Oberek [Kukri] vs. Mercedes [B-RO] ~ 16492.39%

• Siema, to znowu ja!

Było to tak- skan. lot, bum i tyle w temacie :trollface:

Pozdro dla sojuszu, akademii i znajomych

Dnia 29-05-2023 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Oberek [Kukri]

Lekki myśliwiec 3.613.175

Krążownik 695.206

Pancernik 362.234

Reaper 15.908

Obrońca Mercedes [B-RO]

Mały transporter 530

Duży transporter 568

Lekki myśliwiec 5.492

Ciężki myśliwiec 1.000

Krążownik 967

Okręt wojenny 705

Recykler 12.395

Sonda szpiegowska 329

Bombowiec 15.156

Niszczyciel 4.783

Pancernik 11.831

Reaper 13.103

Po bitwie...

Agresor Oberek [Kukri]

Lekki myśliwiec 3.575.142 ( -38.033 )

Krążownik 693.237 ( -1.969 )

Pancernik 362.230 ( -4 )

Reaper 15.908 ( -0 )

Obrońca Mercedes [B-RO]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

12.261.619 Metalu, 9.511.625 Kryształu i 130.696.407 Deuteru

Agresor stracił łącznie 209.573.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 5.398.716.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 977.835.524 metalu i 671.403.277 kryształu.

Agresor przejął łącznie 152.469.651 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 836.498.143

Kryształ: 628.938.902

Deuter: 126.698.407

agresor zyskał łącznie 1.592.135.452 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -2.727.685.619

Kryształ: -1.927.469.625

Deuter: -896.030.407

obrońca stracił łącznie 5.551.185.651 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

• z tego co wiem wczoraj były problemy z logowaniem sam nie mogłem się przez ponad godz zalogować, i sojusznik który dostał zloma nie mógł dłużej się zalogować.

No cóż jak się wydaje kasę na flotę to rzeczywiście strach się bać

Szo Mercedes dla atakującego No cóż jeszcze więcej złotówek niech wyda będzie większa flota

• Z początku myśleliśmy, że to kozica zmartwychwstała a to gość który kupił konto od juzka wcześniej miał jakiegoś kapcia 15 mln pkt z którego szalał.

Niech rośnie chłopaczyna, przyda sie zastrzyk surki w odpowiednim czasie.

myESUZr.png

• …No cóż jak się wydaje kasę na flotę to rzeczywiście strach się bać

Szo Mercedes dla atakującego No cóż jeszcze więcej złotówek niech wyda będzie większa flota

Nie przypominam sobie żebym zmieniał księgowego!

Z początku myśleliśmy, że to kozica zmartwychwstała a to gość który kupił konto od juzka wcześniej miał jakiegoś kapcia 15 mln pkt z którego szalał.

Niech rośnie chłopaczyna, przyda sie zastrzyk surki w odpowiednim czasie.

myESUZr.png

Tak Jozek oddał mi konto, ale to chyba dozwolone z tego co wiem, na tamtym gra mój brat, a raczej powiedział bym ze siedzi na U bo nie zaraził się zapałem do OGame.
    Jak sam zauważyłeś z 15min pkt też można coś zdziałać bo i ST wpadło ;)

Poluj, trafiaj, na tym to polega, pogratuluje czy to pod st czy na priv;)

• A tymczasem support odda flotę Mercedesowi chociaż jakas sprawiedliwość.

Jakoś trzeba radzić sobie w świecie oszustów i materialistów

A st ci wpadło bo super ogame jak zwykle popisał się tym że nie można było się zalogować. Żenada

• .....Jakoś trzeba radzić sobie w świecie oszustów i materialistów....

Jeśli to do mnie to gdzie kogoś oszukałem? Bo co do materialistów to trochę hipokryzja bo to Ty wspominasz o pieniądzach od początku tej dyskusji
    No chyba że opisujesz sytuację wewnętrzną w sojuszu, ale to nie zbyt mnie interesuje więc wzmianka nie na temat:trollface:

• z tego co wiem to u mnie w sojuszu to prawie nikt nie wydał na tą grę nawet złotówki, tylko dziwna sprawa jakoś w kilka godzin przybyło ci kilka milionów statków to napisz mi jak to się robi to też tak zrobię

• z tego co wiem to u mnie w sojuszu to prawie nikt nie wydał na tą grę nawet złotówki, tylko dziwna sprawa jakoś w kilka godzin przybyło ci kilka milionów statków to napisz mi jak to się robi to też tak zrobię

od czytania ze zrozumieniem jest szkoła wiec nie pomogę, a nawet nie tyle co czytania co ktoś wyżej wstawił to w formie grafiki ;)
    zapoznaj się jeszcze raz z historią wpisów pod starciem i jak nie zrozumiesz to daj znać postaram się wytłumaczyć jakoś inaczej- prościej

