Gumik-oddamPriv [GAW] & kohan & Ciamciara [RaMpAgE] & zabujca6 [GAW] vs. Dalkowski [CHAM] ~665 716,43 %

• Rozumiem rywalizację między graczami, ale niech to będzie zdrowa rywalizacja z zachowaniem szacunku do wszystkich stron. W przeciwnym wypadku kolekcjonowanie grona osób które Cię zjadą na każdym kroku będzie coraz większe. Dlatego Panowie! Apeluję o spokój i rozsądek! Medziu może wg. Was atak nie był przestrzelony, lecz na screenie widzieliśmy wlot 15 sec po lądowaniu floty Gumika. Nie wiem jak to rozumieć, no ale rozumiem to tak jak widziałem. I serio, chciałbym skończyć już tą przepychankę. Pokażmy kulturę odpowiednią do naszego wieku, doświadczenia. Wiem, że nie uchodzę za tego dobrego, przez rożne akcje i na Forum mogą mnie mieć za jakiś "wrzód na dupsku" bo sobie na to zasłużyłem, lecz czas oddzielić wszystko grubą kreską. Lecz ciesze się, że są osoby, które mnie znają i to w ich oczach jestem jaki jestem i mnie to cieszy, bo oni się liczą. Wy także, jak każdy kto tu gra, dlatego bądźmy rozsądni, bez przepychanek, obrażania czy wytykania palcami.
    Dziękuję życzę miłego dnia dla wszystkich.

Shepard, jak zauwazyles raczej daleko mi do napinacza internetowego, ktory prowokuje kłótnie. Fakt jest jeden jak juz podalem go w st na Gumiku jak i wyzej tutaj, piloty lecialy 2 jeden na 2s przed jego ladowaniem drugi 15s po ladowaniu. 1 byl glownym i na niego mielismy sie ustawic i docelowo opoznic o 3s co dawalo 1s na ucieczke i wiedzielismy o tym, natomiast 2 ten po 15s. Byl tylko pilotem awaryjnym gdyby lagi sprawily ze nie opoznimy floty. I tak tez się stało, oba piloty lecialy do samego konca lecz wybralismy tego co wlatuje 15s po z tego wzgledu ze byly zbyt potezne lagi aby cokolwiek zrobic juz nie mowie o opóźnianiu o 3s. Bylo to z przyczyn czysto technicznych niewykonalne, i też dało nam informacje ze mimo wszelkich starań nawet te 15s nic nie dadzą gumikowi. Chciałbym juz zakończyć ten temat bo staje się faktycznie nudny, na przyszłość jak już pokazują screeny to niech pokażą całość co da lepszy obraz sytuacji. I wystarczyło napisać no kurde udało wam się gratki itp, a nie ciągle wciskać farmazon przestrzelone, przestrzelone.

To mój ostatni wpis dotyczący przestrzelenia ataku, a agresorom jeszcze raz szczere gratulacje !!! Mimo iż na sojuszniku to procent super i zysk. A sojusznika wspomożemy przy odbudowie tak jak to w normalnym sojuszu bywa :) bo każdemu wtopić się może zdarzyć:)

• Rozumiem rywalizację między graczami, ale niech to będzie zdrowa rywalizacja z zachowaniem szacunku do wszystkich stron. W przeciwnym wypadku kolekcjonowanie grona osób które Cię zjadą na każdym kroku będzie coraz większe. Dlatego Panowie! Apeluję o spokój i rozsądek! Medziu może wg. Was atak nie był przestrzelony, lecz na screenie widzieliśmy wlot 15 sec po lądowaniu floty Gumika. Nie wiem jak to rozumieć, no ale rozumiem to tak jak widziałem. I serio, chciałbym skończyć już tą przepychankę. Pokażmy kulturę odpowiednią do naszego wieku, doświadczenia. Wiem, że nie uchodzę za tego dobrego, przez rożne akcje i na Forum mogą mnie mieć za jakiś "wrzód na dupsku" bo sobie na to zasłużyłem, lecz czas oddzielić wszystko grubą kreską. Lecz ciesze się, że są osoby, które mnie znają i to w ich oczach jestem jaki jestem i mnie to cieszy, bo oni się liczą. Wy także, jak każdy kto tu gra, dlatego bądźmy rozsądni, bez przepychanek, obrażania czy wytykania palcami.
    Dziękuję życzę miłego dnia dla wszystkich.

