TOP 1 ACS POLSKA ADG [LEN] & Benio [LEN] vs. DARK EVIL [STYKS] ~ 99 685 448 73%% CZĘŚĆ 1

• Ceyferki powalające! Graty dla zainteresowanych! Odnośnie kontrowersji, to jaka normalnie zbudowana flota dałaby radę to spakować? Rozumiem rozgoryczenie ,starych, doświadczonych graczy, ale niestety teraz taki mamy klimat (was i tak nie spakują). Obrażanie ludzi za to, że korzystają z tego co oferuje gra jest dla mnie niezrozumiałe(pretensje do GF), tym bardziej, że chłopaki nie są aroganccy ani chamscy, maja to się bawią.

• kapsmik , sandacz i Baca_Wlkp to, że tylko hejtować potraficie to się już przyzwyczaiłem :trollface:

Po prostu tyłki wam ciśnie że to nie wy "Super gracze" waszym "Super sojuszem" go trafiliście!!!

Tutaj piszecie że: "Jest to miejsce, czas i okoliczności, żeby powiedziec sobie dość i zakończenie tej zjebanej gierki.

Benek , ja nic nie hejtowałem , tylko napisałem fakty :)

No chyba że się mylę co do " długo planowanej i przygotowywanej akcji " to nas oświeć wszystkich jak naprawdę było ;)

Oprócz tego że gra się zjebała już jakiś czas temu to wiadomo nie od dzisiaj ... Dla was czyli graczy z dużym portfelem , parciem na liczby i przeciętnymi umiejętnościami pewnie się mocno poprawiła .... ;)

Bo jak wytlumaczys inaczej te wasze lotki :lool:

Te "nasze lotki" zostały wytłumaczone bez żadnego problemu , najwidoczniej nie błyszczysz inteligencją ( FAKTY , BEZ ZŁYCH INTENCJI CZY HEJTÓW).

Po fuzji trochę czasu minęło , zdążyliśmy się zapoznać z waszymi zdolnościami dotyczące OG , gramy na tej samej uni , widzimy więc kogo na co stać - można nazwać to obserwacją ;)

Oj Benek Benek .... już nie będę pisał o tym jak odezwałeś się do mnie na discordzie kiedy zobaczyłeś zmianę mojego nicku na " NieChceMiSie" (...)

Także to co napisałem wyżej , wszystko oparłem na faktach , obserwacji i zapoznaniu się was. :S

Co do kończenia gry . . . Ja nic takiego nie napisałem , wkurza mnie to co sie dzieje i faktycznie się odechciewa grać ALEEEEE mam naturę drapieżcy ( w końcu sandacz) więc wrócę i rozpierdole cały kosmos , tego będe się trzymał !! xD

• Witam i zarazem żegnam :)

