• Mam propozycję dotyczącą ekwipunku.

Mianowicie chodzi o migrację przedmiotów między uniami, ale byłoby to jednorazowe. Przykład: Gracz kończy grać na uni A i zaczyna grę na uni B. Chciałby przenieść z uni A przedmioty na unię B, bo np zrobił spory ekwipunek i go po prostu szkoda. Warunkiem przeniesienia przedmiotów byłaby np kasacja konta na uni A lub po prostu blokada kolejnego przeniesienia. Aby nie stało się to nagminne i aby ludzie nie zakładali tysiąca kont na różnych uni to można by takie przeniesienie ograniczyć do jednorazowego. Tzn. na Unię B można by było przenieść tylko raz ekwipunek z innej uni.

Szanse na to, że takie coś przejdzie uważam na bliskie zeru, ale jednak rzucam tę propozycję :)

Mianowicie chodzi o migrację przedmiotów między uniami, ale byłoby to jednorazowe. Przykład: Gracz kończy grać na uni A i zaczyna grę na uni B. Chciałby przenieść z uni A przedmioty na unię B, bo np zrobił spory ekwipunek i go po prostu szkoda. Warunkiem przeniesienia przedmiotów byłaby np kasacja konta na uni A lub po prostu blokada kolejnego przeniesienia. Aby nie stało się to nagminne i aby ludzie nie zakładali tysiąca kont na różnych uni to można by takie przeniesienie ograniczyć do jednorazowego. Tzn. na Unię B można by było przenieść tylko raz ekwipunek z innej uni.

Szanse na to, że takie coś przejdzie uważam na bliskie zeru, ale jednak rzucam tę propozycję :)

No ta pewnie.... po co sie od razu ograniczac, niech daja mozliwosc przenoszenia kont calych miedzy uniami, a nie tylko przedmioty:lool::ocb::wall:

• Najlepiej wgl zrobić jedno wielkie uni, z 15 galaktyk i się wszyscy gracze z .pl zmieszczą.

A tak serio czemu ktoś miałby mieć lepszy strat na nowym uni tylko dlatego że porzucił jakieś stare konto?

• Zdrowa rywalizacja już dawno tu nie istnieje. I normalny gracz, który nie wydaje kasy na anty nie ma szans się przebicia. A tak przynajmniej nagrody mogłyby przechodzić. No ale wiadomo, to nigdy nie przejdzie, bo gf nie zarobi. A w końcu tylko to się liczy.

Mianowicie chodzi o migrację przedmiotów między uniami, ale byłoby to jednorazowe.

Kurde gościu czy Ty myślałeś nad tym chociaż 10 sekund? Cos takiego istnieje i ma nawet więcej, przenosi całe konto ze statkami, przedmiotami i wgl. Czaj zdradzę Ci sekret wystarczy trafić na cmentarz, a potem sobie wybierasz gdzie chcesz iść xD

I to za darmo, bajka co? :trollface:

A tak serio jeżeli w Twoim pomyśle było przeniesienie starych itmemów na nowe Uni ledwo co otwarte to ogólnie głupota. Dlaczego ktoś kto już zapłacił dolary na poprzednim Uni kupił sporo przedmiotów po przecenie miał je móc sobie przenieść i nie kupować na nowym. Ogólnie po prostu nie jestem za kupowaniem i mi przykro, że ta gierka jest p2w i Ty chcesz to jeszcze ułatwić tym podludziom pasujący nam zabawę :P

Od 0 to od 0 start jak chcesz to płać znowu, chociaż tyle miej trudniej i ciężej dla portfela :*