dombri [EXP] vs. Slyboots [RUDY] ~ 6099.61%

• Troche sie wahalem czy to wrzucac, bo i wstyd dla kazdego, ale za namowa discorda ku przestrodze podziele sie krotka historia jak nie ufac ludziom ^^

Akca szla tak, popsuty fs bo brak paliwa po zdjeciu (u) przeze mnie no i recki wyladowaly na szpiegu w 16stke.

Pech chcial, ze akurat tej nocy wlasnie ten moon zostal zdjety przez jednego z topki. Rece na fali swieca sie jak psu...

Rozkmina na disco bronic czy kontrowac. Genialny pomysl przyszedl mi do glowy jako, ze malo do stracenia xD Napisze do Dombri czy obroni.

MCmqg1G

Poszlo zaproszenie do buddy, przyjete. Flota podstawiona i agresor robi zawrotke. Na kontre niestety zabraklo czasu, trudno.

I tak chwile po zawrotce, moj nowy buddy sle kolejna pomoc z misja atakuj :S

VVtS3jk

Taki oto moral z tej bajki, nie ufajcie nikomu, nawet w wirtualnej grze ludzie potrafia znalezc ujscie swej podlosci. Nie uskarzam sie, bo dla mnie to i tak byla niezla zabawa, ale pisze ku przestrodze, gdyby jeszcze komus przyszedl do glowy pomysl wchodzenia w uklady z tym czlowiekiem, choc i tak juz wszyscy pouciekali z tego uni. Jak to Cukiereczek powiedzial, Pan dombri moze latac na idlakow teraz :goodjob: Wspolczuje tak szczerze tylko ludziom ktorzy musza w prawdziwym zyciu wchodzic w kontakty z dombrim.

Co do pierwotnego agresora, to tez ciekawa historia, ale na inny watek :P Pozdrawiam go serdecznie, sympatyczny czlowiek, tylko czasem nerwowy. Wiecej luzu i zabawy kolego ;)

Pozdrawiam discorda i Rude Ciasteczka <3

Dnia 10-05-2021 09:58:36 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor dombri [EXP]

Pancernik 500.000

Obrońca Slyboots [RUDY]

Mały transporter 49.472

Duży transporter 6.267

Lekki myśliwiec 25

Ciężki myśliwiec 1

Recykler 44.000

Sonda szpiegowska 5.000

Bombowiec 201

Satelita słoneczny 620

Niszczyciel 1

Gwiazda Śmierci 1

Crawler 110

Reaper 13

Pathfinder 18

Wyrzutnia rakiet 15.300

Lekkie działo laserowe 100

Ciężkie działo laserowe 120

Działo Gaussa 70

Wyrzutnia plazmy 170

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor dombri [EXP]

Pancernik 499.910 ( -90 )

Obrońca Slyboots [RUDY]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

173.336.904 Metalu, 89.141.344 Kryształu i 22.921.767 Deuteru

Agresor stracił łącznie 7.650.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 1.159.725.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 357.543.600 metalu i 252.417.000 kryształu.

Agresor przejął łącznie 285.400.015 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 528.180.504

Kryształ: 337.958.344

Deuter: 21.571.767

agresor zyskał łącznie 887.710.615 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -807.972.904

Kryształ: -516.136.344

Deuter: -121.015.767

obrońca stracił łącznie 1.445.125.015 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

Moderator Neferet:
    Wulgaryzm

• Sly, jakby nie patrzeć to Ci pomógł... pozbyć się obowiązku pilnowania floty hehe :lool:

Co tutaj dużo pisać, akcja poniżej krytyki, chociaż z buddy mógł Cię usunąć tak dla "zasady" :D

OGame schodziło na psy od dłuższego czasu, rynki nie rynki, pushe nie pushe, teraz przez paczki zeszło już całkowicie i stało się pożywką właśnie dla takiej "topki" która za dolary buduje przewagę i swoją nietykalność na danym uniwersum (przykładem są loty po 500k pc 1kk itd :D).

