CoVaL [STARCY] & Bandit scido [STARCY] & Mogul Fidis [STARCY] vs. Dzin-ad-Din [RESPECT] ~ 577931.87%

• Starcie dość ciekawe i zaskakujące zarazem, bo plan był całkowicie inny, zwroty akcji po drodze bardzo niekorzystne dla nas, natomiast zakończenie zaskoczyło chyba wszystkich, tzn. agresorów i podejrzewam, że obrońcę również 8o Ale po kolei...

Majówka jak wiemy, rządzi się swoimi prawami, dużo ludzi na urlopach, mało czasu na grę, albo wręcz odwrotnie:evil:

Podobnie podszedłem i ja do tematu, w ulu Respektów zapaliło się dużo urlopów, a co mi tam, zanim też pójdę na urlop spróbuję coś odj#%$ć :P

Jedyna flota jaką zauważyłem wczoraj w ulu była Dzina, więc z pewną dozą nieśmiałości pomyślałem, że puszczę GS - zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak pomyślałem, tak zrobiłem i poszedłem spać.

A że prostata, strzykanie w krzyżu i reumatyzm :trollface: w tym wieku nie dają pospać - sen mój nie trwał za długo. Jakie było moje rozczarowanie jak zobaczyłem wiadomość od Dzina ;( "Zobaczył GS, cały misterny plan w pizdu" pomyślałem.

Na szczęście hemoroidy i prostata dają również w kość Mogulowi i Bandycie - zobaczyłem, że również nie śpią, więc zaczęliśmy gaworzyć przy porannym śpiewie ptaszków za oknem.

I tak od niechcenia zobaczyliśmy, że flota Dzina już wróciła na moona i szykuje się na powitanie moich gąsek ... resztę już możecie zobaczyć poniżej.

Mogul, Bandit dziękuję za towarzystwo i Wasze zabawki - sam bym nie podołał:thumbup: Pozdrowienia dla sojuszników.

Obrończy SzO i podziękowania za rady - posłuchałem i obczaiłem ;)

"Dzin-ad-Din 01.05.2023 00:41:13 Dobra misja, tylko obczaj kiedy wysłać"

image.png?width=340&height=407

Dnia 01-05-2023 05:10:37 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor CoVaL [STARCY]

Reaper 6.133

Okręt wojenny 41.898

Pancernik 471.136

Pathfinder 12.387

Lekki myśliwiec 584.329

Ciężki myśliwiec 31.705

Krążownik 13.521

Agresor Bandit scido [STARCY]

Pancernik 525.490

Krążownik 410.917

Okręt wojenny 106.817

Agresor Mogul Fidis [STARCY]

Pathfinder 87.414

Pancernik 505.390

Krążownik 133.233

Okręt wojenny 82.846

Obrońca Dzin-ad-Din [RESPECT]

Mały transporter 502.339

Duży transporter 92.723

Lekki myśliwiec 2.177.541

Ciężki myśliwiec 88.239

Krążownik 425.326

Okręt wojenny 47.983

Statek kolonizacyjny 16

Recykler 413.309

Sonda szpiegowska 784.342

Bombowiec 8.167

Niszczyciel 7.512

Gwiazda Śmierci 192

Pancernik 314.389

Reaper 13.191

Pathfinder 64.249

Mała powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor CoVaL [STARCY]

Reaper 6.067 ( -66 )

Okręt wojenny 40.154 ( -1.744 )

Pancernik 458.940 ( -12.196 )

Pathfinder 9.123 ( -3.264 )

Lekki myśliwiec 150.438 ( -433.891 )

Ciężki myśliwiec 12.503 ( -19.202 )

Krążownik 10.274 ( -3.247 )

Agresor Bandit scido [STARCY]

Pancernik 512.339 ( -13.151 )

Krążownik 317.119 ( -93.798 )

Okręt wojenny 102.409 ( -4.408 )

Agresor Mogul Fidis [STARCY]

Pathfinder 63.269 ( -24.145 )

Pancernik 491.848 ( -13.542 )

Krążownik 100.148 ( -33.085 )

Okręt wojenny 79.102 ( -3.744 )

Obrońca Dzin-ad-Din [RESPECT]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

2.441.702.536 Metalu, 780.965.440 Kryształu i 1.214.815.391 Deuteru

Agresor stracił łącznie 10.460.918.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 70.571.958.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 33.671.430.821 metalu i 24.121.755.782 kryształu.

Agresor przejął łącznie 4.437.483.367 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 30.256.776.357

Kryształ: 21.362.347.222

Deuter: 150.628.391

agresor zyskał łącznie 51.769.751.970 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -38.749.757.536

Kryształ: -27.446.606.440

Deuter: -8.813.077.391

obrońca stracił łącznie 75.009.441.367 jednostek.

Śrubki wyzbierane co sztuki :trollface:

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

• dziwna akcja by nie powiedziec ze cuchnąca jak kiełbasa zostawiona na sloncu din twierdzi ze widział ze gs leca i ze pisał do nas jakos dziwnie nigdzie niema zadnej widomosci no chyba ze oponneci maja technologie z nasa i zablokowali te widomosci :D

• majówka rządzi się swoimi prawami, jak ro się stało nie wiem. Ale graty.

tenor.gif?itemid=4684426

Lubił wieczorem wyjąć z szafy skrzypce,

kładąc futerał przy tomach Norwida.

