Rozumiem rywalizację między graczami, ale niech to będzie zdrowa rywalizacja z zachowaniem szacunku do wszystkich stron. W przeciwnym wypadku kolekcjonowanie grona osób które Cię zjadą na każdym kroku będzie coraz większe. Dlatego Panowie! Apeluję o spokój i rozsądek! Medziu może wg. Was atak nie był przestrzelony, lecz na screenie widzieliśmy wlot 15 sec po lądowaniu floty Gumika. Nie wiem jak to rozumieć, no ale rozumiem to tak jak widziałem. I serio, chciałbym skończyć już tą przepychankę. Pokażmy kulturę odpowiednią do naszego wieku, doświadczenia. Wiem, że nie uchodzę za tego dobrego, przez rożne akcje i na Forum mogą mnie mieć za jakiś "wrzód na dupsku" bo sobie na to zasłużyłem, lecz czas oddzielić wszystko grubą kreską. Lecz ciesze się, że są osoby, które mnie znają i to w ich oczach jestem jaki jestem i mnie to cieszy, bo oni się liczą. Wy także, jak każdy kto tu gra, dlatego bądźmy rozsądni, bez przepychanek, obrażania czy wytykania palcami.
Dziękuję życzę miłego dnia dla wszystkich.
Shepard, jak zauwazyles raczej daleko mi do napinacza internetowego, ktory prowokuje kłótnie. Fakt jest jeden jak juz podalem go w st na Gumiku jak i wyzej tutaj, piloty lecialy 2 jeden na 2s przed jego ladowaniem drugi 15s po ladowaniu. 1 byl glownym i na niego mielismy sie ustawic i docelowo opoznic o 3s co dawalo 1s na ucieczke i wiedzielismy o tym, natomiast 2 ten po 15s. Byl tylko pilotem awaryjnym gdyby lagi sprawily ze nie opoznimy floty. I tak tez się stało, oba piloty lecialy do samego konca lecz wybralismy tego co wlatuje 15s po z tego wzgledu ze byly zbyt potezne lagi aby cokolwiek zrobic juz nie mowie o opóźnianiu o 3s. Bylo to z przyczyn czysto technicznych niewykonalne, i też dało nam informacje ze mimo wszelkich starań nawet te 15s nic nie dadzą gumikowi. Chciałbym juz zakończyć ten temat bo staje się faktycznie nudny, na przyszłość jak już pokazują screeny to niech pokażą całość co da lepszy obraz sytuacji. I wystarczyło napisać no kurde udało wam się gratki itp, a nie ciągle wciskać farmazon przestrzelone, przestrzelone.
To mój ostatni wpis dotyczący przestrzelenia ataku, a agresorom jeszcze raz szczere gratulacje !!! Mimo iż na sojuszniku to procent super i zysk. A sojusznika wspomożemy przy odbudowie tak jak to w normalnym sojuszu bywa bo każdemu wtopić się może zdarzyć:)