Nie piszę tego dlatego że mam ból dupy że "On moze, ja nie :D", jego kasa jego sprawa, ale przez takie coś bardzo ucierpiała taka normalna, rywalizacja między graczami na uni :(

Bo jaki jest sens, planować akcję, ściagać moony, liczyć zawrotki gdy nagle obrońca postawi kilka kk ldl i recki aby się wyzbierać (przykład Marcela z umbry, czy jak to się uni zwało :D) a po złomie na 1kk % ma większą flotę jak przed nim :beaten:

OGame SSie :*

• Co tutaj dużo pisać, akcja poniżej krytyki, chociaż z buddy mógł Cię usunąć tak dla "zasady" :D

Najpierw trzeba poznać i w jakimś stopniu szanować te zasady no ale to już zależy czy ktoś ma chodź drobinę honoru. :lool: A atak zaraz po pomocy jest przykładem z jakim typem człowieka się tu spotkaliśmy. Tak jak wyżej kolega napisał " Pan dombri moze latac na idlakow teraz"

• Trochę przykre, co ludzie zrobią dla kilku cyferek ?( Zachowanie jak najbardziej po prostu żałosne...

Troche sie wahalem czy to wrzucac, bo i wstyd dla kazdego, ale za namowa discorda ku przestrodze podziele sie krotka historia jak nie ufac ludziom

Bardzo dobra decyzja ;)

SzO, jeśli będzie ;)

Pozdrawiam wszystkie Ciastka i Ciasteczka :*:*:*

• parówa zawsze będzie parówą...
    Dlatego w szoku jestem za każdym razem jak ktoś do niego pisze o pomoc...

Ponownie apeluje. kazde uni na którym pojawiają się paczkomaty wszyscy odrazu powinni walić urlop.
    Nauczą się

• parówa zawsze będzie parówą...
    Dlatego w szoku jestem za każdym razem jak ktoś do niego pisze o pomoc...

Ponownie apeluje. kazde uni na którym pojawiają się paczkomaty wszyscy odrazu powinni walić urlop.
    Nauczą się

Paczkomaty sa i beda, na kazdym uni poki gra na to pozwala :S

Co do pisania o pomoc, to coz.. patrzac na cyferki w top przy takiej dysproporcji czasem nie ma wyjscia, takie to juz uni nam sie zrobilo. Nie jestem z tego dumny..

sugarman krytykujesz paczkomaty, a sam byles w soju paczkowym. Hipokryzja to zalatuje. :smash:

Wole czasem dostac po nosie od hajsownikow i grac z ludzmi ktorzy maja z tego fun i kase trzymaja w portfelu a nie w wirtualnych cyferkach. Pozdro ekipa 8|

• Heh takie teraz te topki, bez krzty honoru i w tym przypadku kultury :)

Zawsze będę powtarzał, ze skilla tu nie kupi żaden :) Oszust będzie oszustem i tyle :)

Gnito, co z tego, że wbijecie wszyscy upa ? takim pro topowcom nie zależy na celach, wystarczy mu, że będzie mógł sie tasować do pokaźnego kupionego konta :)

• Normalnie lepiej niz bym poszedł do kina

Co do samej akcji widziałem jak padł ten moon sam miałem juz wystartowac ale inny agresor wystartował

Zap do buddy i poszly pance na zatrzymaj zeby odstraszyc agresora po wycofaniu floty ruszyłem i ja tak jak pisałem. Zabawne ze obronca nie dopisał dlaczego dostał złoma :)

teraz czekaj na kolejne wpisy :popcorn:

:lool:

• Zabawne ze obronca nie dopisał dlaczego dostał złoma :)

Sam chcialbym wiedziec ;) Bo jakos zysku z tego nie miales, a innych powodow nie znam :/ Rozmowa z priv jest zalaczona, napisales tylko ze wszystkie rude do kasacji jak dla mnie to zaden powod.

Jedyny powod to taki, ze po prostu mogles i tyle.

Kazdy niech sam oceni.

Edit:

PS. Zarowno wtedy jak i teraz zycze milego dnia i duzo radosci z zycia :) Dla mnie to tylko wirtualne cyferki

• Zaden powód wklej całą rozmowe wiedziałeś dlaczego i przez kogo takie cos sie stało i przestan błaznować jak pajac.:stroke:

• Tak jak powiedzialem, nie obchodza mnie Twoje porachunki z innymi. Nie moja sprawa eot.