Dawno dawno temu zacząłem swoją przygodę na ogeju ... Jeszcze na starym wyglądzie i pamiętam że bez panckuf xD Byłem leszczem a zarazem może dalej jestem 😂 po bardzo długiej przerwie wróciłem do gry jeszcze przed era klasa, paczek itd na jajnika... Poznałem zajebista ekipę WSNR na czele z sandacz, Badi i Chujcem Wujcem który nie jednemu zalazł za skórę😂😂 Kolejna osoba był Siciliano i różne były nasze drogi :) Graliśmy razem na kilku uni i różne były nasze losy :) Potem poznałem kapsmik i Utrapieniec na Rosie :) Wszystkim z was dziękuję za wspólną grę i za to że mogłem się od was wszystkiego nauczyć w tej grze :) Obserwacji, klikania pztow, zawroconych stacji, obron, spadakow i różnych innych akcji :) Ale... Te czasy minęły .. nie ma już takich samych graczy jak kiedyś i trzeba się z tym wszystkim pogodzić ponieważ nastała era paczek :) Legalnego pushu xD Jeszcze na jajniku był słynny YaraMaYaWho czy jak mu tam byli gdzie po każdym złomie który dostawał jak hydra rosnal i rosnal xD ale jak skilla nie kupisz i oprócz kupionych starć nie potrafił nic więcej :) To samo na Rosie Lucek ze swoją słynna złota karta i cały ten dupny BOSS :) Potem było kilka kolejnych uni... Aż nastał czas na Atlas :) Z całą ekipą pozamiatlismy uni i z wielką ochotą czekaliśmy na fuzje :) Po fuzji trochę zamieszania zrobiliśmy ale nasze portfele są za cienkie... 😂 Każdy z nas swoją flotę zbudował że starć opartych na jakiejś tam finezji 😛 I jeżeli dziś ADG pod opisem w starciu pisze że obserwował Darka to chyba nie wie czym jest obserwacja😂 Jakiś czas temu dwa leniwce przeklikalby grubo porftel żeby ściągnąć mi dwa moony... I co znaleźli? Nic😂 A zaznaczę że cała noc sobie smacznie spałem... Ale oni do dziś nie ogarnęli dlaczego nic nie znaleźli😂 Dobra bo za dużo się rozpisalem...😄 Co do starcia... Nie wiem czy prawdziwe czy nie prawdziwe...Ile złotówek poszlo ale nie moja sprawa...Nikomu do portfela nie zaglądam😅Wiem tylko tyle że Benio nie jednej osobie na tym uni proponował kupno floty a resztę zostawię ocenie innym :) Dziwnym zbiegiem okoliczności Darek wrócił z urlopu dwa dni wcześniej niż wcześniej pisał. Druga rzecz po pierwszym złomie Darek napisał mi na priv że dostał gonga. Na pzcie leżał złom... Hmmm. Dzień wcześniej napisał do mnie że ma do wydanie około 2k paczek i nie wie co ma klikać... I tak, lognal zobaczył złom i zapiął urlop... Dziwne? Hmmmm... W erze paczkomatow kto nie klikał by reckow żeby się wyzbierać? No nic... Nie mnie to oceniać 😄 Na koniec... Mogę pogratulować że w życiu ustawiliscie się tak że może sobie pozwolić na wydanie grubych dziesiątek tysięcy złotych na internetowe cyferki😁 Zawsze znajdzie się paczkomat większy od innego paczkomat 😁 Ale wiem jedno ... SKILLA nie kupicie nigdy 😁 I obserwować to wy umiecie ale cyferki na swoich kontach bankowych jak znikają :) I tutaj na tym zakończę :) Czas się pożegnać i zakończyć ten cyrk :) OGEJM dawno zdechł i to starcie mnie tylko w tym utwierdziło :) CZAS POWIEDZIEC PASS! Miłego przetopu i z takimi flotami pokażcie teraz na co was stać :) Czekam na finezyjne akcje i pokażcie co umiecie klikać oprócz anty😄

Na koniec

HWNI I WSNR dzbany, mośki i inne gady:closed::trollface:

Kto pytał? :/

“The monsters were never

under my bed.

Because the monsters

were inside my head.

I fear no monsters,

for no monsters I see.

Because all this time

the monster has been me.”

:fa:

• Wielkie Gratulacje. Procent oraz zysk kosmos.

Macie rację, gdy jest na koncie jest bardzo niebezpieczny a dokładniej jego hajs ... Wiem bo mi też przeklikal Gs i wpadłem na minę ....

Nie ukrywam cieszy mnie to starcie.

Paczkomat spakowany.

To tylko potwierdza definicje, że każdego da się spakować bez znaczenia ile hajsu wpakuje w grę.

Gratuluję.

A Dark no cóż . .. Blik i jazda od nowa....

• Starcie faktycznie robi wrażenie pod względem liczb, ale nic poza tym. Sam wróciłem do tych cyferek po 10 latach przerwy i mając styczność z paczkomatami oraz z wiedzą, że nie ładując kasy w paczki tylko graniem z tym to co gra obecnie oferuje oraz rozwalaniem xxx flot oraz przeprowadzeniem skomplikowanych akcji i mając do tego zdolną ekipę nie da się przeskoczyć wsadzonej kasy, nie ma tutaj żadnego hejtu tylko prawda o tym czym stała się ta gra :smash:

Zgadzam się w 100% z każdym postem, który w tym starciu gratuluje grubych cyferek i w sumie nic poza tym, bo nie ma czego innego tutaj gratulować :graty:

I to nie jest hejt ani nic innego po prostu wiedząc jak wygląda wyhodowanie konta bez wkładania znacznej ilości kasy i widząc te cyferki tutaj nie ma gratulować czego innego niż władowania kasy większej niż obrońca oraz wiedzy, że jak nie jest na U to stoi sobie na bsf, bo myśli, że nikt inny mu nie zagraża i to go zgubiło. Zero tutaj hejtu, bo to wasza kasa i wydawajcie sobie ją na co chcecie, ale nie ma co oczekiwać, że Ci co grali bądź grają bez wkładania w to xxxxx kasy będą wam gratulować czegoś innego niż to na co zasługujecie:)

