TOP 1 ACS UNI KERBEROS TOP 2 ACS OGAME PL 15 672 776, 55%

• Gratulacje dla Was Panowie, jest to mega wyczyn, i przedewszystkim olbrzymi procent przez bardzo długi czas nie padnie podobny napewno. Ilość rozporek przeraza nie ma poprostu nikt podejscia na chwile obecną, miło widzieć Nerwusa i liska spakowanych i to w dodatku jednego dnia. Chudy jesteś KOT !!!

Chudy jesteś Kot? Bo co ma gruby portfel?:trollface: Ale finezja... Walnąć bfs za grube wydane hajsu :trollface:Faktycznie mega wyczyn wydać kupę hajsu tylko żeby spakować bfs;) Ta gra już dawno nie jest ta gra która była ;) Ciekawy jestem czy wyklikali by ta flotę z zawrocojej stacji;) Tak to wygląda teraz wystarczy zrobić fsa na stacjonuj i masz święty spokój bo portfel już tego nie ogarnia ;)Ale masz rację wielki wyczyn wydać tyle hajsu byle tylko spakować bfsa:trollface:

Powiem tyle HWNI i WSNR!

Na szczęście ten co dostał kopniaka w samo krocze w tym starciu nigdy nie ładował paczek więc jego top1 było całkowicie wypracowane, wylatał, wyfarmił, wyzłomował i dzięki temu był top1 w końcu taka przewaga w pkt jaką miał to pikuś, na każdego kozaka w końcu znajdzie się większy kozak, takie życie. Zgadzam się że prawdziwe ogame umarło dawno temu, kiedyś jak graliśmy to liczył się spryt i skil a nie hajs, tym bardziej biorąc pod uwagę fakt że GF ma taką beke z graczy którzy ładują tu tyle siana że to szok, w końcu zapewniamy im stałe dochody jako gracze, ale to każdego indywidualna sprawa czy tą kase ładuje czy też gra po staremu, nie będe w to wnikać, liczy się fakt że padł mega procent i tak jest to wyczyn.

• I jak widać w komentarzach znajda sie pieniacze co nie rozumieja albo nie chca zrozumiec idei tej akcji, to jeszcze raz , powoli drukowanymi :). To była jedyna możliwość zrobić to z zaskoczenia i w ten sposób , żeby w ogole sformować jakąs opozycje na serwerze, bo N-H juz na poczatku zdominowalo całkowicie serwer w ten wlasnie sposób i nie bylo szansy przeciwstawienia się tej dominacji, sporo graczy zrezygnowalo z gry bo poprostu twoj zapal na gre znika jak widzisz ze leci na ciebie w 1 tyg serwera 1mln pancy czy 2mln. Ale kilku graczy jednak wtrwalo pomimo wylapania zlomow i szykowalo zemste i zmudny plan powrotu do gry. Gra zacznie sie teraz, Bo NH to zgrany sojusz a piloci tam latajacy tez nie sa z pierwszej lapanki i na pewno nie powiedzieli jeszcze ostatniego slowa. Poprostu ich pewnosc siebie zostala wykorzystana do powstania przeciw wagi na uni i tyle, Prawdziwa zabawa dopiero przed nami. Krzykaczą życze wiecej luzu u usmiechu bo to tylko gra, a pieniadze jak i flota rzecz nabyta, dzisiaj sa jutro moze nie byc

''Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem" - Mark Twain

• w koncu mam chwile wiec cos wyjasnie:P

Gratulacje dla Was Panowie, jest to mega wyczyn, i przedewszystkim olbrzymi procent przez bardzo długi czas nie padnie podobny napewno. Ilość rozporek przeraza nie ma poprostu nikt podejscia na chwile obecną, miło widzieć Nerwusa i liska spakowanych i to w dodatku jednego dnia. Chudy jesteś KOT !!!

Chudy jesteś Kot? Bo co ma gruby portfel?:trollface: Ale finezja... Walnąć bfs za grube wydane hajsu :trollface:Faktycznie mega wyczyn wydać kupę hajsu tylko żeby spakować bfs;) Ta gra już dawno nie jest ta gra która była ;) Ciekawy jestem czy wyklikali by ta flotę z zawrocojej stacji;) Tak to wygląda teraz wystarczy zrobić fsa na stacjonuj i masz święty spokój bo portfel już tego nie ogarnia ;)Ale masz rację wielki wyczyn wydać tyle hajsu byle tylko spakować bfsa:trollface:

Powiem tyle HWNI i WSNR!

Baca to ty na Atlas pisales ze mam grac normlanie a nie robic zawrocone stacjonuj:?::?::?:

nauczyles sie w koncu liczyc zarocona stacje ze tak kozaczysz:?::trollface:

na atlas jaka przewage mieliscie??? ile moonow mi spadlo??? jesli dobrze pamietam 2:trollface:

caly srejf scigal chudego i nic nie mogl zrobic mimo ogromniej przewagi, a teraz sie wypowiadaja o skilluxDxDxDxDxD

w koncu po x miesiacach trafili mnie na bfsie bo to pro gracze:trollface: takze moj brak skilla moze byc spowodowany tym ze gralem z wami na uni wczesniej i niczego sie nie nauczylem:/

sledziu jak czesto sie obrazalismy na forum??? pochwal sie teraz wszystkim jakie to skillowe akcje zrobiles by mnie zezlomowac:trollface:

takze sledziu zabieraj dziewczyne i wracajcie plywac do odry;)

• Gratulacje dla Was Panowie, jest to mega wyczyn, i przedewszystkim olbrzymi procent przez bardzo długi czas nie padnie podobny napewno. Ilość rozporek przeraza nie ma poprostu nikt podejscia na chwile obecną, miło widzieć Nerwusa i liska spakowanych i to w dodatku jednego dnia. Chudy jesteś KOT !!!

Powiem tyle HWNI i WSNR!

Na szczęście ten co dostał kopniaka w samo krocze w tym starciu nigdy nie ładował paczek więc jego top1 było całkowicie wypracowane, wylatał, wyfarmił, wyzłomował i dzięki temu był top1 w końcu taka przewaga w pkt jaką miał to pikuś, na każdego kozaka w końcu znajdzie się większy kozak, takie życie. Zgadzam się że prawdziwe ogame umarło dawno temu, kiedyś jak graliśmy to liczył się spryt i skil a nie hajs, tym bardziej biorąc pod uwagę fakt że GF ma taką beke z graczy którzy ładują tu tyle siana że to szok, w końcu zapewniamy im stałe dochody jako gracze, ale to każdego indywidualna sprawa czy tą kase ładuje czy też gra po staremu, nie będe w to wnikać, liczy się fakt że padł mega procent i tak jest to wyczyn.

Edited once, last by NieMamFarta1^^: Ale kurde Nerwus ladowal kase :) i to pewnie jie mała,. Nie zbudowal tego konta z ataków farm i poświęcenia 100% tylko z paczek ;p dlatego teraz siedzi na banie bo był w Turcji na wczasach wariat ().