Jesli sie mscisz na innych, tylko dlatego, ze nie potrafiles sobie poradzic z tym kto zalazl Ci z skore, kiedy miales na to okazje to tylko kolejna cegielka to caloksztaltu Dombri :rolleyes:

Dajmy spokoj tej farsie juz, to nic nie wnosi do gry.

Edit:

Podkład muzyczny

ble ble ble ble blelelelelelele, pppffffyyy, uuuuaaaaa, aaauuuuu, beeeee, mniam mniam mniam mniam, uuuuuu :)

"Normalnie lepiej niz bym poszedł do kina"

Powiem Ci dombri że w takim razie to na jakieś strasznie [ciach] filmy chodzisz, skoro ta dyskusja jest dla Ciebie ciekawsza/ zabawniejsza od jakiegoś dobrego filmu :P

W sumie chciałem tylko to napisać, dlatego też pozwoliłem sobie trochę zmienić cytowaną wypowiedź, ale sens jest taki sam, jaki chciałeś przekazać :lool:

Tak swoją drogą też jestem ciekaw od kogo to się zaczęło :D

Czyżby od SZTURMAN - a na którego polował dombri ale niestety jedyne co mógł zrobić to pałować się do skanu jego floty w rs :beaten:

Hmmm a może geneza, sięga głębiej...

PS. dombri jeżeli oprócz cyferek chciałbyś jeszcze gdzieś się dowartościować, to mogę Ci opchnąć zdjęcie mego kutonga, w promocyjnej cenie, będziesz mógł wchodzić na seks kamerki i wysyłać im mego kutonga, twierdząc że to Twój :D

Edit:

Podkład muzyczny

[ciach]

Moderator Neferet:
    Pseudocenzura i wulgarna piosenka

• Zostałem wywołany do tablicy to też się pośmieję :D

Tak SmiTTy, prawdopodobnie zaczeło się ode mnie :) Farmiłem kolegów dombriego, jak wszedł na konto seru to mi groził, ze nie mam życia po czym ja go sfarmiłem chyba z 2 razy na dobre kilkaset baniek co na tym etapie gry dla normalnego gracza było sporym zastrzykiem surowca. Później dołbri kupił konto Rekina po czym znowu sfarmiłem mu chyba ponad 200kk dexu :) W końcu dobri zaczął palić mi moony jak byłem na koncie :) Ubawu w soju mieliśmy po pachy :D

Tak jak już wspomniałem, skilla dombri i inne paczkomaty nie kupią więc zostają im tylko puste przeloty i robienie wałów na innych :)

Graty lotu dombri oby więcej takich ładnych honorowych zagrań :D

Co do samej akcji widziałem jak padł ten moon sam miałem juz wystartowac ale inny agresor wystartował

Zap do buddy i poszly pance na zatrzymaj zeby odstraszyc agresora po wycofaniu floty ruszyłem i ja tak jak pisałem. Zabawne ze obronca nie dopisał dlaczego dostał złoma :)

Jakbyś miał pojęcie o tej grze to byś nie odstraszał agresora, tylko poczekał aż doleci wyliczył go i spakował na kontrze razem z reckami. Ale jedyne na co wpadłeś to spakowanie gracza, którego masz w buddy. Sam sobie wystawiłeś świadectwo. Tylko tyle potrafisz. No i jeszcze zeszmacić się za 800 baniek.

• normalnie jak by potrafil cos wiecej jak kliknac anty i kupic paczki to by to zrobil jak piszesz :D

zeby zlom ukrasc i zrobic kontre to sie nie da za anty :D troszke matematyki i pojecia tej gry trzeba znac :) mozna bylo zrobic to tak aby nie dac dupy jak on :D

ale jak przyslowie ogamowe powiada skilla sie nie kupi.

noob nic wiecej tylko czekac kiedy w reckach wyladuje :D chyba ze sa tutaj slabi gracze na taki wyczyn :D

nie to bym podpuszczal ale kolo jest do zrobienia tylko trzeba sie dogadac :D