Vesemir [Bajer] vs. Geologist Eridanus [DEX] ~ 10925.66%

• Obrońcy SzO, jak widać kolejne razy już nie bolą.. :D

Ave Bajer :)

Dnia 02-08-2023 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Vesemir [Bajer]

Okręt wojenny 137.006

Pancernik 148.802

Obrońca Geologist Eridanus [DEX]

Mały transporter 9.517

Duży transporter 16.222

Lekki myśliwiec 7.389

Ciężki myśliwiec 2.744

Krążownik 40.407

Okręt wojenny 172

Recykler 4.601

Sonda szpiegowska 34.207

Bombowiec 293

Niszczyciel 349

Gwiazda Śmierci 1

Pancernik 2.484

Reaper 122

Pathfinder 2.183

Po bitwie...

Agresor Vesemir [Bajer]

Okręt wojenny 136.887 ( -119 )

Pancernik 148.739 ( -63 )

Obrońca Geologist Eridanus [DEX]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

252.674.967 Metalu, 76.212.055 Kryształu i 179.107.958 Deuteru

63.168.742 Metalu, 19.053.014 Kryształu i 44.776.989 Deuteru

15.792.186 Metalu, 4.763.253 Kryształu i 11.194.248 Deuteru

3.948.046 Metalu, 1.190.814 Kryształu i 2.798.562 Deuteru

987.012 Metalu, 297.703 Kryształu i 699.640 Deuteru

Agresor stracił łącznie 12.495.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 1.967.204.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 700.245.600 metalu i 392.320.800 kryształu.

Agresor przejął łącznie 676.665.189 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

700.245.600 Metalu i 392.320.800 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 1.029.571.553

Kryształ: 489.532.639

Deuter: 237.632.397

agresor zyskał łącznie 1.756.736.589 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -1.496.401.953

Kryształ: -751.079.839

Deuter: -396.387.397

obrońca stracił łącznie 2.643.869.189 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

u6 Telos, to były czasy

u Isonoe Quetz [ON]

u Quantum Quetzalcoatl [ON]

u Leda Quetzalcoatl [OFF]

u Galatea Quetzalcoatl [OFF]

• Podobno w życiu pewne są tylko podatki i śmierć. Teraz jednak doszedł kolejny element... nie należy pytać "czy?", ale "kiedy?" Pan Jarek vel Skill alias Geologist Eridanus, znajdzie się ponownie w "reckach". Niewątpliwie, niczym feniks z popiołów, odrodzi się wkrótce... ku radości kolejnego "napastnika".
    Atakującemu gratulacje, Panu o "wielu kolejnych kontach i nickach" szacunek. Można tylko podziwiać samozaparcie oraz zasób portfela przedmiotowego gracza.

• Podobno w życiu pewne są tylko podatki i śmierć. Teraz jednak doszedł kolejny element... nie należy pytać "czy?", ale "kiedy?" Pan Jarek vel Skill alias Geologist Eridanus, znajdzie się ponownie w "reckach". Niewątpliwie, niczym feniks z popiołów, odrodzi się wkrótce... ku radości kolejnego "napastnika".
    Atakującemu gratulacje, Panu o "wielu kolejnych kontach i nickach" szacunek. Można tylko podziwiać samozaparcie oraz zasób portfela przedmiotowego gracza.

Vesemirkowi oczywiście gratuluję. ;)

Skanował skanował i w końcu trafił. Historia była prosta. Budzik był ale wracałem autem, w międzyczasie zadzwonił kupel czy idę na browar i o powrocie zapomniałem, Kapnąlem się jakieś 14 minut po wlocie kolegi. Prywatny czas miło spędziłem więc niczego nie żałuję a to tylko cyferki za które nic nie bulę. Odbudowa będzie. :)

Co do pana który się wypowiedział wyżej. Jakieś dowody masz na to że ładuję jakąkolwiek gotówkę w to konto lub na to że mam kilka kont?

Nie sądzę więc nie będę dyskutował na ten temat z kimś kto ma wyprany mózg i poddał się pewnym stereotypom związanych z tą grą.

