zabujca6 [GAW] vs. Czupakabra ~ 205 900.60%

• Dnia 22-06-2023 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor zabujca6 [GAW]

Lekki myśliwiec 613.000

Ciężki myśliwiec 150.000

Krążownik 313.000

Okręt wojenny 180.000

Pancernik 305.000

Reaper 13.000

Obrońca Czupakabra

Mały transporter 105.073

Duży transporter 96.667

Lekki myśliwiec 30.079

Ciężki myśliwiec 17.190

Krążownik 14.468

Okręt wojenny 77.482

Statek kolonizacyjny 5

Recykler 102.578

Sonda szpiegowska 360.536

Bombowiec 1.271

Niszczyciel 4.921

Gwiazda Śmierci 42

Pancernik 199.873

Reaper 4.400

Pathfinder 14.173

Po bitwie...

Agresor zabujca6 [GAW]

Lekki myśliwiec 249.733 ( -363.267 )

Ciężki myśliwiec 78.662 ( -71.338 )

Krążownik 257.652 ( -55.348 )

Okręt wojenny 175.371 ( -4.629 )

Pancernik 300.720 ( -4.280 )

Reaper 12.931 ( -69 )

Obrońca Czupakabra

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

745.871.962 Metalu, 325.209.844 Kryształu i 125.689.632 Deuteru

327.385.860 Metalu, 81.302.461 Kryształu i 31.422.408 Deuteru

54.564.310 Metalu, 13.550.410 Kryształu i 5.237.068 Deuteru

27.282.155 Metalu, 6.775.205 Kryształu i 2.618.534 Deuteru

13.641.078 Metalu, 3.387.603 Kryształu i 1.309.267 Deuteru

6.820.539 Metalu, 1.693.801 Kryształu i 654.633 Deuteru

Agresor stracił łącznie 4.424.120.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 28.430.227.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 10.947.758.190 metalu i 9.215.579.311 kryształu.

Agresor przejął łącznie 1.774.416.770 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

10.947.758.190 Metalu i 9.215.659.461 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 9.155.965.094

Kryształ: 8.367.093.785

Deuter: -9.344.458

agresor zyskał łącznie 17.513.714.421 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -14.013.354.904

Kryształ: -12.455.856.324

Deuter: -3.735.432.542

obrońca stracił łącznie 30.204.643.770 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

• Czekalem czy to wstawisz, czy jednak nam tego oszczedzisz. Bardzo ladne bajki umiesz pisac. Szkoda tylko, ze tu raczej graja dorosli, a nie dzieci.

W pisaniu bajek tez jestem dobry. Posluchaj tej:

"O sierotce Marysi i siedmiu krasnoludkach"

Pewnego dnia w swiecie Perseus znana postac Sierotka Marysia poznala nowych przyjaciol, ktorzy nauczyli ja swoich zagrywek z innych uni.

Medrek i Gburek zakupili konto Apsika i postanowili je spladrowac. Niestety byli za slabi, wiec z pomoca przyszla im Sierotka Marysia.

Niestety pierwsza dwojka nie miala tyle szczescia i wyladowala na banie.

Jakis czas pozniej Wesolek rozbija sie o Marysie i w akcie wscieklosci lub desperacji zmienia nick na Gapcio, by jego brat Spioszek zaopiekowal sie jego zabawkawi.

Jak pomysleli, tak i zrobili, co poskutkowalo banem dla Spioszka.

Mija tydzien i polowa drugiego, gdy nagle z zimowego snu budzi sie Spioszek i juz tego samego wieczoru zmienia nick na Niesmialek i zostawia piaskownice otwarta na noc.

Kolejny raz dziwnym trafem w nocy i po ciemku trafia tam Sierotka Marysia i rozkoszuje sie lakociami zostawionymi tam przez rzekomo nowego wlasciciela piaskownicy.

Sierotka Marysia zyje sobie w dostatku otoczona nic niepodejrzewajacymi ludzmi w swiecie perseus i juz knuje kolejna akcje. Z tym, ze brakuje juz krasnoludkow i ludzi, ktorzy wierza Marysi w czystosc jej zagran.

W rolach glownych:

Sierotka Marysia- Zabujca

Gburek- Hop do taczki

Medrek- Taczka przeznaczenia

Apsik- Zajac

Wesolek- Diabel

Gapcio- Do nastepnego

Spioszek- Wscieklak

Niesmialek- Czupakabra

Czytala Krystyna Czubowna

• Takich bajek az warto posluchac ;D

• Dzień dobry panowie, widzę że coś gorąco tu i pada mój nick.

To ja tylko krótko, grę postanowiłem skończyc od momentu bana za jak dobrze pamiętam vpn, ogame nie potrafiło mi wytłumaczy dokładnie za co to.

Konto nie sprzedałem nikomu, przekazałem kumplowi który mówił że sobie ogarnie i pogra jeszcze trochę na tym uni, no jak widać faktycznie coś mu nie poszło a uni znał..

Zabujca jest w tej bajce czystym farciarzem.

Tyle odemnie nie, a kto jakie tam sobie snuje domysły to jego.

BoD pozdrawiam chłopaki 🙂✋

• Piękne scenariusze piszesz chyba minąłeś się z powołaniem i powinieneś zostać scenarzystą xD Nie odzywałem się, bo z kim tu dyskutować ...jeszcze się zdenerwują i cały bankomat wepchają w tą grę, bo oczywiście mogą nie mam nic przeciwko xD ... Czasami uderzysz w stół a nożyce same się odezwą :D

Ogólnie to pięknie się patrzy jak ludzie ze strachu zaczynają paczkować tylko dlatego, żeby czuć się bardziej bezpiecznie i nikt inny nie mógł go zezłomować co nie Panie Bułgar ? :trollface:

Jakiś czas temu składałem Cię solo na 15 kkk surki, ale Pan scenarzysta dorosły człowiek, który nie jest przecież dzieckiem i lubi wydawać na gierki pieniążki postanowił być jak reszta czyli krakać między resztą wron :smash:

Co do historyjki nie powiem bujną masz wyobraźnię, ale głupoty piszesz, że głowa mała.

Z Ziutkiem byliśmy na początku przeciwko sobie i kto tutaj dłużej gra ten wie, że byłem z graczem Reksio u niego w uk po ściągniecie moona. Niestety szybka decyzja była błędem, bo o po nockach siedział. Sam na tym trochę w późniejszym czasie ze zmęczenia złoma wyłapałem. Czasami jest tak, że wróg Twojego wroga jest Twoim przyjacielem i tak było w tym przypadku.

Lot na zająca pierwsza spontaniczna akcja. Wiedziałem, że jak ściąga u to siedzi całą noc do rana i Ziutek go wyczaił, że nie odbiera fs. Napisał do mnie tego dnia o 6.00 że zając stoi flota mu wróciła z krótkiego fs'a.

Więc wspólny lot. Nie dopytywałem czyje jest to 3 konto, bo mnie to nie interesowało czy ktoś gra na 1 czy 2 kontach. Jak się później dowiedziałem podział surki pomiędzy tamtymi 2 kontami co leciałem nie był odpowiedni i dlatego tamte konta wylądowały na banie ja swój % dostałem jak należy i dlatego bana nie było sherlock'u ;)

Diabell zwykła randomowa akcja. Wyszła podstawka, bo napisał do mnie Psi patrol, a że miałem czym to się podstawiłem.

Do nastepnego - Ten bohater to jakiś wymyślony, bo ja z tym graczem styczności nie miałem.

Wscieklak - czasem zdarzyło się wymieniać wiadomości. Po banie wspomniał, że nie wie czy wróci musi to przemyśleć i załączył urlop. Co dalej z tym zrobił tylko On wie.

Podsumowując sam pchasz pieniądze w tą grę , a mi zarzucasz kupowanie kont pod złom ? Ktoś tu chyba wychodzi na Hipokrytę ;)

Mniejsza o to, bo ja tu żadnego konta nie kupiłem pod złom, ale świetnie się bawię widząc ten ból dupy. Pieski szczekają, ale karawana może was dojedzie jak nie teraz to za 6 miesięcy ;)

• Ale cyrk na kolkach , masakra , ja latam na BF-sy , a zabujca sie pushuje , nie wiem co jeszcze wymyslicie ?

