Uni 68 po poprawkach

• Chciałbym oficjalnie pogratulować za wgranie wersji beta poprawek w grze na universum 68, nie wiem czy to w nowej wersji tak ma być, ale RW przyszło o godzinę i 17 minut później niż powinno ;) Skany blokują zakładkę flota, LAGI są niesamowite. Ustawcie blokadę ataków i nie kompromitujcie się dłużej .

Budynki się budują , stacje dolatują, czyli Universum dla " EKO " , ataki i szpiegowanie nie działa.

Taaaaaaaa ;]

_____

| Y2K |

``````\

.......___\__

___ / **** \======#

;|_KOMORNIC_\\\

(@=@=@=@=@)

• To jest dramat co jest obecnie, tak źle nie było nawet po wgraniu FZ.

Z podglądu juz mi wszystkie ataki z farmienia wróciły a jeszcze ani 1 raportu wojennego nie otrzymalem :P we flotach sloty zajęte więc eko też nie mogę grać :P

Zgadzam się do ustabilizowania sytuacji powinna być cały czas blokada ataków przy tych opóźnieniach nie każdy będzie miał czas siedzieć x godzin aż po lagu mu flota wróci. I taka sytuacja powinna być nie na 2h ale na 24h PO USTABILIZOWANIU by każdy pewnie i spokojnie mógł konto zabezpieczyć.

Jak sobię przypomnę jak ta gra działała płynniutko 15 lat temu gdy w 2-3s bez problemu mogłem odświeżyć i posłać flotę. Gdy galaktykę przeglądało się instant bez mikroprzycięć, gdy nie miało się błędu przy wysyłaniu sond co chwile i przy wysyłaniu ataku błędu servera gdy się szybko klika. Piękne były czasy.

• Trzeba powiedzieć to głośno - banda nieudaczników a nie programiści. Spierniczyć po raz kolejny prostą grę tekstową... to trzeba chcieć bo inaczej tego wytłumaczyć się nie da. Jeszcze oklaski dla polskiego supportu, 8h dostają zgłoszenia i nie potrafią załatwić blokady ataków. No nic kilkuletnie konto trzeba skasować bo szkoda strzępić ryja. Ludzie, którzy nie kombinują mają z dupy zmienianą walutę na euro a ci co kombinują kupują anty za półdarmo na vpnach, dostają 3 dni bana i wracają.

• Wygląda na to, że GF robi błędy nawet w swoich błędach, dlatego chciałbym zgłosić błąd w lagowaniu flot.

Do wczoraj lag działał w taki sposób, że floty wisiały DO momentu otrzymania w zakładce Wiadomości informacji o ich powrocie.

Dziś floty wiszą POMIMO otrzymania informacji o ich powrocie :beaten:

Top10 badań PL (na uni x1x8), top32 badań PL (wszystkie prędkości)

Badania stanowią 79,23 % wartości konta

• w nocy dało się normalnie klikać, po 3 wszystko wróciło do "normy"

stacje i ekspedycje działają poprawnie

ataki szpieg szukanie lf porażka - flota miała wrócić 4:48 jest 8:52 i wciąż wisi, mam wrażenie ze doświadczenia do form życia tez nie dodało

:wall:

• "Za wszystkie niedogodności związane z nową "lepszą" aktualizacją w imieniu PKP ...przepraszamy":D

Musiało się tak wiele zmienić aby nie zmieniło się nic.

Ogame idzie w kierunku ekonomów, chociaż stary zamysł był taki aby budować statki wojenne i atakować co popadnie :|

Może za wszystkie niedogodności sztab na 7 dni?8)

• moze jakies info bo do wafla nie wiem czy wciskac u czy lepiej odrazu kasacje :cursing:

flota od 4:48 dalej wisi, 7 jebanych godzin :lool:

dobra zmiana:brawo::graty:keep up the gud work:goodjob:,

wezta se to it z bangladeszu albo innej somali zoutsorcingujcie, beda tansi i kompetentniejsi:rolleyes2:

• Nie gram na U68, ale szczerze Wam (sobie i nam wszystkim z innych uni w sumie też) współczuję!!!

