Fabiano [FAN] vs. Reynevan [No Mercy] ~ 77197.21%

• witam wszystkich , cel obserwowany przez kilka godzin , widzialem ze byla szansa sie wstrzelic bo bylo puszczanie eksp u obroncy , pierwszy lot spalony braklo 5minut , nastepny byl pewny bo kolega chyba zapomnial sie lognac.

Pozdro dla Hefiego i dla CHAMOW a przede wszystkim Medzia ktory bardzo lubi paczkowac , Krolowej , mordin solusa i Buglara - paczkowanie wam dobrze sprzyja.

P.S te lotki w ukladzie u mnie raczej wam nie pykna bo to x1 , wiec marnujecie tylko swoj czas , nie lepiej dalej paczkowac ?

Macie grube portfele ale brak umiejetnosci niestety 8)

Dnia 14-06-2023 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Fabiano [FAN]

Pancernik 730.000

Obrońca Reynevan [No Mercy]

Mały transporter 76.464

Duży transporter 41.536

Lekki myśliwiec 44.145

Ciężki myśliwiec 30.773

Krążownik 57.023

Okręt wojenny 53.187

Recykler 37.471

Sonda szpiegowska 187.007

Bombowiec 2.932

Niszczyciel 1.848

Gwiazda Śmierci 1

Pancernik 43.150

Reaper 2.377

Pathfinder 11.757

Po bitwie...

Agresor Fabiano [FAN]

Pancernik 727.624 ( -2.376 )

Obrońca Reynevan [No Mercy]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

905.387.555 Metalu, 27.616.736 Kryształu i 20.907.856 Deuteru

244.254.662 Metalu, 6.904.184 Kryształu i 5.226.964 Deuteru

61.063.665 Metalu, 1.726.046 Kryształu i 1.306.741 Deuteru

Agresor stracił łącznie 201.960.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 11.912.387.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 4.586.514.100 metalu i 3.133.207.000 kryształu.

Agresor przejął łącznie 1.274.394.409 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 5.725.939.982

Kryształ: 3.074.413.966

Deuter: -8.198.439

agresor zyskał łącznie 8.792.155.509 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -7.691.588.882

Kryształ: -4.417.216.966

Deuter: -1.077.975.561

obrońca stracił łącznie 13.186.781.409 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

• Gratulacje wlotu, masz ten patent na latanie i cały czas sie sprawdza..

A co do tej "paczki" każdy gra jak potrafi, ale jak nie chcą latać na fsy to zamiast statków mogli obrone stawiać, pkt militarne by się zgadzały 8o

• oj fabian fabian , trzeba przyznać że masz tupet :) kolejny bfs odebrany , podejrzewam , że ten prawdziwy Fabiano zawstydzony:D grajmy mistrzu bez spoglądania w portfel ludzia , bo jak mawiał klasyk "każdy robi co chce dobrze lub źle sam to juz wie najlepiej" :) gratulacje się naleza kolejny spory procent w twojej kieszeni , przetapiaj

• P.S te lotki w ukladzie u mnie raczej wam nie pykna bo to x1 , wiec marnujecie tylko swoj czas , nie lepiej dalej paczkowac ?

Panie z jakim grubym portfelem Pan wyskakujesz xD Jak ktoś tysiaka lub więcej w grę wpakował by się dowartościować bo wcześniej jak nie było paczek to za farmę w ogejmie robił , to nie znaczy że jest kimś bogatym :D Wpakuje taki jeden z drugim pare złoty w grę a potem liczy czy mu do wypłaty starczy =Oale w grze miliony pancerników lub kopalnie na xxx poziomie i myśli że jest kimś ważnym :trollface: Ten z grubym portfelem to rodzinę na Malediwy zabiera a nie flotę i kopalnie kupuje w ogejmie X/. Dawno temu osiągnięcie dobrego top w ogame to było coś teraz to śmiech na sali , 90% obecnej topki było stałymi pasażerami recyklerów za farmy robili i o wejściu do top 100 marzyli :)

Gratulacje i przetapiaj a jak coś potrafisz to to tylko się ciesz że farmy w paczki inwestują będziesz miał co złomować.