Shepard, jak zauwazyles raczej daleko mi do napinacza internetowego, ktory prowokuje kłótnie. Fakt jest jeden jak juz podalem go w st na Gumiku jak i wyzej tutaj, piloty lecialy 2 jeden na 2s przed jego ladowaniem drugi 15s po ladowaniu. 1 byl glownym i na niego mielismy sie ustawic i docelowo opoznic o 3s co dawalo 1s na ucieczke i wiedzielismy o tym, natomiast 2 ten po 15s. Byl tylko pilotem awaryjnym gdyby lagi sprawily ze nie opoznimy floty. I tak tez się stało, oba piloty lecialy do samego konca lecz wybralismy tego co wlatuje 15s po z tego wzgledu ze byly zbyt potezne lagi aby cokolwiek zrobic juz nie mowie o opóźnianiu o 3s. Bylo to z przyczyn czysto technicznych niewykonalne, i też dało nam informacje ze mimo wszelkich starań nawet te 15s nic nie dadzą gumikowi. Chciałbym juz zakończyć ten temat bo staje się faktycznie nudny, na przyszłość jak już pokazują screeny to niech pokażą całość co da lepszy obraz sytuacji. I wystarczyło napisać no kurde udało wam się gratki itp, a nie ciągle wciskać farmazon przestrzelone, przestrzelone.

To mój ostatni wpis dotyczący przestrzelenia ataku, a agresorom jeszcze raz szczere gratulacje !!! Mimo iż na sojuszniku to procent super i zysk. A sojusznika wspomożemy przy odbudowie tak jak to w normalnym sojuszu bywa :) bo każdemu wtopić się może zdarzyć:)

Medziu, sprawdziłem ponownie historie rozmów i screenów, masz rację. Puściliście pilota, który był 1 sec przed lądowaniem floty Gumika, tak więc przy opóźnieniu o 3 sec, nie daje to szansy na ucieczkę. Tak więc zwracam honor!

Przynajmniej Ty zachowujesz klasę wypowiedzi i tak trzymać. Oby inni brali z Ciebie przykład!

Gratulacje dla Was w związku z tym!

• Panowie, nie ma co się przepychać, wyzywać i obrażać. Niech przemówią liczby. Wojujmy statkami, a nie słowami.
    Ogromne gratki dla sojuszników. Procent i zysk robi wrażenie. Fajnie ze coś się dzieje, na tym co raz bardziej wymarlym uni.

• No niestety kazdemu sie zdarza , nie jesteśmy robotami:D( jak zabujca np🫣🫣) szkoda ze Dalko padl , ale odbuduje :) gratulacje dla agresorow wyczajenia :) i za szybka organizacje. Nie spinajmy się o starcie gumika :) miał szczęście poprostu że serwer się zlagowal , wszystkie topowe floty się zebrały w jednym miejscu - może to był Powód. Tak jak mówiłem jest w top 2 napinaczy i szczekaczy tutaj na uni :) a prawdziwej porazki na klate przyjac nie potrafi niestety . Pozdro dla wszystkich z zasłużonego urlopu , i do zobaczenia niebawem.

• Dobra odpisze jak ja to widzę bo to co piszecie już mnie tak śmieszy że masakra. Po odejściu SGI mocno aktywnie pograłem jeszcze tydzień. Później latałem sobie. Nie chce mi się grać ale nikt mnie tu nie zezłomuje bo się pilnuje i najważniejsza rzecz nikt nie skanuje. Większość z CHAM robi mnie solo z pięknym zyskiem. Pomyślałem zmobilizuje chłopaków i powypisuje im jakieś głupoty może akurat mnie trafią i zakończę grę bo szkoda rozstawać się z kontem które jest w pełni sprawne. Co do odpowiedzi do Balboa nie chodziło mi o ten wasz atak tylko o to że mimo że zarówno Shepard jak i Ja skończyliśmy w reckach jego sojuszu. Ale trochę się człowiek nauczył. Co do szczegółów :

1. Nigdy nie nazwałem siebie pro graczem.

2. Nigdy nie napisałem że mnie nie złapiecie. Każdy jest do złapania tylko taka różnica że wy lecicie sami a my musimy się w 5 zbierać żeby coś osiągnąć.

3. Przy wypisywaniu do was NIGDY nikogo nie obraziłem ani nie byłem agresywny a może bardziej pisałem w formie żartu. Tylko po to żeby was zmobilizować

4. Spokojnie mogę stracić flotę i podziękuje za grę jeśli nie zrobię fs albo będzie to faktycznie normalna akcja.

5. Co do waszego ataku leciały 2 piloty fakt. Pisałem z naprawdę normalnym kolesiem z chamów po ataku i powiedział że pierwszy plan to mieli lecieć 17:05:07 czyli o 2 sek za szybko. Jasne może i mogło być tak jak pisze Medziu o opóźnieniu pilota lecz pisał to jak już potwierdziłem i nie było tajemnicą o której wylądowała flota. A tutaj cytat pana Blugara pod ST na mnie ,, Osobiście myślałem, że dostał 10sek na ucieczkę. Gdybyście zrobili tak jak pisze Medziu na pewno bym pogratulował. ( Wiem też mieliście lagi ). Ale nie zgodzę się na utratę floty przez to że przed 16 nie miałem już dostępu do konta a odzyskałem go o 17;30.

Pozdrawiam więcej spokoju dla wszystkich.