Dziadzia [ONI] vs. Krzys [Nyga] ~ 7020.66%

• Krzyś i komary :)

To tylko nocno, dzienna produkcja, ale trza pilnować.

Wiem będe miał przejebane :beaten:, cóż i tak byłem na Jego liście.

Dnia 14-08-2023 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Dziadzia [ONI]

Ciężki myśliwiec 57.782

Pancernik 50.000

Okręt wojenny 45.596

Krążownik 35.439

Obrońca Krzys [Nyga]

Mały transporter 1

Duży transporter 20.996

Lekki myśliwiec 138.000

Ciężki myśliwiec 166

Okręt wojenny 1

Recykler 600

Sonda szpiegowska 1.152

Bombowiec 1

Satelita słoneczny 1.600

Pancernik 27

Reaper 34

Pathfinder 274

Wyrzutnia rakiet 164.912

Lekkie działo laserowe 2.509

Działo jonowe 1

Wyrzutnia plazmy 711

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Dziadzia [ONI]

Ciężki myśliwiec 55.476 ( -2.306 )

Pancernik 49.714 ( -286 )

Okręt wojenny 45.296 ( -300 )

Krążownik 35.032 ( -407 )

Obrońca Krzys [Nyga]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

81.137.241 Metalu, 6.123.011 Kryształu i 87.657.643 Deuteru

Agresor stracił łącznie 77.173.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 1.265.347.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 463.285.192 metalu i 238.780.632 kryształu.

Agresor przejął łącznie 174.917.895 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

463.285.192 Metalu i 238.902.402 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 500.366.433

Kryształ: 217.012.413

Deuter: 82.553.643

agresor zyskał łącznie 799.932.489 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -1.003.300.741

Kryształ: -322.684.511

Deuter: -114.279.643

obrońca stracił łącznie 1.440.264.895 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

• Nie odbierzesz komuś czegoś co nie jest twoje i czego sam nie masz :) Nic się nie zmieniłeś :) [ciach] ;) Rutyna z serwera na serwer. No chyba że... kupiłeś sobie wpływy :D

Graty starcia ;) Ciekaw jestem czy jest ktoś na tym serwie kto się odważy całkiem tego mutanta spakować. Choć nie wiem czy przed banami zdąży.

[mod='Ruda']obraza i prowokacje[/mod]

• wrócił psychofan, no tak czekałem na ciebie :)

ależ ty taki odważny, taki mięski i taki ahhh.....normalnie lece na Ciebie ^^ . nie wiem czy rozumiesz metafore.

No podpuszczaj kolegów niech lecą, my czekamy :) odważny jest zawsze ten kto pcha innych na śmierć a sam, jest mięski na forum i tylko tu. ;)

ochy i achy :)

• O kilka słów za dużo ;) Już sam się gubisz które konto twoje, które nie twoje ;) Pilnuj tam lepiej swoich kolegów :) Jak to szło... pójdę w twoje ślady , napiszę - wysilę się jak ty "I język lata ..." :D A co do kolegów - nie gram, kolegów w porównaniu do ciebie nie kupuję i przynajmniej mam z nimi kontakt w realu a nie tylko na discordach :) A jak już z kimś gram to ich nie złomuję :D Bo strzelać z dupy na każdy ticket jaki na was ludzie wysyłają to pewnie nie jeden GO potrafi, a już z banami gorzej. Ale tym razem raczej nie uda ci się porzucić kulki z flotą ze strachu bo już nikt jej nie sfarmi... a wielka szkoda :D Ale to było wydarzenie... Miodne ;) Stumilowy las aż puścił pawia ze śmiechu :)

A czy ktoś na ciebie poleci ?? Nie wiem, mnie by było szkoda dexu na takie nic nie znaczące zero marnować :) Jeśli dalej latasz tak jak na innych serwerach , a czytając twoje wypociny w ST które nikogo nie obchodzą - a ty siedzisz i ocierasz łezki kiedy to ci ktoś coś napisze... to tym bardziej jest duże prawdopodobieństwo że albo ktoś ciebie spakuje albo ty sam siebie :D A funfle pewnie z permami skończą jak to było kiedyś... :D Baw się dalej , mając taką armię multikont kwestia czasu aż się noga powinie :)

• Przyjemność to już miałem:)

dobrze wiedziałem co mi grozi lecąc na Ciebie,

i tak każdy wyląduje w reckach,

Zacząłem na tym uni grać by sprawdzić te fz i tak długo tu pograłem,

no może jeszcze troche zabawie

Widzę, że z kolegą juz lotki postawione

zabolało8)

• Dziadzia graty Mordo 😁

Bij cieniasów ile wlezie, chyba nie wiedzą z kim tańczą, że chcą starego wyjadacza w recki spakować teraz :trollface:

Xalynth Off - 121 ST

Cygnus TOP1 Off - 147 ST

Dorado Off - 107 ST

Zenith Off - 38 ST

• Dziadzi jaj nigdy nie brakowało i nie braknie, podobnie jak umiejętności czerpania przyjemności z tej gry! Graty!

