yoda [Nyga] & Dzikson vs. R3y ~ 823 071 % | TOP 3 ACS

• Poprzedni wlasciciel konta to moj znajomy. Konto zostalo sprzedane pewnej osobie z top. Po co ten temat wogole?

• Poprzedni wlasciciel konta to moj znajomy. Konto zostalo sprzedane pewnej osobie z top. Po co ten temat wogole?

I ciach bajera.

Jak mogłeś, teraz nie ma o co się kłócić. Bo i tak każdy wiedział. A ktoś wie co z Blade'em? Wyzdrowiał?

Następnym razem wymyślą bajkę o sierotce Marysi, albo o komecie która przypadkiem spadła i Blade flote zostawił... A dzieci to łykną :D Na pewno coś będzie. Yoda to po prostu kompletny pajac. Ale z życia tylko ogame mu zostało więc wykorzystuje brak jakichkolwiek zasad moralnych i nagina regulamin do własnych potrzeb mając wsparcie innych. Bez tego jest totalnym zerem i beztalenciem i wydaje mu się że coś znaczy - kompensacja porażek życiowych w sieci. Ale czego sie spodziewać po polaczku który w życiu tylko ściemniać, kraść i oszukiwać potrafi... a sorka nie w życiu. W Ogame, bo to jest całe jego życie ;)

Można na pęczki wymieniać, cytować, wrzucać screeny... ale co to zmieni. Skoro brak chęci w "teamie" żeby cokolwiek z tym zrobić - to się później dziwic że wyrasta pato-społeczeństwo, bo się uczą ściemniać , kantować i oszukiwać w takim Ogame. Całe forum jest tego świetnym przykładem. A tacy oni wszyscy uczciwi... tacy wszyscy sumienni, zapracowani... Ściema to nie ja :D

I ciach bajera.

Jak mogłeś, teraz nie ma o co się kłócić. Bo i tak każdy wiedział. A ktoś wie co z Blade'em? Wyzdrowiał?

Następnym razem wymyślą bajkę o sierotce Marysi, albo o komecie która przypadkiem spadła i Blade flote zostawił... A dzieci to łykną :D Na pewno coś będzie. Yoda to po prostu kompletny pajac. Ale z życia tylko ogame mu zostało więc wykorzystuje brak jakichkolwiek zasad moralnych i nagina regulamin do własnych potrzeb mając wsparcie innych. Bez tego jest totalnym zerem i beztalenciem i wydaje mu się że coś znaczy - kompensacja porażek życiowych w sieci. Ale czego sie spodziewać po polaczku który w życiu tylko ściemniać, kraść i oszukiwać potrafi... a sorka nie w życiu. W Ogame, bo to jest całe jego życie ;)

Można na pęczki wymieniać, cytować, wrzucać screeny... ale co to zmieni. Skoro brak chęci w "teamie" żeby cokolwiek z tym zrobić - to się później dziwic że wyrasta pato-społeczeństwo, bo się uczą ściemniać , kantować i oszukiwać w takim Ogame. Całe forum jest tego świetnym przykładem. A tacy oni wszyscy uczciwi... tacy wszyscy sumienni, zapracowani... Ściema to nie ja :D

Co do ogółu to się z Tobą zgadzam, co do szczegółu już nie do końca. Takich yoda'ów było jest i będzie na pęczki. Jak zaczynałem grać w tę grę w okolicy 2005, to też tacy byli i GO co sprzedawali informacje też wtedy byli. Z tą różnicą że nie było to tak na chama robione jak teraz. W tym momencie latają pushują się bez opamiętania, konta kupują i "biały dzień" je złomują. Więc taki yoda nie jest dla czymś nowym/niezwykłym, ot kolejny kombinator i tyle z grubym portfelem.

Szkoda że administracja ma to wyraźnie w głębokim poważaniu. Zastanawia mnie tylko czy jest wszystko jedno czy jest jakiś inny powód. I nie mam pretensji go agresorów że to robią, tylko do ludzi co mają pilnować porządku na serwerach a widocznie mają to w nosie.

• Nawet nie wiesz jak bardzo się zgadzam w tym co piszesz. Szczególnie co do tej drugiej kwestii. Bo to się dzieje na naszych oczach i ciągle tylko jakieś wymigi. A co by się nie działo - winowajcy i tak nigdy bana nie dostają. Przypadek - no nie sądzę. Dlatego odpuściłem sobie granie, i jedynie monitoruję co się dzieje "w światku". A że no niestety - w internetach wiele rzeczy roznosi się w mgnieniu oka - chcąc nie chcąc przekaz pewnych danych, faktów odbywa się dość często z prędkością światła.