Akcja naprawdę taka że można mocno się zdziwić . Tak wiec cwaniaczek numer 1 na Perseuszu uśpiony Pan Hycel ma rację nie kupował paczek to trzeba mu przyznać tylko kupił konto top3 flota jak swoje wtopił. No to w tym przypadku albo trochę paczek albo zawsze możesz do Yody zagadać może charytatywnie odda Co by nie było . Pozdrawiam napinacz numer 2 na Perseusz. Ciekawe tylko dla czego mam tylu znajomych na tym uni? może nie taki ze mnie napinacz . Co by nie było do góry głowa i kombinuj też pewnie bym się na to nabił
Takie tam top 1 solo na CHAMIE Hycel [CHAM] vs. Taki Leszcz [RYBA] ~ 930337.28% OBRONA
- qrakos
- Closed
-
-
Wyklikiwanie floty do obrony jest dosyć kontrowersyjne, niemniej gratuluję determinacji!
Powiedzial typ ktory siedzi z paczkomatami w soju - chlopie ogarnij kuwete ! Tu nie bylo wyklikiwania za anty ! tylko uzywalem przyspieszaczy ktore kazdy dostawal za free z eventu i uzylem surowcow ktore zdobylem nie KUPILEM ! - rozumiem ze nie wiesz co powiedziec bo dotychczas byles w bezpiecznym kuwidolku z kolegami z wielkimi kupionymi flotami do ktorych jakos nie miales zadnych wątów - Wy macie jakas obsesje jak dalko dostal zlomato nagle stwierdziliscie ze to zwyczajny bfs i zadnej finezji tam nie bylo - tu macie finezje i nadal sie nie podoba bo wasze stateczki na srubki poszly
Pogratulowałem Ci, a Ty mnie obrażasz...
-
GRATULACJE!!!
Cały czas pisałeś że na zakończenie chcesz zrobić coś konkretnego, jakieś tam plany były, pomysły też...ale jednak jak coś zrobić to SOLO
Jak napisałeś ze się odmeldowujesz bo zezłomowaniu CHAMA to nawet przez chwile nie pomyślałem o Hyclu, a tu prosze...naprawde mi zaimponowałeś Kolego
Zakończenie w najlepszy możliwy sposób, a rodzinka będzie zachwycona że masz dla nich więcej czasu..ale pewnie pierwsze dni po odstawieniu ogejma będą dziwne
Mam nadzieje że kiedys spotkamy się jeszcze na jakimś UNI..Zabawne jest tylko pisanie że stawianie floty w ten sposób jest kontrowersyjne
Jak Medziu postawił żeby go "Fabiano" nie zezłomował to było ok, ale teraz jak ktos zbierał surke i ją wydał przyśpieszaczami z eventow to juz jest kontrowersja? Nawet gdyby wybudował to wydając pieniądze na anty, to wszyscy wiedzą jak teraz działa ta gra i ze naprawde za chajs można teraz wszystko.
Juz jakiś czas odnosiłem wrażenie że ekipa agresora myślała że tag "CHAM" przed nickiem daje im tryb "god mode"
...weryfiakcja trwa
-
Zabawne jest tylko pisanie że stawianie floty w ten sposób jest kontrowersyjne
Dokładnie tak sobie pomyślałem - później Hycel stwierdził ze tam nikt nie paczkuje - i mnie qwa zmusili !!!
