pomoc surowcowa dla nowego konta

• Wiem że są limity, jeżeli chodzi o pomoc surowcowa....i tu mam takie pytanko.

Jeżeli ktoś ledwo co założył sobie konto, to ile można mu przesłać surki, tak by wszystko było w porządku ? ten limit 5x wydanych jego surki obowiązuje już od pierwszych sekund konta ?

dzięki

• Tak jak Ruda zamieściła w FAQ:

1. Ile surowców mogę wysłać graczowi mającemu 0 punktów?

Ustalony limit darowizny dla nowego konta to 100.000 surowca.

Za "konto nowe" uważa się konto, które nie przekroczyło 20.000 punktów

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

• Dziękuję..a wiesz może cod o przelicznikach ?

Bo zapisek rozumie w ten sposób, że mogę wysłać 50.000 metalu, 30.000 kryształu i 20.000 deutu - - - - lub 100.000 samego deutu

• Qnick Mam mała rozterkę..

no bo tak...1000 wydanych jednostek to 1 punkt w statach.

Jeżeli konto które ma 20.000 punktów w statach, to znaczy że wydało 20.000.000 jednostek.

To jeżeli ktoś ma 10.000 punktów, czyli 10.000.000 wydanych jednostek surowców i jest uważane dalej za 'nowe konto' - to dalej mogę wysyłać tylko 100.000 jednostek ?

Mało zrozumiały jest ten zapisek dla mnie - albo po prostu głupi jestem

• DLa każdego konta, które mam mniej niż 20k pkt max to 100 000

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

• Dzięki, Qnick

To jest chyba najgłupszy paragraf regulaminu jaki można sobie tylko wyobrazić...bo jedynie przed czym broni dane universum, to przed szybkim rozwojem nowego konta..i w sumie jakakolwiek pomoc dla nowych kont jest bezsensowna.

Widzę że komunizm wtargnął nawet do oGame - jednym słowem...[ciach], ale jednakowo - są wybrani jednakowoż

[mod='Ruda']Wulgaryzm[/mod]