Nie pojmuje natomiast odgrażania się etc. Ludzie mają problem tak z tą grą jak i z samymi z sobą - ewidentnie. Dziadzia poleciał i trafił. Bez tego ataku krzyś nie miałby i tak skrupułów aby trafić dziadzie - w czym więc problem?

=2die4=

- Rosalind (aktualnie)

- Zenith (top200)

- Ymir (top30)

- Batelgause (top100)

- U56 (top40)

- U54 (top100)

- U18 (top500)

• Dziadzi jaj nigdy nie brakowało i nie braknie, podobnie jak umiejętności czerpania przyjemności z tej gry! Graty!

Nie pojmuje natomiast odgrażania się etc. Ludzie mają problem tak z tą grą jak i z samymi z sobą - ewidentnie. Dziadzia poleciał i trafił. Bez tego ataku krzyś nie miałby i tak skrupułów aby trafić dziadzie - w czym więc problem?

dyrektor, msciciel, provokator i jeszcze jedno konto na litere A czy tam O sie zaczynajace (top30-50) to jedna i ta sama osoba. W trakcie rozmow z ludzmi sie wysprzeglil ^^

Jest naprawde mega aktywny od samego poczatku powstania uni pomimo ze statystyki na mmorpg pokazuja ze tak naprawde zostalo okolo 15 osob + jakies multi.

Musze tez stanac w obronie Dyrektora bo jezeli tyle czasu na cos poswiecasz a ktos ci to psuje to wiadomo jest to denerwojace i jakby rozumiem ze zdenerwowalo go to i odgraza sie.

Anyway zazdroszcze checi do gry :D

• A ja myślę, że po prostu niekiedy od wysokiego top pewnym osobom coś kręci się w głowie a to TYLKO gra.

=2die4=

- Rosalind (aktualnie)

- Zenith (top200)

- Ymir (top30)

- Batelgause (top100)

- U56 (top40)

- U54 (top100)

- U18 (top500)

• A ja myślę, że po prostu niekiedy od wysokiego top pewnym osobom coś kręci się w głowie a to TYLKO gra.

Masz w 100% rację , to tylko gra. Która powinna być rozrywką, zabijaczem czasu... Szkoda że jest farmą oszustów, złodziei i przekrętów pod nickiem takim czy innym. Więc z grą przestało to mieć cokolwiek wspólnego już bardzo dawno.

Żeby mówić o sobie "TOP" trzeba być uczciwym graczem. Tymczasem to po prostu parodia ewolucji myśląca że na kimś robią wrażenie. Historii na ich temat jest cała masa. I można by niezłą książkę napisać o tym jak kilka osób rujnuje "grę" z pomocą teamu. Ale co tam... mogę tylko napisać parę słów i nic więcej. Jak zawsze - wszystko z czasem się wyleje jak gnojówka z beczkowozu.

Jestem i będę już tylko obserwatorem - z boku patrzącym na staczanie się całokształtu w tej grze. Bo już dawno pożegnałem się z "aktywną grą". Ale ludzi nie zmienisz. Tak samo jak nei zabronisz im grać.

• Pamietam jak dawniej w ogame bez anty, topka miala mentalnosc mistrzow (jesli wiecie co mam na mysli) a potem brak pomyslu i umiejetnosci zaczeto nadrabiac kasa.

=2die4=

- Rosalind (aktualnie)

- Zenith (top200)

- Ymir (top30)

- Batelgause (top100)

- U56 (top40)

- U54 (top100)

- U18 (top500)

• Pamietam jak dawniej w ogame bez anty, topka miala mentalnosc mistrzow (jesli wiecie co mam na mysli) a potem brak pomyslu i umiejetnosci zaczeto nadrabiac kasa.

Nie gloryfikował bym tamtych czasów(z przed anty) aż tak bardzo bo i wtedy były osoby co oszukiwały i z teamem się układali. Tyle że, dużo ciężej było kupić sobie topke. I co najważniejsze wtedy z multi/push kontami tak łatwo nie było jak dziś. Ale i tacy się znajdowali.

• Ja gralem tutaj jeszcze za starych czasow uni 6, gra byla bardzo mozolna bo praktycznie zaczynajac przez 1 tydzien sie tylko klepalo budynki by jakies statki wybudowac. Teraz jest gra pod odkrywce i klepanie expow na okraglo, wczesniej trzeba bylo sie bardziej wysilic i farmic duzo by wbic top, teraz wystarczy kupic pakiet expow i slac :P A co do samych paczek, kogo stac to wydaje, ale tutaj balansu po prostu nie ma, powinni wprowadzic noob protect 50% punktow i to by troche wywazylo gre, dalej ten co kupuje mialby przewage, ale nie az tak kolosalna, ze jest niezniszczalny:P A jesli chcialby sobie nabic miliardy pkt to po prostu musialby czekac az reszta wbije polowe jego punktow. Juz nie odbiegajaac od tematu ST agresorowi gratulacje wyczucia, a obroncy rewanzu :evil::bicz: