Fabiano [FAN] vs. bots are no more [bog] ~ 35947.88%

• witam wszystkich , obronca w ostatnich dniach byl aktywny i czesto slal expy , dzisiaj trafilo ze chyba zaspal i flota stala bez akt wiec szybki lot krazkami + dofarm.

pozdro dla sojka , buddy i Hefiego!

Dnia 28-05-2023 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Fabiano [FAN]

Krążownik 506.384

Pathfinder 23.380

Obrońca bots are no more [bog]

Mały transporter 99.340

Duży transporter 8.832

Lekki myśliwiec 113.056

Ciężki myśliwiec 52.804

Krążownik 25.696

Okręt wojenny 10.191

Recykler 15.254

Sonda szpiegowska 576.741

Pancernik 8.683

Pathfinder 25.096

Po bitwie...

Agresor Fabiano [FAN]

Krążownik 494.572 ( -11.812 )

Pathfinder 22.432 ( -948 )

Obrońca bots are no more [bog]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

397.202.853 Metalu, 4.800.000 Kryształu i 721.866.927 Deuteru

763.900.288 Metalu, 0 Kryształu i 0 Deuteru

Agresor stracił łącznie 371.936.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 5.207.596.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 1.916.460.699 metalu i 1.678.327.000 kryształu.

Agresor przejął łącznie 1.887.770.068 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 2.833.739.840

Kryształ: 1.586.223.000

Deuter: 690.658.927

agresor zyskał łącznie 5.110.621.767 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -3.655.080.141

Kryształ: -2.305.506.000

Deuter: -1.134.779.927

obrońca stracił łącznie 7.095.366.068 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

• miałem się nie wypowiadać, ale co mi tam . Fabiano vel KotPali (bo taki miał nick zanim przejął konto Hefiego czy tam kupił beż różnicy) już na samym początku jego histori z tym kontem spędził tydzień bodajże czy dwa na banie , za ? Uwaga :D zezlomowanie swojego starego konta ! Tak dobrze czytacie :D bardzo pomysłowe zwłaszcza że siadł na konto mocno aktywne i obserwowane przez wielu ludzi :D oczywiście nie można mu nic ująć, nocne życie i łapanie bfs(?) wychodzi mu znakomicie o ile się ogarnal i nie są to jakieś idealne wystawki :D propsuje .

• Wszystko fajnie, tylko jak kupil konto od Hefiego, to bylo tam ponad 60kk zniszczonych...

no a teraz jest tyle, czyli sam tez cos zlomuje, u Cb polowa sojuszu konta kupila, a druga polowa paczki wali :trollface::goodjob::ndsmod:

Ja wiem ze tobie ciezko ogarnac , ze ludzie moga miec znajomych ktorzy poprostu koncza gre i szkoda im zeby ich konta sie marnowaly :) moze nawet jestes zazdrosny , no coz tak bywa i mozna zrozumiec , ale paczki to legalny dodatek do gry , ktory jak ktos ma odpowiedni portfel i przedewszystkim ochote to sobie uzywa :) podejrzewam ze jakby w zyciu ci sie ukladalo jak nalezy i mialbys dostatek to sam bys zarzucil nie jedna paczke :D

• Hycel chyba mnie zle zrozumiales, nie chodzi o to ze sobie wydaje ktos bo to jego sprawa, ale po co Twoj kolezka pisze, ze to poprzedni gracz nabil 60 mln pkt, skoro gosciu zrobil drugie tyle. 'Przejac' konto i zrobic z niego uzytek to roznica niz przejac i wisiec na urlopie, a tydzien wczesniej na starym koncie wtope wyrwac na jakims nupie z top 200, nie sadzisz ze to takie troche smutne. A co do paczek nie bede sie wypowiadal bo sam nie jestem swiety, wcale nie trzeba byc od razu milionerem by sobie kupic paczek za 1k pln i byc w top 10 ;) "jak to administracja pisze: ban jest za zmiane vpn 3 dni a nie za kupowanie w innej walucie" :lool::kawa:

• Hycel chyba mnie zle zrozumiales, nie chodzi o to ze sobie wydaje ktos bo to jego sprawa, ale po co Twoj kolezka pisze, ze to poprzedni gracz nabil 60 mln pkt, skoro gosciu zrobil drugie tyle. 'Przejac' konto i zrobic z niego uzytek to roznica niz przejac i wisiec na urlopie, a tydzien wczesniej na starym koncie wtope wyrwac na jakims nupie z top 200, nie sadzisz ze to takie troche smutne. A co do paczek nie bede sie wypowiadal bo sam nie jestem swiety, wcale nie trzeba byc od razu milionerem by sobie kupic paczek za 1k pln i byc w top 10 ;) "jak to administracja pisze: ban jest za zmiane vpn 3 dni a nie za kupowanie w innej walucie" :lool::kawa:

Nie wiem za bardzo o kim mowisz ;) nie moja sprawa ale widze ze nie wspomniałeś o tym ze drugie tyle owszem zrobil ale ma w tym conajmniej jednego pusha :) co odzwierciedla sytuacje .