Skorelowalem wyprzedaż paczek surowców z kontrowersyjnymi wzrostami w pkt a CHAMACH - oceńcie sami
Wyprzedaż paczek surowców (17-18.07.2023) Witu 19.07 312 kkk 22.07 415 kkk 25% w 3 dni
Wyprzedaż paczek surowców (8-10.06.2023) Medziu 08.06 85 kkk 13.06 202 kkk 137% w 5 dni Bulgar 08.06 56 kkk 15.06 106 kkk prawie 100 % w tydzień
Wyprzedaż paczek surowców (23-25.05.2023)
Wyprzedaż paczek surowców (8-10.05.2023) Halls 10.05 125 kkk 13.05 157 kkk 25% W 3 dni
Wyprzedaż paczek surowców (4-6.04.2023) Hycel 08.04 46 kkk 19.04 232 kkk bez komentarza (wiem ze kupiłeś tzn dostałeś to konto już po fakcie ale mimo wszystko)
Wyprzedaż paczek surowców (5-7.03.2023)
ten pan na bogato bez wyprzedaży
Dalkowski 15.04 78 kkk 19.04 192 kkk
Wracając do Mordina niestety widac dobry z niego tylko klakier pod postami kolegow wychwalajacy kazdy kolejny bfs jakby to bylo rw zycia - bo kazdy znajacy sie troche na ogame z pewnoscia doceniłby poziom trudności przeprowadzenia w długim terminie takiej akcji na gracza posiadającego 3x wiecej pkt !
-
Wielkie gratulacje za wytrwałość w osiągnięciu założonego sobie celu, i ogromną determinację Ryba.
Kilka tygodni planowania jednej akcji, i to dość nietuzinkowej na wielu na tym, ale też innych uni mogło zrobić wrażenie.
Miałem przyjemność przewieść Hycla też w swoich reckach, więc wiem jak to smakuje
Ode mnie powodzonka w realu i Wszystkiego Najlepszego dla Bliźniaczek.
Hyclowi jeśli się zdecyduje zostać na Perseusie, jeśli nie powodzenia w realu lub nowym serwerze
-
w życiu nie uwierzę że zbierałeś te surowce bo w pkt nie stałeś więc normalnie grałeś nakupowałeś paczek i tyle nie rozumie tylko po co sie tak z tym kryjesz
tak czy inaczej ładna akcja
-
w życiu nie uwierzę że zbierałeś te surowce bo w pkt nie stałeś więc normalnie grałeś nakupowałeś paczek i tyle nie rozumie tylko po co sie tak z tym kryjesz
tak czy inaczej ładna akcja
Drogi Panie Noname nie zależy mi na Twej opinii jednak że jestem dobroduszny to może jednak pomogę ci ogarnąć . Jak napisalem w RW badalem technologie ekspedycji i sporo naprawde sporo surki i statkow z expy zwozilem nie budowalem flotki dopiero ostatnio wiecej postawilem i kiedys na lusterko troche dobudowalem tak cala flotka szla z ekspedycji i tylko z niej. Surka z farmienia i lotow - ich tez troche zrobilem 32 kkk flotki zniszczylem w koncu przerd hyclem szla w wiekszosci na formy zycia i to tez do pewnego momentu ok 10.07 przestalem inwestowac w formy zycia i juz calutka surka szla na fs . Polecam zapoznanie sie :
https://www.mmorpg-stat.eu/bas…rs=_194&pays=4&statview=1
tylko te wykresy trzeba ze zrozumieniem ogarnąć wiec nie wiem czy dasz rade ale mimo wszystko powodzenia zycze
I zapamiętaj sobie jedno - kiedy nie masz nic madrego do powiedzenia - milczenie jest złotem. -
Wracając do Mordina niestety widac dobry z niego tylko klakier pod postami kolegow wychwalajacy kazdy kolejny bfs jakby to bylo rw zycia - bo kazdy znajacy sie troche na ogame z pewnoscia doceniłby poziom trudności przeprowadzenia w długim terminie takiej akcji na gracza posiadającego 3x wiecej pkt !