• P.S te lotki w ukladzie u mnie raczej wam nie pykna bo to x1 , wiec marnujecie tylko swoj czas , nie lepiej dalej paczkowac ?

Panie z jakim grubym portfelem Pan wyskakujesz xD Jak ktoś tysiaka lub więcej w grę wpakował by się dowartościować bo wcześniej jak nie było paczek to za farmę w ogejmie robił , to nie znaczy że jest kimś bogatym :D Wpakuje taki jeden z drugim pare złoty w grę a potem liczy czy mu do wypłaty starczy =Oale w grze miliony pancerników lub kopalnie na xxx poziomie i myśli że jest kimś ważnym :trollface: Ten z grubym portfelem to rodzinę na Malediwy zabiera a nie flotę i kopalnie kupuje w ogejmie X/. Dawno temu osiągnięcie dobrego top w ogame to było coś teraz to śmiech na sali , 90% obecnej topki było stałymi pasażerami recyklerów za farmy robili i o wejściu do top 100 marzyli :)

Gratulacje i przetapiaj a jak coś potrafisz to to tylko się ciesz że farmy w paczki inwestują będziesz miał co złomować.

Nie oceniaj ludzi własna miarą z tymi zarobkami :) nie każdy zarabia ochłapy, a przede wszystkim każdy wydaje na co mu się podoba :) będziesz miał dobre oceny to może mama i tato rzucą Ci coś :D

Fabianku miałem się nie wypowiadać ale co tam niech Ci będzie.

To że podszywasz się pod kogoś kto mocno się zasłużył tej grze to tylko chyba oznaka że ten ktoś mocno Cię jechał i po prostu ta zazdrość sprawiła że przybiłeś sobie nick i sądzisz że będziesz miał taki sam respekt jak osoba faktycznie grająca pod tym pseudo, Jak by tego było mało WSNR, rozumiem że byłeś naczelną farmą tych graczy grających w sojuszu pod tym logiem, a jak wiesz są to osoby które mogą pochwalić się wielkimi osiągnięciami w ogame.

Chwalisz się ile to BFS nie strzeliłeś, super trafiałeś na lamki które nie pilnowały floty i olewały fsy plus dla Ciebie, a ile to liczanek zrobiłeś ile to moonów padło z rąk wielkiego FabianoWSNR? hmmmm, chwalisz się jakiego to skilla nie masz, zapraszasz do zabawy, jak już wpadam do układu to co robi fabianek cyk fuch i urlopik załączony, a przecież to wkońcu x1 i ty nie takie cwancyki znasz przecież aby się uchronić.

Widzisz to co robię z własnym budżetem, na co wydaje te drobne to moja sprawa, gra oferuje taką opcje to korzystam, bo mnie po prostu na to stać. Mam bardzo dobrą pracę, wysokie zarobki więc mi to po prostu nie robi, ponieważ nawet nie odczuwam kosztów związanych z zakupem Anty, a Ty się dalej napinaj jak taki mały ratlerek. Powiedz mi czy u Ciebie krecik wystawił tylko główkę i drasnął po majtach czy już luźne poleciało??.

Kupiłeś konto i kozaka zgrywasz, na anty też nie miało dajesz skoro co chwila tp przeklikujesz na lotkach, a oceniasz innych, zabawny chłopiec z Ciebie.

Oceniasz umiejętności, a znasz nas że opisujesz ?? wiesz jaką mamy historie ?? nie każdy się tak przechwala swoimi ST :) zresztą z kim ja rozmawiam, dorośnij, zacznij pracować, zbuduj coś od podstaw, wtedy pogadamy na chwile obecna szybkie summary to:

Podrabianiec

Lama

tyle w temacie

Zrobię Tobie i samemu sobie przysługę, i będzie to jeden jedyny mój post, więc na twoje doczepki lub kogoś innego nawet nie pofatyguje się odpisać a nawet i odczytać :)