• Gratuluję starcia, cyferki ogromne. Niezależnie jak floty powstały takie starcia robią ogromne wrażenie. :graty:

Gratulować nie pogratuluję ale mogę wam życzyć przyjemnego przetopu bo jest co przetapiać ;)

Śledź jaki ogejmowy prawilniak xDD On nie pogratuluje ale wiesz... miłego przetopu ";)". Normalnie się zapytaj czy możesz pograć pare godzin bez urlopu w uzgodnione dni (np. w środy) a nie świrujesz murana i oczka puszczasz na forum :trollface:

Witam i zarazem żegnam :)

Dawno dawno temu zacząłem swoją przygodę na ogeju ... Jeszcze na starym wyglądzie i pamiętam że bez panckuf xD Byłem leszczem a zarazem może dalej jestem 😂 po bardzo długiej przerwie wróciłem do gry jeszcze przed era klasa, paczek itd na jajnika... Poznałem zajebista ekipę WSNR na czele z sandacz, Badi i Chujcem Wujcem który nie jednemu zalazł za skórę😂😂 Kolejna osoba był Siciliano i różne były nasze drogi :) Graliśmy razem na kilku uni i różne były nasze losy :) Potem poznałem kapsmik i Utrapieniec na Rosie :) Wszystkim z was dziękuję za wspólną grę i za to że mogłem się od was wszystkiego nauczyć w tej grze :) Obserwacji, klikania pztow, zawroconych stacji, obron, spadakow i różnych innych akcji :) Ale... Te czasy minęły .. nie ma już takich samych graczy jak kiedyś i trzeba się z tym wszystkim pogodzić ponieważ nastała era paczek :) Legalnego pushu xD Jeszcze na jajniku był słynny YaraMaYaWho czy jak mu tam byli gdzie po każdym złomie który dostawał jak hydra rosnal i rosnal xD ale jak skilla nie kupisz i oprócz kupionych starć nie potrafił nic więcej :) To samo na Rosie Lucek ze swoją słynna złota karta i cały ten dupny BOSS :) Potem było kilka kolejnych uni... Aż nastał czas na Atlas :) Z całą ekipą pozamiatlismy uni i z wielką ochotą czekaliśmy na fuzje :) Po fuzji trochę zamieszania zrobiliśmy ale nasze portfele są za cienkie... 😂 Każdy z nas swoją flotę zbudował że starć opartych na jakiejś tam finezji 😛 I jeżeli dziś ADG pod opisem w starciu pisze że obserwował Darka to chyba nie wie czym jest obserwacja😂 Jakiś czas temu dwa leniwce przeklikalby grubo porftel żeby ściągnąć mi dwa moony... I co znaleźli? Nic😂 A zaznaczę że cała noc sobie smacznie spałem... Ale oni do dziś nie ogarnęli dlaczego nic nie znaleźli😂 Dobra bo za dużo się rozpisalem...😄 Co do starcia... Nie wiem czy prawdziwe czy nie prawdziwe...Ile złotówek poszlo ale nie moja sprawa...Nikomu do portfela nie zaglądam😅Wiem tylko tyle że Benio nie jednej osobie na tym uni proponował kupno floty a resztę zostawię ocenie innym :) Dziwnym zbiegiem okoliczności Darek wrócił z urlopu dwa dni wcześniej niż wcześniej pisał. Druga rzecz po pierwszym złomie Darek napisał mi na priv że dostał gonga. Na pzcie leżał złom... Hmmm. Dzień wcześniej napisał do mnie że ma do wydanie około 2k paczek i nie wie co ma klikać... I tak, lognal zobaczył złom i zapiął urlop... Dziwne? Hmmmm... W erze paczkomatow kto nie klikał by reckow żeby się wyzbierać? No nic... Nie mnie to oceniać 😄 Na koniec... Mogę pogratulować że w życiu ustawiliscie się tak że może sobie pozwolić na wydanie grubych dziesiątek tysięcy złotych na internetowe cyferki😁 Zawsze znajdzie się paczkomat większy od innego paczkomat 😁 Ale wiem jedno ... SKILLA nie kupicie nigdy 😁 I obserwować to wy umiecie ale cyferki na swoich kontach bankowych jak znikają :) I tutaj na tym zakończę :) Czas się pożegnać i zakończyć ten cyrk :) OGEJM dawno zdechł i to starcie mnie tylko w tym utwierdziło :) CZAS POWIEDZIEC PASS! Miłego przetopu i z takimi flotami pokażcie teraz na co was stać :) Czekam na finezyjne akcje i pokażcie co umiecie klikać oprócz anty😄