:fa:

• nie sadze bardziej podejrzewam ze zusu który wplaca emerytury zwlaszcza ze st na koledze dinu z przed niewiem 2-3 misiecy było finanansowane z ZUS o czym kazdy w naszym soju wie (tamtym tez chwaliliscie sie na forum) jak to sie mówi historia lubi zatoczyc koło a jak jest prawda to wie tylko din i wy no coz to tylko cyferki raz ty kogos pakujesz w recki raz ktos ciebie

• Dzięki pany za lot.

Czy ja wyczuwam w powyższym poście jakieś insynuacje?

Może mi się tylko wydaje.

Akcja czyściutka jak łzy dziewicy.

Pieniendze ze ZUSu, to idą u nas na leki i bingo.

Nie to co u niektórych...

jak nie nie możeta przyjąć, że dzin zwyczajnie wykorkował, to chwyćta się teorii spiskowej:

....Aaaa co mi tam, powiem to:

- macie kreta w soju.

Ahaha hahahaha hahahahaha

• Masz za dużo przypuszczeń a za mało informacji i wylewanie tego tutaj jest bez sensu, bo robisz tylko syf. Powiem Ci tak żebyś wiedział, ze twój sojusznik lubił robić okna w tym waszym ulu, bo może myślał, ze nic mu tam nie grozi. Sam widziałem kilka razy jak flota mu wracała rano i jej nie odbierał. Przy tej akcji widział lecące gesy, bo pisał do Covala i miało nie być nic z tego jak on to nazwał z tego jego szalonego planu.Twoj sojusznik pewnie widząc lecące gesy zapewne zawrócił flotę i jak mu wróciła znowu zrobił okno, które Coval wyczaił a Panowie wykorzystali idealnie. Dlaczego niby pisał do was o lecących gesach a niby nie macie żadnej wiadomości, o to powinieneś się zapytać sojusznika, bo tylko on zna odpowiedz jak sam z reszta napisałeś i z nim to wyjaśniać jeśli masz jakieś wątpliwości. Jednak zamiast tego wypisujesz tutaj jakieś teorie wyssane z palca zamiast po prostu pogratulować jak się należy tak jak sam to opisywałeś na pw poważnym graczom, bo mimo tego co tutaj wypisujesz ja nadal cie za takiego uważam. Pany wyczaili odpowiedni moment i wstrzelili się idealnie i należą im się gratulacje. Pisałem na discordzie, ale napisze tez tutaj skoro zostałem zmuszony do wpisu tuaj przez te teorie z krypty, które tu Pan wyżej wypisuje. Ciesze sie ze wam weszło i gratuluje mega starcia. Jesteście w 3 jak to napisał Mogul Jaszczomby!

Mimo wszystko pozdrawiam wszystkich i życzę super majówki, Yshtola.

• Tyle teorii co graczy :) Gratuluje agresorom , ładnie siadło. Może czuł się za pewnie w ulu , może nie prawdy się nie dowiemy...

Jak dla mnie widząc lecące gesi powinien zrobić wszystko aby być w momencie dolotu , nie zrobił tego i dostał kare..

Miłej i spokojnej majówki wszystkim ;)

• Masz za dużo przypuszczeń a za mało informacji i wylewanie tego tutaj jest bez sensu, bo robisz tylko syf. Powiem Ci tak żebyś wiedział, ze twój sojusznik lubił robić okna w tym waszym ulu, bo może myślał, ze nic mu tam nie grozi. Sam widziałem kilka razy jak flota mu wracała rano i jej nie odbierał. Przy tej akcji widział lecące gesy, bo pisał do Covala i miało nie być nic z tego jak on to nazwał z tego jego szalonego planu.Twoj sojusznik pewnie widząc lecące gesy zapewne zawrócił flotę i jak mu wróciła znowu zrobił okno, które Coval wyczaił a Panowie wykorzystali idealnie. Dlaczego niby pisał do was o lecących gesach a niby nie macie żadnej wiadomości, o to powinieneś się zapytać sojusznika, bo tylko on zna odpowiedz jak sam z reszta napisałeś i z nim to wyjaśniać jeśli masz jakieś wątpliwości. Jednak zamiast tego wypisujesz tutaj jakieś teorie wyssane z palca zamiast po prostu pogratulować jak się należy tak jak sam to opisywałeś na pw poważnym graczom, bo mimo tego co tutaj wypisujesz ja nadal cie za takiego uważam. Pany wyczaili odpowiedni moment i wstrzelili się idealnie i należą im się gratulacje. Pisałem na discordzie, ale napisze tez tutaj skoro zostałem zmuszony do wpisu tuaj przez te teorie z krypty, które tu Pan wyżej wypisuje. Ciesze sie ze wam weszło i gratuluje mega starcia. Jesteście w 3 jak to napisał Mogul Jaszczomby!

oczywiscie ze tak tez mogło byc a mogło byc tak jak przy ostatnim zlomie na dinu ,ale gratulowac wroga powaleniasojusznika conajmniej nie smaczne dla mnie :)

oczywiscie ze tak tez mogło byc a mogło byc tak jak przy ostatnim zlomie na dinu ,ale gratulowac wroga powaleniasojusznika conajmniej nie smaczne dla mnie :)

tak z ciekawosci, jesli masz podejrzenie ze gosc 2 razy puscil flote "wrogom", to po co go trzymacie dalej?

• Gratuluję ubicia! respekt w reckach zawsze cieszy, a sraczka od rodzyna zawsze w standardzie...

A najlepsze jest to że to właśnie w respektach najwięcej jest kupionych steków. Odpuściłem OGame po śmiesznych oskarżeniach po prostu odechciało się walczyć z wiatrakami.