Eh, człowiek zapracowany, do tego spadające gwiazdy były na niebie, zapatrzył się tak romantycznie, życzenia wymyślał i nie zdążył sprawdzić konta A nie czekaj w sumie po co to...
Quote from UciekamKarotek i ktoś tam jeszcze - też pewnie albo własne urobki na multi albo okazja z OLXa...
Pozdro
A widziałeś moje konto na OLX? O kurcze.. trzeba lepiej się kryć!
W sumie ja się nie wstydzę! Bo co mi kto zrobi? Moja flota? Moja. To mogę zrobić z nią co chce!
Wystawiam ocenę 5/5 oczywiście.
Dnia 25-06-2023 15:35:42 następujące floty spotkały się w walce:
Agresor yoda [Nyga]
Okręt wojenny 18.608
Sonda szpiegowska 500.000
Wyrzutnia rakiet 5
Pancernik 599.999 ( -1 )
Agresor stracił łącznie 85.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 4.677.230.000 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 2.188.662.400 metalu i 1.553.169.600 kryształu.
Agresor przejął łącznie 3.004.755 jednostek.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Złom zebrany przez obrońcę/obrońców.
Podsumowanie zysków/strat:
Podsumowanie agresor
Metal: -30.000
Kryształ: -40.000
Deuter: 2.989.755
agresor zyskał łącznie 2.919.755 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -547.145.600
Kryształ: -388.252.400
Deuter: -3.004.755
obrońca stracił łącznie 938.402.755 jednostek.
(O tu kliknij spoiler - więcej informacji na temat starcia oraz wyjaśnienie po co zostało wstawione na forum)
A tak serio to dziękuje yoda za pomoc! Wystarczyło napisać czy może pomóc z flotą i od razu ustalone
Oczywiście złom w pełni u mnie tak jak w RW powyżej.. Pozbycie się części floty uskutecznione.
A swoją drogą, ktoś kto twierdzi że już nie gra, ma konto na na naszym unii i szczegółowo śledzi każde spadki i wzrosty pkt. Nic do Ciebie nie mam kolego Uciekam, ale to śmierdzi nerwicą natręctw / schizofrenią / rozdwojeniem jaźni lub innym poważnym zaburzeniem. No chyba że bezrobociem i obijaniem się na koszt innych przez co ma się tyle czasu by móc sobie na wszystko pozwolić. Tak czy siak nie chce oceniać, mimo że sam to robisz w każdym poście. Proszę, nie wjeżdżaj na ludzi tylko pierw pomyśl, czy inni dobrze oceniają Ciebie i zatrzymaj się na chwilkę reflekcji. To jaki wydałeś werdykt skłoniło mnie do wstawienia tego ST. Spełnia wymogi, jest w pewnym sensie "specjalem" więc miałem prawo (w uzgodnieniu z agresorem) wstawić. Poniekąd jest to pokazanie że nie, nie zawsze masz rację, musisz przemyśleć to co za każdym razem piszesz.
Jeśli śledzisz wszystkie statystyki możesz zauważyć spory wzrost niedługo w moim eko, jakieś 80% wartości mojej zezłomowanej floty
Również przesyłam pozdro