Na koniec

A Ty chłopie Ty normalny jesteś, że tyle naspamowałeś o sobie u kogoś pod ST i myślisz, że ktoś to będzie czytał? Co kogo obchodzi Twoje pożegnanie u kogoś pod ST atencjuszu xD

• A Ty chłopie Ty normalny jesteś, że tyle naspamowałeś o sobie u kogoś pod ST i myślisz, że ktoś to będzie czytał?

Ty nigdy normalny nie byłeś , znowu przedstawię fakty : To po co przeczytałeś człowieku o złotych myślach ?? Najwidoczniej miałeś ochotę ale nie winię Cię , wiem , że ludziom z twoją inteligencją jest ciężko to zrozumieć :)

hahah , zawsze ta sama beka z Ciebie i twoich przemyśleń . Jak chcesz to możesz zacząć gówno burze pod tym postem , wylej żale , napisz jaki jesteś fajny , przypomnij wszystkim jak większość twoich starć wyglądała bo inaczej nie potrafiłeś ... :trollface:

Brakuje tu jeszcze komentarzy twoich funfli ... chudego i cheva xD Mogliby coś nasmarować , dawno się nie śmiałem z wypocin troglodytów xD

Masz mrugające oczko jak tak bardzo Cię to podnieca ......... ;)

• Jak zobaczyłem, że atencjusz naspamował 500 linijek u kogoś pod ST na swój temat, to serio, nawet tego nie czytałem do końca <X

Śledziu, w odróżnieniu od Was ja nigdy nie kupowałem kont i nie musiałem złomować kont kolegów. Ty hipokryto, płaczecie tutaj i robicie syf komuś pod fajnym starciem, a sami hipokryci zbudowaliście flotę w większości na pushu (stara szkoła xDD) i w jakiejś części na paczkach od tego waszego ziomala płaczka-atencjusza. Przypomnij sobie, że na początku gdy grałem na Atlas, grało też Dominion (Blues i jego sojusz), to siedzieliście cicho jak mysz pod miotłą, opóźnialiście ataki po 10 min i baliście się skanować, żeby nie rzucać się w oczy. Potem każdy się zawinął z wymarłego uni i ot wasza wielka dominacja skillowcy xDD Chudego ganialiście kilka miesięcy bez skutku, który został sam na placu boju. Kogo Wy tam zezłomowaliście z dobrych graczy? xD

Przypomnę Ci hipokryto, że konto Bluesa (później nick Robson) potem było z Wami w sojuszu, a następnie je zezłomowaliście xD W międzyczasie wasz kolega atencjusz, gdy zrozumiał, że uni umarło i nie ma co złomować, zaczął robić eko i paczkowaliście u niego, tylko na mniejszą skalę i teraz Was boli, że ktoś miał więcej hajsu niż Wy i macie po zabawie :trollface: Zresztą kto z Wami grał na jednym uni ten się w cyrku nie śmieje :lool: Ale nie płaczcie, że komuś nie należy się szacunek, gratulacje czy cokolwiek innego za takie starcie, tylko z tego powodu, że ktoś przypaczkował 10x więcej od Was, bo jesteście takie same paczkomaty, tylko że w wersji bieda, a dodatkowo pusherzy.

Edit: I weź Ty jeden z drugim wyjdź w końcu z jaskini i nauczcie się pisać po polsku, gdy chcecie dyskutować na forum, chyba że to choroba :)

Dobrze, że chociaż atencjusz siedzi spokojnie w pokeballu xD

images?q=tbn:ANd9GcQe25VyEX6a-vHns4cAkRIWz3swlKDVxx72xQ&usqp=CAU

• HAHAHHA , cycku ... to ty za każdym razem urządzasz płacz na forum pisząc taką głupotę ( żeby inni łyknęli to co napisałeś) bo boli Cię to, żeby być na tym poziomie co my musisz radzić sobie kupionymi kontami czy paczkami . Ja nie mam nic do ukrycia , a na pewno nie jestem hipokrytą , i zwisa mnie to co na forum napiszesz bo wiem, że piszesz to tylko i wyłącznie z bólu dupy do naszych osób ... To nie ja dostawałem bana za push , tylko ty. Także twoje puste słowa znaczą dla mnie tyle to co wysram w kiblu .

