Dorzuciłem kolejkę nr 36 - start w piątek wraz z Bundesligą.
Liga Typerów - 13 edycja - dyskusje
-
-
Kolejka 35 zakończona wczorajszym szalonym meczem na Stamford Bridge Dwie równorzędnie słabe zespoły stworzyły niesamowite show, które powodowały, że punkty w naszej "tabeli na żywo" cały czas się zmieniały Kolejka podliczona a wraz z nią zakończony okres luty - marzec, w którym najlepszy wynik padł łupem Bad Boy.
Za pierwsze miejsce w okresie luty - marzec należy się kupon na 10 euro, zostanie on wręczony przez administrację forum
Edit: no i już za niespełna trzy kwadranse rusza kolejka 36, więc kto jeszcze nie zatypował to ruchy ruchy!
-
Dorzuciłem kolejkę 37 - startuje ona w piątek wraz z pasjonującą jak zawsze kolejką Ekstraklasy
-
Kolejka 36 podliczona
Przypominam, że jutro startuje o 18 kolejka nr 37
-
Dorzuciłem kolejkę nr 38
Tym razem sama Serie A oraz El Clasico! Ruszamy już w piątkowe popołudnie
-
Kolejka nr 37 podliczona.
Przypominam, że za niespełna 2h startuje kolejka nr 38
-
Hej!
Wrzuciłem do typowania kolejkę nr 39 - czyli 5 od końca.
Oznacza to, że po kolei żegnamy się z poszczególnymi ligami, tym razem z hiszpańską
Wrócimy do niej jeszcze w 43, ostatniej, kolejce na mecz x2 Sevilla vs Barcelona. -
Kolejka nr 38 podliczona
-
-
Kolejka nr 39 podliczona.
Przypominam, że dzisiaj startuje kolejka nr 40
-
-
Masakra co zyskałem w 39 kolejce straciłem w 40 nie wysłały mi się typy ehh 🤦♂️
-
Kolejka 40 podliczona.
Przypominam, że dzisiaj startuje kolejka nr 41
-
Kolejka 41 podliczona.
Wrzucona do typowania kolejka nr 42 - przedostatnia.
W niej Premier League (ostatnia kolejka) oraz finał LE
-
Hej.
Do typowania wrzucona ostatnia kolejka LT.
Nie spieszyłem się bo mieli grać w niedzielę dopiero. No ale i Hiszpanie, i Włosi mają głęboko gdzieś pracę prowadzącego LT i sobie poprzesuwali mecze :x
Dobrze, że nie kibicuję żadnemu z pseudoklubików z tych krajów, bo jakbym kupił bilet na mecz, samolot, hotel, klepnął urlop a potem by mi tydzień przed meczem wszystko przełożyli to bym się mocno zirytował
Tak czy siak - ruszamy już w czwartek.
Jako, że z obecnej kolejki został nam finał LE a ja wybieram się na urlop to wyników kolejki przedostatniej proszę się spodziewać najwcześniej w niedzielę
-
Na szybko dorzucę jeszcze aktualną klasyfikację aktualnego top 7 na zasadzie pkt po 41 kolejce / pkt w kolejce 42 do tej pory / pkt za typowanie mistrzów do tej pory
1. TheLeg 681 / 10 / 9
2. Qnick 638 / 12+5 / 3
3. deamer 626 / 11 / 3
4. Tyski 623 / 11 / 6
5. macer 610 / 11 / 6
6. Mati 606 / 7 / 9
7. Lama 597 / 12+5 / 3
Dodawanie i spekulowanie poprzez zmienianie typów dla zainteresowanych
-
Udało się podliczyć kolejkę nr 42
-
Został jeden mecz do typowania (finał LM) liczony x4, więc taka mini tabelka top 7 ode mnie na zasadzie pkt po 42 kolejce / pkt w kolejce 43 do tej pory / pkt za typowanie mistrzów do tej pory
1. TheLeg 691 / 7 / 9 = 707
2. Qnick 655 / 7 / 3 = 665
3. Tyski 634 / 12+1 / 6 = 653
4. deamer 637 / 6 / 8 = 651
5. Lama 614 / 14+3 / 3 = 634
5. macer 621 / 7 / 6 = 634
7. Mati 613 / 7 / 9 = 629
-
Wczorajszy finał LM zakończył typowanie w ramach 13 edycji Ligi Typera.
Zarówno zwycięzca jak i osoby na podium zostały takie, same, tj.:
1. TheLeg - 711 pkt (60) miejsce,
2. Qnick - 665 pkt (53) miejsce,
3. deamer - 659 pkt (30) miejsce,
Serdecznie gratuluję!
Do tego za okres kwiecień, maj i czerwiec wygrywa Toadie, więc zapewne kupon trafi do drugiej osoby w klasyfikacji za ten okres, tj. Lama
Kupony tak jak ostatnio wręczone zostaną przez przedstawicieli Administracji Forum.
Różne ciekawostki i rankingi, wzorem roku poprzedniego, umieszczone w temacie z typowaniem
Dzięki za zabawę, jak zwykle przepraszam za błędy
-
Dzięki za fajną zabawę Gratulacje dla wszystkich i pozostaje czekać na edycje 14