O co ci chodzi, ja prawie na forum nie piszę, a jak już to bardzo lakonicznie. A akcji tobie pogratulowałem... Ty chyba na prawdę nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Zaczyna mnie to bawić
-
Dla Cierpliwych bonus na koniec:
Preludium - otóż plan ubicia konkretnie Hycla powstał dokładnie 13 Lipca kiedy to coś we mnie pękło bo nie mogłem już spokojnie czytać wypisywanych bredni ,a cale zamieszanie wokół "grupy trzymającej władze" dalej GTW jak się wtedy nasza trójca (Mango, Hycel oraz Halls) skromnie nazwala spowodowało poniższą wymianę zdań:
żeby nie było wg mnie gracz który wtedy siedział na koncie Mango był zdeterminowany i moim zdaniem najbardziej z całej trojki pretendowal do rzekomej GTW ale Hallsa farmilem wtedy na Raslas zanim przeszedł tutaj wiec wiedziałem ze to nie może być nie wiadomo jaki pro a widząc loty Hycla samymi PC pomysł już w głowie kwitł
zgodnie z tym co napisał Hycel "wstaw cos swojego zamiast konentowac " zdecydowałem ze to on będzie celem
i Epilog ( trochę mnie poniosło przepraszam ) :
I żeby zamknąć temat raz na zawsze - nie spodobał mi się komentarz , że to co zrobiłem było kontrowersyjne - ponieważ zmontowałem cala akcje bez użycia Anty skorzystałem tylko z mechanizmów jakie obecnie oferuje gra - czy są dobre to już zupełnie inna para kaloszy ale wszyscy z nich na bieżąco korzystają i nic kontrowersyjnego w tym nie ma. Sam jestem ogamowym dinozaurem bo nawet nie widziałem , ze poziom telepka skraca czas , a kilka lat temu myslalem ze jak mi ktos pisze o turboreckach to sobie jaja robi gra się zmieniła i to bardzo a zainteresowanie jakim cieszył się retro serwer potwierdziło tylko ze niekoniecznie były to zmiany na dobre.
A na dowód ,że ogame straciło sens polecam moje top 1 st na jakimś serwerze , które zrobiłem bez badania napędu spalinowego zrobione dla jaj żeby tylko pokazać , że się da
-
Gratulacje trafienia poteznej floty. Dopiero teraz sie pokapowalem z kim mamy do czynienia. Gralismy razem w sojuszu na isonoe. Tam tez zrobiles podobna akcje na Wilku, ktora tez byla w pelni zaplanowana. Wtedy tez pamietam jednak sie wspomagales antymateria. Tak czy siak akcja wymagajaca mnostwo samozaparcia, a wozenie tyle surowca, przez dluzszy czas bardzo ryzykowna.Wtedy dostalem pozdrowienia, a dzisiaj stajemy po drugiej stronie barykady:) Zycie jest przewrotne:)
Edit: Nie wilka tylko Edola, z ktorym pozniej spakowaliscie wilka.
-
Gratulacje trafienia poteznej floty. Dopiero teraz sie pokapowalem z kim mamy do czynienia. Gralismy razem w sojuszu na isonoe. Tam tez zrobiles podobna akcje na Wilku, ktora tez byla w pelni zaplanowana. Wtedy tez pamietam jednak sie wspomagales antymateria. Tak czy siak akcja wymagajaca mnostwo samozaparcia, a wozenie tyle surowca, przez dluzszy czas bardzo ryzykowna.Wtedy dostalem pozdrowienia, a dzisiaj stajemy po drugiej stronie barykady:) Zycie jest przewrotne:)
Edit: Nie wilka tylko Edola, z ktorym pozniej spakowaliscie wilka.
Dokładnie ! W akcji na wilku nie byłem nawet zalogowany wiec posądzanie mnie o użycie anty byłoby jeszcze bardziej naciągane A ta akcja na Wilku była czystą definicją przewrotności.
Zly Wilk [T-K] vs. Engineer Proteus [P4R 22] & edol [Bajer] ~ 38799.41%
Nie wiem dlaczego wszyscy macie jakąś dziwną maniere wmawiania mi wykorzystywania antymaterii do każdej obrony - z edolem zadnej anty nie bylo tylko dendroidem z eventu dobudowalem wr'ki z surki ktora pochodziła z anulowanego pancerza na planecie.
edol [Bajer] vs. Engineer Proteus [P4R 22] ~ 39965.35% Obrona
Od dawna gram tylko po to żeby udowadniać ze bez anty da sie grać.
P.S. Ty Bulgar jako jedyny mnie sfarmiles na tym uni i graty ci za to byłem kilka min przed twoim startem i kilka min po wlocie idealnie sie wkomponowales : )