Pozdrawiam. :)

• Szanowny Panie Jarku, wyraźnie pisałem o kolejnych kontach, a nie kilku równocześnie. Próby obrażania mnie, może sobie Pan darować, nie robią na mnie wrażenia. Serdecznie pozdrawiam, życząc wielu kolejnych sukcesów.

• Szanowny Panie Jarku, przedmiotowa rozmowa prowadzi donikąd. Bez hipokryzji, proszę... Wcześniej Pan grał na poprzednim koncie jako Jarek, potem kolejne konto jako Skill, teraz wiadomo. Pański cyrk, pańskie małpy. Doceniam, szanuję, gratuluję. Proponuję zakończyć już te dywagacje. Do następnego...

• W takim razie nie powinienem dostać jakiegoś bana za multi czy coś podobnego? :P

Nie wiem dlatego pytam bez żadnych uszczypliwości. kogoś jak widzę bardziej ogarniętego.

Nie pamiętam żeby grał na koncie Jarek skoro mam inaczej na imię. A skilla to Ty nie masz do rozwiązywania zagadek. :D

Jak masz dowody to zgłoś to i zobaczymy co się będzie działo. ;)

I cyrk to Ty robisz ze swoich wywodów wyssanych z palca.

Do następnego. )

• Znam się to się wypowiem. Skill to mój kolega z pracy który po włączeniu urlopu postanowił już nie wracać do gry. Znam go od lat i jestem pewien że to nie jest żadne multikonto :) Średnio ogarnia grę, chciał nawet wyłączyć u żeby dać mi się zezłomować ale powiedziałem mu czym by to groziło :D

PS. Chyba że czegoś nie wiem i jest on jest jakimś Reptilianinem który zmienia się w Eridanusa którego nie miałem okazji spotkać w rl :p

PS2 Co do Jarka to się nie wypowiem bo nie wiem kto to :)

• Szanowny Panie Stanley, pozostaje zatem jeszcze Pan Jarek, który jest niewątpliwie kuzynem adoptowanej siostry ciotki pańskiej żony z drugiego małżeństwa. Chciałbym zatem serdecznie przeprosić wszystkie dramatis personae, występujące w tej wenezuelskiej noweli. Myliłem się, ostatnie takie Sancta Trinitas spotkałem w Piśmie Świętym. Ubolewam... posypałbym głowę popiołem, ale mi się nie chce.
    Nie zarzucałem "multikontowości", można mieć na danym U kolejne, nie związane ze sobą konta, zwłaszcza, kiedy poprzednie są urlopowane. Nie widzę tu żadnych naruszeń przepisów.
    Dodam ponadto, iż nie jest prawdą, że dach przeciekał, a zresztą prawie wcale wtedy nie padało!

• Szanowny Panie Stanley, pozostaje zatem jeszcze Pan Jarek, który jest niewątpliwie kuzynem adoptowanej siostry ciotki pańskiej żony z drugiego małżeństwa. Chciałbym zatem serdecznie przeprosić wszystkie dramatis personae, występujące w tej wenezuelskiej noweli. Myliłem się, ostatnie takie Sancta Trinitas spotkałem w Piśmie Świętym. Ubolewam... posypałbym głowę popiołem, ale mi się nie chce.
    Nie zarzucałem "multikontowości", można mieć na danym U kolejne, nie związane ze sobą konta, zwłaszcza, kiedy poprzednie są urlopowane. Nie widzę tu żadnych naruszeń przepisów.
    Dodam ponadto, iż nie jest prawdą, że dach przeciekał, a zresztą prawie wcale wtedy nie padało!

W sumie to nie zależy mi na tym czy ktoś mi wierzy czy nie więc może szanowny pan mieć swoje zdanie. Zapewniam jednak że go prędzej znalazłby powiązania skilla ze mną niż z obrońcą ze względu na logowania w sieci wifi tej samej firmy. Należy też pamiętać że jestem tylko zwykłym botem i moje zdanie się nie liczy :D