ZUZ wykorzystywanie swojej pozycji do nękania i gnębienia słabszych Obiecałem to wstawiam

• No ta tylko ja nie pisze, ze to teraz tak jest, tylko ze byl taki blad. Chetnie bym to sprawdzil ale obiecali na testowym 10mln anty, skopiowalem nawet konto a po anty sladu nie ma. Przeciez nie bede tego sprawdzac na swoim koncie glownym 😅

• No ta tylko ja nie pisze, ze to teraz tak jest, tylko ze byl taki blad. Chetnie bym to sprawdzil ale obiecali na testowym 10mln anty, skopiowalem nawet konto a po anty sladu nie ma. Przeciez nie bede tego sprawdzac na swoim koncie glownym 😅

Nie wiem jak teraz ale kiedys jak zawrocilo sie stacje przed tym jak moon padl to bylo normalnie to na falandze widac, a jak moon padl i zawrociles to nie bylo wtedy widac floty. To ze sa bledy kazdy wie, ale niektorzy je potrafia wykorzystac dla wlasnej korzysci 😮‍💨

To był taki błąd czy kiedyś tak było? :D zdecyduj się chłopaku :D

• flota była wysłana na moona do obrony, ale zanim doleciała to moon padł, więc po dolocie do nieistniejącego już moona, wracała na planetę startową.

Nie było to więc zawrócone stacjonuj jak sugeruje Blue, bo Czestwy nie zawrócił fizycznie tej floty

no to teraz wypada zadać pytanie żeby wyższa instancja się wypowiedziała czy "automatyczne" zwrócone stacjonuj z planety XX na moona XX, w sytuacji gdy docelowy moon został zniszczzny przed czasem przlotu floty i flota sama z automatu zawraca bo docelowy moon wyparował, jest czy nie jest widoczna na fali, bo może jest to wyjątek od niepisanej zasadą "Zawróconej stacji na fali nie widać" którą można wysnuć choćby z tych tabeli: Falanga czujników - co widać a czego nie - od A do Z

bo jeżeli jest widoczna to ten przypadek powinien być również w tych tabelach opisany ..

• Ale afera :o Mam nadzieję, że sprawa została zgłoszona na Policję :trollface:

ten klapek sprawil ze musiales uciec z uni takze uwazaj co piszesz bo jeszcze wleci do ciebie na uni i bedzie powtorka z rozgrywki :D

co do botow anty itp itd to tylko powiem ze chyba nikt wiecej nie wpakowal w ta gre niz pan sen probojac cos zawalczyc na q, skonczylo sie to niestety uieczka na inny serwer no ale GF zarobilo :D

• GF na tyle zarobiło, że uhonorowało go w specjalny sposób, pozwalając przenieść konto na top 1 w brew zasadom które samo stworzyło :D

Nie zdziwiłbym się, gdyby miał takie konto z rozwiniętymi formami i chciał wrócić na Q to by mu pozwolono :D Tylko u niego by było :D Mokry sen... fuuu zły sen :D

• Jak widać, przyzwyczajenia z gry (multikonta) nie chcący (chyba? :D ) wkradły się na forum :D Nie za bardzo wiem po co mieć dwa konta na forum, no ale nieznane są zapędy do panowania nad wszechświatem :D :D :D

• na falandze zawrócone stacjonuj? Nieźle . . . Kiedyś, dawno temu był taki gość . . . :D:D btw Stacjonuj (R) nigdy nie widac nigdzie . . . :D Więc screen przerobiony na setę . . . :D :E

jak nie masz pojęcia co piszesz, to nie pisz ! możesz wyjść na idiotę !

27.07.2023 ten błąd jeszcze istniał, co widać na screenie !

Niestety nasi Admini od tamtego czasu nie potrafią sobie z tym poradzić :) a tak naprawdę wystarczy 45 min i wszystko będzie jasne :)

• na falandze zawrócone stacjonuj? Nieźle . . . Kiedyś, dawno temu był taki gość . . . :D:D btw Stacjonuj (R) nigdy nie widac nigdzie . . . :D Więc screen przerobiony na setę . . . :D :E

Niestety nasi Admini od tamtego czasu nie potrafią sobie z tym poradzić :) a tak naprawdę wystarczy 45 min i wszystko będzie jasne :)

Ja raczej mam bekę z tego wszystkiego (tych wszystkich błędów i ciągłego narzekania ludzi na różne pierdoły - nawet te mało istotne) i to było raczej tak ironicznie, bo nawet jeżeli był taki błąd to supportowi nie przegadasz nigdy, nigdzie... Ma być tak jak Oni to widzą i nawet jak wyślesz milion ticketów z dwoma milionami screenów to i tak wszystkie będą "przerobione" albo wytłumaczą Ci, że na pewno coś takiego nie miało miejsca :D Pozdro ^ ^

Ja raczej mam bekę z tego wszystkiego (tych wszystkich błędów i ciągłego narzekania ludzi na różne pierdoły - nawet te mało istotne) i to było raczej tak ironicznie, bo nawet jeżeli był taki błąd to supportowi nie przegadasz nigdy, nigdzie... Ma być tak jak Oni to widzą i nawet jak wyślesz milion ticketów z dwoma milionami screenów to i tak wszystkie będą "przerobione" albo wytłumaczą Ci, że na pewno coś takiego nie miało miejsca :D Pozdro ^ ^

Niestety muszę się z Tobą zgodzić :(

GO nie jest dla zwykłych graczy :( na szczęście jak podasz API 10 ataków na jedną planetę to dają bana za bash, ale też nie zawsze, znane są przypadki :)

P.S - GO piszę, że zgłoszona przeze mnie i nie tylko sytuacja nie jest błędem w grze !