• Moze Generalo ma problem czytanie ze zrozumieniem albo nie czyta od poczatku tylko od srodka zaczyna ?

bylo jasne pokazane ze konto zostalo przekazane a ten dalej nie moze przezyc ze ktos ma wiencej punktow

• Ja nie czytam waszych durnych tekstów, tak czy siak starcia by nie było gdyby gra działa zgodnie z oczekiwaniami a nie liczyć uda się zalogować czy nie? Mercedes odzyskał flotę i surowce a ciekawe czy atakującemu zabrano zysk że starcia ???? Czy oczywiście zamiecione pod dywan

• Ja nie czytam waszych durnych tekstów, tak czy siak starcia by nie było gdyby gra działa zgodnie z oczekiwaniami a nie liczyć uda się zalogować czy nie? Mercedes odzyskał flotę i surowce a ciekawe czy atakującemu zabrano zysk że starcia ???? Czy oczywiście zamiecione pod dywan

ale z tym tematem to już nie do mnie, ja nie wiem czy on ma w danym momencie problem z grą, życiem, czy sobie śpi, a może źle puścił fsa- ja wiem że w danym momencie poświęciłem swój czas i zasoby które mogłem wykorzystać na inny lot.

Tak ogólnie to widzę że szukasz w tym starciu jakiegoś problemu tylko nie za bardzo wiem dla czego, bo to drugie ST z udziałem BRO? Ale to chyba taka przypadłość z zazdrości bo jak przeglądałem ST „Komornic” to też wiecznie ktoś ma do nich problem.

No ale nic mimo wszystko pozdrawiam, a mercedes niech rośnie!

Do zamknięcia!

• Ja nie mam problemu gdybys był honorowy to byś napisał proszę o usunięcie tego starcia że względu na to że obronca miał problemy techniczne z logowaniem, a ty się poprostu cieszysz z tego że ktoś nic nie mógł zrobić w tej sytuacji i cały happy bo ma starcie bo jednak cyferki są ważniejsze. Co do Komorników ja do nich nic nie mam mają taki potencjał we flocie to lataja wszędzie.

• Ja nie mam problemu gdybys był honorowy to byś napisał proszę o usunięcie tego starcia że względu na to że obronca miał problemy techniczne z logowaniem, a ty się poprostu cieszysz z tego że ktoś nic nie mógł zrobić w tej sytuacji i cały happy bo ma starcie bo jednak cyferki są ważniejsze. Co do Komorników ja do nich nic nie mam mają taki potencjał we flocie to lataja wszędzie.

a nie sądzisz że to może obrońca powinien się odezwać z tym tematem, a chyba go to nie rusza? Jak już pisałem wcześniej nie wiem co w danym momencie miał że go nie było, ST jak każde inne (niezależnie od stron) i czy jest czy nie to dla mnie tylko gra a Ty lamentujesz jak dziecko mimo iż najmniej Cię dotyczy

• dobra tak czy siak jestes zwykłym oszustem i który ma zero honoru. A komentarze wobec mnie to dno i wodorosty.

To jak taki ze mnie oszust to poproszę ssy z wiadomości do mnie, bo robisz za adwokata a gówno za przeproszeniem wiesz, nie zamieniłem z nim żadnej wiadomości to albo sam siejesz farmazon albo ktoś Ci wciska kit. Co do komentarzy do Ciebie to jak mam się odnosić jak pierwsze co robisz to zarzucasz mi wydawanie pieniędzy na grę, naucz się na przyszłość pokory i szacunku do inny a dopiero wtedy wymagaj tego od innych

• Prosze przestac offtopowac. RW mialo miejsce = ma prawo byc w ST skoro spelnia prog. Okolicznosci jego zrobienia robia jedynie jego otoczke, ale nie decyduja o tym czy RW ma prawo wisiec w tym dziale. Dodatkowo nie rozumiem zarzucania komus, ze "nie ma honoru". Przeciez agresor lecac na obronce nie wiedzial, ze nie moze sie zalogowac. Dodatkowo zaangazowal sie w szukanie celu, obliczenia, zbiorke, itd przeciez nikt mu tego nie podal na tacy. Nie wiem co w tym niehonorowego. Wystarczylo napisac, ze obronca nie mogl sie zalogowac przez ogolne problemy z logowaniem, a kazdy by sobie sam wyrobil opinie na ten temat lub po prostu pogratulowal agresorowi szczescia. Nie potrzeba do tego 20 postow aby przekonywac czyja racja jest prawdziwsza.

Zamykam na prosbe autora.