A Wy jestescie pro i macie grube portfele na paczki xDxD ( typowe zachowanie Polaka)

Gratki zabujca , ladny zysk i milego przetopu !

Procent powala ;););)

• Czekalem czy to wstawisz, czy jednak nam tego oszczedzisz. Bardzo ladne bajki umiesz pisac. Szkoda tylko, ze tu raczej graja dorosli, a nie dzieci.

...

Pomimo braku aktywności, obserwuję to forum wystarczająco długo, by mieć dobrze wyrobione zdanie o Tobie i kilku innych napinaczach Twojego pokroju. Może i jesteś niezłym graczem, ale słabym, śliskim typem. W życiu coś ewidentnie poszło nie tak, skoro musisz pompować ego na forum, które czyta w porywach kilkadziesiąt osób. Polecam wrzucić na luz. A jak dalej nie będzie stawał, masz jeszcze opcję zmiany płci. Bez pozdrowień.

• Agresorowi graty, piękny % i zysk! Szkoda że na koncie Wsieklaka, ale przynajmniej już nie na samym Wscieklaku. Obrońcy szo!

Do nastepnego - Ten bohater to jakiś wymyślony, bo ja z tym graczem styczności nie miałem.

Taki nick sobie chyba ustawił diabell po wtopie, jak się żegnał ze wszystkimi.

P.s. Miałem się nie odzywać na tym uni ale taka piękna gównoburza, a palce tak świerzbią by dodać coś od siebie...

• Dzięki ;)

Tu już nie jeden zmieniał nick to się pogubić można ;)

To tym bardziej mam dowody na to jak się podstawiałem :)

Eh patrz, że mu nie napisałem, żeby więcej wysłał, a nie tylko te 30 k pancy :D

Przynajmniej by dobitek nie potrzebował, bo po co się tak rozdrabniać było ;)

• GRATULACJE % niesamowity, zysk również powala !!

Twoje podsumowanie dwa posty wyżej idealnie trafione...

Podsumowanie tego wszystkiego mamy aktualnie w grze, gdzie calkiem przypadkowo gdzies zniknal ze statystyk nick Waszego mentora. Nie chce sie przyznac za co. Chyba wszyscy wiedza, a jak nie, to i sie dowiedza, Bedziemy obserwowac z niecierpliwoscia po ilu dniach wroci, Wtedy juz wszystko bedzie wiadomo. Gratulacje wyboru sojuszu, moze Magnat Was obroni.

• Podsumowanie tego wszystkiego mamy aktualnie w grze, gdzie calkiem przypadkowo gdzies zniknal ze statystyk nick Waszego mentora. Nie chce sie przyznac za co. Chyba wszyscy wiedza, a jak nie, to i sie dowiedza, Bedziemy obserwowac z niecierpliwoscia po ilu dniach wroci, Wtedy juz wszystko bedzie wiadomo. Gratulacje wyboru sojuszu, moze Magnat Was obroni

Wrócę kiedy będę chciał, a nie będę niewolnikiem swoich pieniędzy wsadzonych w grze tego możesz być pewny :trollface: Nie bądź śmieszny. Nikt nie trząsł portkami w SEN i to nie zmiana z obaw przed wami ta zmiana to reakcja jak się dzieci bawią w piaskownicy. Wam nie pasuje, bo wiesz co się święci. Wasze paczki nic nie dały, bo po drugiej stronie jest ktoś kto wam dalej będzie zagrażał :trollface:

Szkoda, że Wam się nie udało TOP 10 po kolei wsadzić do sojuszu wtedy może by Wam to przeszło:trollface: Nie bądź śmieszny pieniądze nie grają, a u was nie ma się kogo obawiać nawet z taką ilością flot, bo toe floty to bardziej atrapy niż zagrożenie xD