Byłeś, jesteś i będziesz mośkiem z szczekającym pyskiem , bo tylko tyle potrafisz odnośnie tej gry ...

Co do paczkowania , od początku gry aż po fuzję i do teraz . . . spójrz na moje punkty ekonomi ... Gdybym się paczkował to na pewno musiał bym wydaać 1 000 000 x więcej od kolegów z tego posta .

Napiszę Ci WSNR i czekam na więcej twojego płaczu i swędzenia odbytnicy ( a może ktoś powinien cię ostro przetkać ?? ):trollface:

• Oj cacku placku...😂 Skoro wiesz dokładnie co tam na pisałem to jednak Cię to zaciekawiło i zglebiles temat;) Przypomnij mi tylko jak skończyłeś na Atlasie? Nie był to czasem perm?:trollface: Widzę że dalej Cię boli to że nie dałem Ci się złapać na śmiesznego spadaka😆 A czekaj jak to niedawno skończyłeś na kebabie na koncie po bluesię? NO nic dodać nic ująć 😁 Co do chudego... No tak na ufs to ganialiśmy go strasznie mocno😂 A na koniec się sprzedał Twojemu ziomeczkowi z tereferetete😂 Jeśli mówisz o Robsonie i koncie które zezlomowalismy to tak był z nami w sojuszu kiedy na tym koncie siedział Twój funfel Loterarus czy jak mu tam było :) W momencie kiedy odal Robsonowii czyli Knurowie wiedzieliśmy że je zezlomujemy :) Wiedząc co za Mosiek tam usiadł :) I zanim coś napiszesz to pomysł hipokryto😂 A i zapomnianym... Nie wiedziałem że znasz takie słowa chyba Twoim idolem jest Pinis Zalecki 😂😂😂

• gratulacje panowie:!::!::!::!::!: pieknie i oby tak dalej:graty:

sledziowatymi sie nie przejmujcie;) ten typ a raczej to, tak ma:trollface:

sugerowal bym ankiete, sledz czy jego kolezanka z wilkopolski? kto waszym zdaniem bardziej wali sledziem:?::?::?::trollface:

Witam i zarazem żegnam :)

Na koniec

co jak Darek pisal o 2k paczkach nie plakales ze paczkuje???:trollface:

ale popieram decyzje;) Ogame sporo zyska na tym:trollface: tylko juz cii o tych finezyjnych akcjach;) wiem, ze zakonczenie gry po tylu latach nie wnoszenia do niej niczego wartosciowego jest ciezkie, ale dasz rade;) do sledzia sie przytul i plyn z odra:trollface:

Sledziu ty nadal placzesz do mniexD na atlasie tez plakales i co zrobiles???xD zadnej finezyjnej akcji, nawet moona nie spaliles a piszesz tu chlopakom pod postem o skillu i finezjixD ty to dobry troll jestes:trollface:

chodzisz po stekach innych graczy i wylewasz swoje zale:rolleyes: zajmij sie swoim bajorkiem:trollface: te finezyjne akcje tam zrob z kolezakna z wlkp:trollface: skillem sie jej pochwal i na koniec przybijcie pletwe;)

na koniec dodam ze szkoda, ze kolejne piekne starcie z ogromna iloscia cyferek zas wali sledziem:(

jeszcze raz gratuluje top1 st:!::!::!: i oby tak dalej:lool:

