antymateria w euro i jedna forma płatności

• Jeśli faktycznie nie używałeś VPN-a, to wina leży prawdopodobnie po stronie twojego dostawcy internetu, jak u mnie. Jedyna opcja to np. zalogować się poprzez internet mobilny z telefonu komórkowego, u mnie działa od razu i przełącza na peeleny.

• Jeśli faktycznie nie używałeś VPN-a, to wina leży prawdopodobnie po stronie twojego dostawcy internetu, jak u mnie. Jedyna opcja to np. zalogować się poprzez internet mobilny z telefonu komórkowego, u mnie działa od razu i przełącza na peeleny.

mam upc od 3 lat i nigdy tak nie pokazywało...

Wybacz, szklana kula mi nie działa. Skoro wykluczasz możliwość, że twój dostawca internetu coś zmieniał w swojej konfiguracji, VPN-a nie używasz i nawet nie sprawdziłeś tego, o czym pisałem, to tylko pozostaje to zrzucić na koniunkcję planet.

Wybacz, szklana kula mi nie działa. Skoro wykluczasz możliwość, że twój dostawca internetu coś zmieniał w swojej konfiguracji, VPN-a nie używasz i nawet nie sprawdziłeś tego, o czym pisałem, to tylko pozostaje to zrzucić na koniunkcję planet.

Na mobilnym mam podobnie :D :D Raz pokazuje w euro, a po wylogowaniu i ponownym zalogowaniu w PLN. VPN to ja nawet nie wiem jak używać. Kiedyś, kiedyś z 5 lat temu to może raz na tora wlazłem aby zrobić komuś fsa i tyle. Koniunkcja planet to w sumie fakt... Niedawno mieliśmy piękną koniunkcję Wenus i Jowisza, a jak ktoś idealnie trafił to jeszcze Księżyc załapał się w jednej linii :)

Na mobilnym mam podobnie :D :D Raz pokazuje w euro, a po wylogowaniu i ponownym zalogowaniu w PLN. VPN to ja nawet nie wiem jak używać. Kiedyś, kiedyś z 5 lat temu to może raz na tora wlazłem aby zrobić komuś fsa i tyle. Koniunkcja planet to w sumie fakt... Niedawno mieliśmy piękną koniunkcję Wenus i Jowisza, a jak ktoś idealnie trafił to jeszcze Księżyc załapał się w jednej linii :)

Nie jest to możliwe. Ja sie kiedyś zalogowałem na wifi z pracy gdzie jest nordyckie IP i wtedy miałem tak samo ze kilka dni miałem w euro ale zastosowałem to co mi support powiedział czyli 3 doby nie wchodzic w sklep i logować sie z Polskiego IP i normalnie w PLN mam od tego czasu. Jak byłem za grtanica i sie zalogowałem to tak samo albo sie nie wchodzi w zakup anty albo czekasz pozniej 3 doby nie wchodzac w zakup anty i przestawia się spowrotem na PLN.

• a ja prawie od roku nie mogę zakupić anty. Support pisze jakieś pierdoły albo albo nie odnosi się do pytań. Zakup wyłącznie za EU . Polskie IP od wielu ( kilkunastu) lat i zasadniczo tylko na WiFi. . Pominę odpowiedzi które zaprzeczały wręcz obowiązującym Warunkom. Teraz sprawdziłem na telefonie przez internet mobilny. Pokazują sie zł i mozna wysłąć zamówienie. Po otrzymaniu zwrotnego hasła i użyciu go ...brak mozliwości zakupu !. I co pisze support? Ze mój dostawca sieci blokuje. Bzdura az gwizdze. !! Odpisuję im że mój operator ( PLUS) nie potwierdza tego to proponują mi zakup.....Cytuję

"

ragniemy poinformować, że na Twoim koncie Onebip znajduje się obecnie określona ilość środków, które możesz przeznaczyć na zakup wirtualnych towarów na naszej platformie. Aby zobaczyć saldo swojego konta, zaloguj się na swoje konto Onebip poprzez https://selfcare.onebip.com/login. Aktualne saldo konta możesz sprawdzić w sekcji „Saldo konta”.

Code
    1. Jeśli nie masz wystarczających środków na swoim koncie lub widzisz status transakcji „OCZEKUJĄCA/NIEPOWODZONA” dla przelewu do Onebip, skontaktuj się bezpośrednio z naszym zespołem wsparcia Onebip pod adresem support@onebip.com.
    2. Należy pamiętać, że ze względu na prywatność nie mamy dostępu do tych informacji, a nasz zespół pomocy nie może pomóc w rozwiązaniu problemów z kontem Onebip.
    3. Jeśli masz dodatkowe pytania lub wątpliwości, nie wahaj się z nami skontaktować. Zawsze jesteśmy do Twojej dyspozycji.
    4. Z wyrazami szacunku,
    5. Indie
    6. Bzdura ! Nigdy nie korzystałem i nie mam zadnego konta na na tym włoskim dziwolągu. Zostaje jedynie pytanie .Kiedy zakończyć finansowanie
    7. OGame :)
  • czyli 3 doby nie wchodzic w sklep i logować sie z Polskiego IP

Niekoniecznie trzeba czekać 3 dni. Mi się udało to przypadkiem w inny sposób. Jakiś czas temu na evencie +100% anty klasycznie zmieniło mi walutę na EUR choć wcześniej było PLN. Gram na firefoxie, ale na Alphę (uni testowe) wszedłem sobie z chroma i okazało się, że mam tam PLN. Kiedy znów zalogowałem się na firefoxie na zwykłe konto złotówki magicznie wróciły i mogłem kupić anty. Nie wiem z czego to wynikało, a także czy jest to procedura powtarzalna, ale warto spróbować.

• czyli 3 doby nie wchodzic w sklep i logować sie z Polskiego IP

Niekoniecznie trzeba czekać 3 dni. Mi się udało to przypadkiem w inny sposób. Jakiś czas temu na evencie +100% anty klasycznie zmieniło mi walutę na EUR choć wcześniej było PLN. Gram na firefoxie, ale na Alphę (uni testowe) wszedłem sobie z chroma i okazało się, że mam tam PLN. Kiedy znów zalogowałem się na firefoxie na zwykłe konto złotówki magicznie wróciły i mogłem kupić anty. Nie wiem z czego to wynikało, a także czy jest to procedura powtarzalna, ale warto spróbować.

Masz rację. Polecam też po prostu zalogowac się w trybie incognito i też powinno zadziałać. Możliwe, że jakieś dane przechowywane są w cache, ciasteczkach itp. i tym sposobem pomijamy te dane.

• Spróbuję...Gram na firefoxie więc wszedłem incognito ..i brak efektu. Wszedłem na Chroma i od razu na incognito ..i też dzwon...brak złotówek

Ręce opadają

• Ej, a tak w ogóle wiemy dlaczego na polskim serwerze jest antymateria w innych walutach/cenach jak złotówki? Był już temat dlaczego cena zależy od lokalizacji kupującego a nie kraju serwera? Stoi za tym jakaś większa logika niż 'bo tak'?