Tyle ludzi na uniwersach gdzie jeszcze nie ma form życia na to czeka, ale jak dla mnie to mi się coraz bardziej tego "ulepszenia" odechciewa!

Szkoda słów, a wstyd mi płakać!

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

• U mnie również od 5 misje z poszukiwania ras wiszą w zakladce flota choc podglad pokazuje dobrą ilość :beaten:

u4 / u10 / u12 / u14 / U34! / 45 / FORNAX / Virgo / Janice # Argo / GOTU - SHINTO / IFA / TeSMURFY / SMURFS / TWD

Qunatum [ OFF ] | u68 [ ON ]

Z OGame od 2005r | Stary SowaBezOka na forum

• Przed ostatnią aktualizacją (tą około godziny 13:00) coś tam jako tako działało - były laagi, ale floty dolatywały, a teraz dalej są laagi, a floty znowu wiszą :D.

"Jeśli plan A nie wypali, należy mieć plan B, a nie plan A z odzysku."

• Co to się kurwa odjebało, nie chcemy tej waszej nowej wersji gry, w 1 dobę 8 wersji to jest śmiech na sali. Wgrywać tu natychmiast poprzednią wersje. Dopiero co jako tako chodziła to trzeba było to [ciach] koncertowo. Chyba chcecie wykończyć już te resztę niedobitków co jeszcze klika te obrazki.

I proszę bardzo banować na forum, to chyba idzie sprawnie.

Moderator Ruda:
    Wulgaryzm

• Czy Szanowni Państwo zamierzają naprawić serwer na którym stoi u68 ?

Nie jestem flociarzem ale to co się dzieje od kilku dni to woła o pomstę do nieba...

Lag laga lagiem pogania... Człowiek nawet nie może 5 skanów zrobić bo czeka na raport godzinę... Dramat.

Jak to ma tak wyglądać to zamknijcie tę grę w [ciach]. będzie święty spokój. Jakbym był szefem tego działu od aktualizacji to każdy kto choćby miał drobny wpływ na wypuszczenie tego syfu do publicznej gry stałby w kolejce do mopsu po nową robotę.

A i jeszcze jedno, jako że jesteście drogi teamie PL łącznikiem między graczami a władzą to przekażcie im ode mnie że są bandą nieudaczników. Dziękuję, dobrej nocy.

Moderator Ruda:
    Pseudocenzura

• żeby przejść układ dalej trzeba czekać 5 sekund, skany pojawiają się czasami od razu , po 5 minutach , po godzinie, co ciekawsze nie zawsze w kolejności jakiej dolatują. Formy życia, wyświetlają się z danej planety a nie wszystkie na raz tak jak było.

Atak :D:D wczoraj w 25 sekund nie reagował przycisk zawracaj :> czego nie zrobiłem i wbiłem się w pusty moon na szczęście.

Więcej błędów i lagów niż było, to mieliście na myśli wgrywając nową aktualizację ?? Nie wiem co tam za mózg u was siedzi ale lepiej zmieńcie go ;D:D bo inaczej się sami wykończycie.

Taaaaaaaa ;]

_____

| Y2K |

``````\

.......___\__

___ / **** \======#

;|_KOMORNIC_\\\

(@=@=@=@=@)

• Ekspedycje - floty, które wyłapią przyśpieszenie, lądują od razu. Wiadomość o ich lądowaniu przychodzi sekundę po otrzymaniu raportu z takim wynikiem.

Top10 badań PL (na uni x1x8), top32 badań PL (wszystkie prędkości)

Badania stanowią 79,23 % wartości konta

• I najważniejsze! Znowu są lepsi i lepsiejsi. Dalej odbijanie od planet graczy. Niektórych graczy nie da się zaatakować! To jest chore. Ta gra spadła na psy. Odbijanie od planet obrońcy przy ataku teraz to się zdarza Non stop. Kto pozwolił załadować ten niekompletny syf. Brawo dla tego geniusza. Dajcie więcej niż 100 zł za pisanie tych skryptów bo nigdy z tego nie wyjdziecie.

Błąd za błędem a wy w lesie.

Taaaaaaaa ;]

_____

| Y2K |

``````\

.......___\__

___ / **** \======#

;|_KOMORNIC_\\\

(@=@=@=@=@)