• Oj cacku placku...😂 Skoro wiesz dokładnie co tam na pisałem to jednak Cię to zaciekawiło i zglebiles temat;) Przypomnij mi tylko jak skończyłeś na Atlasie? Nie był to czasem perm?:trollface: Widzę że dalej Cię boli to że nie dałem Ci się złapać na śmiesznego spadaka😆 A czekaj jak to niedawno skończyłeś na kebabie na koncie po bluesię? NO nic dodać nic ująć 😁 Co do chudego... No tak na ufs to ganialiśmy go strasznie mocno😂 A na koniec się sprzedał Twojemu ziomeczkowi z tereferetete😂 Jeśli mówisz o Robsonie i koncie które zezlomowalismy to tak był z nami w sojuszu kiedy na tym koncie siedział Twój funfel Loterarus czy jak mu tam było :) W momencie kiedy odal Robsonowii czyli Knurowie wiedzieliśmy że je zezlomujemy :) Wiedząc co za Mosiek tam usiadł :) I zanim coś napiszesz to pomysł hipokryto😂 A i zapomnianym... Nie wiedziałem że znasz takie słowa chyba Twoim idolem jest Pinis Zalecki 😂😂😂

ufs 3 miechy nic nie robilas a uni martwe to co ja mialem tam robic???:trollface:

zapomniales jak plakalas ze zawrocona stacje gram:?::?::?:xD skillowiec:trollface:

• Sledziu ty nadal placzesz do mnie xD na atlasie tez plakales i co zrobiles???

JA CIĘ UWIELBIAM , UWIELBIAM CZYTAĆ TWOJE KOMENTARZE <3

TU ŻADNEGO PŁACZU NIE MA TYLKO ŚMIECH .... No może masz troszkę racji , często łzy poprzez śmiech gdy czytam twoje MONDRE komentarze , łahahahahah !!:trollface:

A wystarczy przywołać do tablicy i DZBANY (DOSŁOWNIE xD) same się produkują dla mnie :love:

:love2::love2::love2:

sugerowal bym ankiete, sledz czy jego kolezanka z wilkopolski? kto waszym zdaniem bardziej wali sledziem

Oddaje głos na Siebie bo w końcu śledziowate to kuzynostwo ze szczupakowatymi xD

Sandacz 1 : 0 Koleżanka , łahahahaha !!

• Co by nie powiedzieć skill się wylewa z tego stracia przepotężny:beaten::beaten:

Agresorów wiedza o grze ogranicza się do podstawowych czynności, ale tylko % robią wrażenie.

Mimo iż Dareczka osobiście nie lubię to chociaż było śmiesznie jak próbował udowodnić że potrafi coś więcej niż wejść w zakładkę zakupu anty:beaten: to jest mi go szkoda że to nie My8)

sandacz nie dyskutuj z planktonem, szkoda nerwów i zdrowia

• ładne starcie, duży procent...

Ja nawet nie mam tyle DT co obrońca miał GSów:D

tylko czekać kiedy przyjdzie list gratulacyjny z Karlsruhe za wydany hajsxD

Gameforge lubi to:thumbup:

Co do komentarzy poszczególnych graczy to przynajmniej jest co dzieciakom do snu czytać.

• Zastanawiałem się czy się odezwiesz na wieść o ubiciu Darka i nie myliłem się:-) Minąłem się z Tobą na Ymirze ale kibicowałem bo robiłeś porządek z pyszałkami tam aż do mementu gdy ubity tu dziś Darek podłożył Ci świnie.

Do sedna: graty dla atakujących, mega procent!

=2die4=

- Rosalind (aktualnie)

- Zenith (top200)

- Ymir (top30)

- Batelgause (top100)

- U56 (top40)

- U54 (top100)

- U18 (top500)

• kapsmik , sandacz i Baca_Wlkp to, że tylko hejtować potraficie to się już przyzwyczaiłem :trollface:

Po prostu tyłki wam ciśnie że to nie wy "Super gracze" waszym "Super sojuszem" go trafiliście!!!

Tutaj piszecie że: "Jest to miejsce, czas i okoliczności, żeby powiedziec sobie dość i zakończenie tej zjebanej gierki.", ale zanim daliście urlopy to lotki zostały kolo Dark´a postawione, jak takie sępy.:brawo: Będziecie grac teraz urlopem i czekać aż wróci żeby mu dok skasować. Bo jak wytlumaczys inaczej te wasze lotki:lool:

Życzę wam powodzenia w realu i w GRZE! :rebels:

A Wy udowodniliście że "Super portfele" "som gurom"!! ""Bardzo długo planowana i przygotowana akcja"- wiadomo, paczki same się nie kupią i nie otworzą.
    Swoją drogą bardzo podejrzane że gracz który też jechał na paczkach i pewnie jakieś jeszcze miał w zanadrzu po wlocie zamiast zbierać co jeszcze zostało to zapina urlop. Wali na odległość, ale może akurat zupełny zbieg okoliczności... jak zawsze. :ban: