, a powinienem 22:14.

Świecie przekonany, że tam wszyściutko zabezpieczone, zostawiłem atakierom dwugodzinne okienko.

Niemniej gratulacje się należą za zgranie.

A zabujce pozostaje przeprosić.

Wybacz stary.

• Standardowo jak to gaw :D nikt by nic nie trafił gdyby :) no coz ...

Gratulacje panowie mega starcie! Nakręcacie zajawkę żeby wrócić szybciej niż planowałem hmmm🫣🫣🤔🤔 sam trochę dexu przepalilem na tą flotke . Zabujca z tego co pisał podrobiony fabiano gra razem z nim na jednym koncie na nowym:D tak to bywa konto oddane konto zezłomowane

• Ehh widze od kiedy poszedlem sobie Chamy sie rozbestwiły ST za ST wstawiaja ! Cierpliwosc do gry jest wiec zlomujecie dalej ! pytanie czy na tym uni jest jeszcze na co latac ?? ;)

Szkoda flotki po zabujcy bo odbudowywal ja cierpliwie bez wspomagania ale takie zycie SZP agresorom a obroncy jezeli takowa bedzie to SZO.

• Graty wlotu! Brawo za szybkie zgranie, wyczucie czasu i idealne wstrzelenie się w to 2h okienko ;)

Nie wiem ile dexu na mnie spaliliście, ale z 15 lotów na mnie jak na tym koncie grałem to było od Was na 100% ;)

Co do mojego konta.

Oddałem konto Marudzie, bo wierzyłem, że da radę i jeden złom nie czyni, że będziesz popełniał kolejne błędy.

Sam jakieś drobne miałem, ale to nawet do złomów nie wliczam, bo to drobnice były w porównaniu do takich ST.

Tak jak pisaliście w konto włożone dużo pracy. Oddając byłem przekonany, że tam nic nie ma prawa się złego stać.

Dzięki za miłe komentarze i docenienie mojej pracy włożonej w to konto Medziu  Bulgar_mks :)

Stało się jak się stało i mam nadzieję, że się odbuduje i życzę SzO

Miałem grać na swoim do końca, ale pojawił się pomysł, że szkoda tego TOP 3 i jakby ktoś od Was przejął to konto to już u Was by była taka przewaga flot, że ciężko by było coś zrobić na tym uni ;)

Plan był żeby zrobić jakieś ST i zmienić na zabujca. Nie liczyłem, że zrobię to w innych okolicznościach. Pozdrawiam również oberek i widzimy się dalej w grze ;)

Ps. Profesor to ja więc bawimy się dalej :trollface:

• Nie wiem skąd masz takie informacje, ale na przyszłość to radzę je pierwsze zweryfikować, bo się tylko ośmieszasz takimi wpisami.

Nigdy z nikim nie grałem na współkę na żadnym koncie. Jak już gram to na swoim i na swoje ;)

• Musisz lepiej kolegow dobierac poprostu :) mi to tam rybka , nie wybieram sie na nowe powodzonka . Planuje wrocic tutaj

• Trzeba być szczerym, a w Twoim przypadku tak było, jesteś dobrym graczem którego jeśli chce się upolować to trzeba naprawdę sporo wysiłku włożyć w planowanie.

Pozdrawiam

• Dwu godzinne okienko też trzeba umieć wykorzystać :5stars:

Gratulacje za wyłapanie, szybką organizację i decyzję o locie, bo podnieść takie floty to musiało troszkę kosztować.
    Maruda szybko odbudujesz :piwko:

Uni powoli zdycha, więc i czujność już nie ta sama co na początku.

Bawimy i ganiamy się dalej.

• Brawo panowie kolejnej szybkiej akcji :5stars: , żartuje oczywiście :6stars: 8o. Chyba czas wywiesić biała flagę a flotę sprzedać i przetopić na eko :D . Szkoda tego konta. Ze zmiana właściciela tak jest że warto wtedy przypilnować bo są duże szanse właśnie na taki strzał. Pozdro dla CHAMÓW oprócz Hycla bo to cwaniaczek numer 1 hahaha :trollface:

• Trochę jak w galaktycznej telenoweli... Ten jest tym, co odziedziczył po tamtym... Tamten po tamtym, a jeszcze inny przejął po trzecim... Te wszystkie zmiany właścicieli kont są zawsze jakoś dziwnie podejrzane, jakby to była jakaś intryga w kosmicznym imperium. SzO

• Gratulacje panowie, najlepszy sojusz w jakim było mi przyjemnosc grac od bardzo dawna :)

Tym bardziej dziwi mnie, ze przestales z nami grac. Twoje konto nadal jest wysoko i ja dalej apeluje do powrotu do super ekipy, ktora Cie przyjmie z otwartymi ramionami. Tu na 1x czas plynie tak jak powinien, a na speedach to do kibla z telefonem trzeba chodzic...Nie wspominajac o spokojnym snie...