Majsu [LbC] vs. Niebieski Kot [Galgan] ~ 20979% "Powiedzmy", że OBRONA

• Jak w temacie, "powiedzmy", ponieważ to tylko jeden z 9 moonów 8o i pewnie jakbym nie uciekł na UPA (bo tak to trza nazwać) to zapewne byłbym bez moonow :P jedne gąski ustrzelone, sporą część nie wróciła z tych co leciały na niszcz, ale przy tych ilościach co ataker ma to pewnie nawet nie zauważył tak drobnego uszczuplenia ilości gąsek, a to raptem 1545 gąsek w kosmosie, a każdy kto gra na tym uni wie ile nasz top łan ich ma, nie wspominając już o reszcie zabawek ;)

Tak się bawi nasz top łan. Wystarczy przeskanować albo reskany póścić i już lecą "duże SS" w ilością takich jak u wielu LM-ów. Teraz bez moonów się taki goły czuje. Także ataker odarł koteczka z sierści czy jak to ktoś inny określił ogolił Koteczkowi futerko.

Zakładam, że ataker zebrał złom i tak to jest tu przedstawione.

Widziałem już też, że ataker wprowadził mi się do układu i chce dalej odzierać Kotka po sąsiedzku, tylko nie wiem z czego, bo zostało tylko kilka kłaczków.

No, ale jak to mówią raz na wozie, raz pod wozem.

Pozdrawiam wszystkich tych, którym spakowałem ich zabawki, może i ja nie długo będę bez moich zabawek ;) ale dołożę wszelkich starań, by mieć je jak najdłużej, bo i tak wszyscy prędzej czy później skończymy w reckach ;)

Dnia 19-04-2023 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Majsu [LbC]

Gwiazda Śmierci 333

Obrońca Niebieski Kot [Galgan]

Wyrzutnia rakiet 5.000

Lekkie działo laserowe 2.000

Wyrzutnia plazmy 13.500

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Majsu [LbC]

Zniszczony!

Obrońca Niebieski Kot [Galgan]

Wyrzutnia rakiet 4.462 ( -538 )

Lekkie działo laserowe 1.781 ( -219 )

Wyrzutnia plazmy 12.049 ( -1.451 )

Mała powłoka ochronna 1 ( -0 )

Duża powłoka ochronna 1 ( -0 )

obrońca wygrał bitwę!

Agresor stracił łącznie 3.330.000.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 190.144.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 1.165.500.000 metalu i 932.400.000 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -499.500.000

Kryształ: -399.600.000

Deuter: -333.000.000

agresor stracił łącznie 1.232.100.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -73.954.500

Kryształ: -72.659.500

Deuter: -43.530.000

obrońca stracił łącznie 190.144.000 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

• no anty ci też poszło na klik tych plazm :) pozdrawiam xD bawimy sie dalej, fakt nawet nie zauważyłem że tyle gs padło bo juz w stoczni zawsze po takiej zabawie daje 5k więcej xD

troszkę to wygląda żalenie się z twojej strony :D i zrobiłeś tylko na jednym monie plazmy żeby móc napisać sobie żale na FORUM :D :) :trollface: hmm

Pozdrawiam wszystkich tych, którym spakowałem ich zabawki, może i ja nie długo będę bez moich zabawek ;) ale dołożę wszelkich starań, by mieć je jak najdłużej, bo i tak wszyscy prędzej czy później skończymy w reckach ;)

twoja Flota najmniej mnie interesuje ....

• majs czemu żale ? To bardziej śmianie się z was niz żale :) DObrze wiesz, że gdyby nie przewaga portwela to wasza dwójka lądowala by w reckach cały czas tak jak to dawniej bylo :) Wystarczy was poskanowac i płaczeciena pw, ze tak nie wolno bo księżniczka się obrazi i zaraz wysyła jakieś lamerskie niszcze tylko za to, ze ktoś przeskanował :D Na prawde jest to śmieszne a do płaczu chłopaki nie mają powodu bo robią dobre fsy i jedyne co możecie to palić kulki i odbudowywać gsy :) Graty Kotek, wrócisz z upa to odbudujemy kulki coby księzniczki miały co palić :)

• majs czemu żale ? To bardziej śmianie się z was niz żale :) DObrze wiesz, że gdyby nie przewaga portwela to wasza dwójka lądowala by w reckach cały czas tak jak to dawniej bylo :) Wystarczy was poskanowac i płaczeciena pw, ze tak nie wolno bo księżniczka się obrazi i zaraz wysyła jakieś lamerskie niszcze tylko za to, ze ktoś przeskanował :D Na prawde jest to śmieszne a do płaczu chłopaki nie mają powodu bo robią dobre fsy i jedyne co możecie to palić kulki i odbudowywać gsy :) Graty Kotek, wrócisz z upa to odbudujemy kulki coby księzniczki miały co palić :)

dwójka ? o kim ty gadasz :D ? ja w rekach byłem kiedy pokaż mi raport chyba na uni 50 ...

róbcie nowe mony tp falangi jak dasz radę :D mogę tak bez końca ja tu nie dla zysku a dla funa :D pozdro :), w końcu to tylko game ;-)

mówisz przewaga nawet jak nie było paczek nie pamiętam żebym był w rekach ,jak wy cały czas UFS gracie i KOT TO SAMO do dziś, więc jak to coś trafić jak siedzi cały czas online a potem urlop :D to taki nie potrzebuje moon'ów

zresztą nie ma co z wami gadać :) nawet złomu nie pozbeirał tylko na FORUM wylewy chcieliście pogadać to trza było DC albo priv a nie tu :) to jest dopiero dziecinne ..

dwójka ? o kim ty gadasz :D ? ja w rekach byłem kiedy pokaż mi raport chyba na uni 50 ...

róbcie nowe mony tp falangi jak dasz radę :D mogę tak bez końca ja tu nie dla zysku a dla funa :D pozdro :), w końcu to tylko game ;-)

mówisz przewaga nawet jak nie było paczek nie pamiętam żebym był w rekach ,jak wy cały czas UFS gracie i KOT TO SAMO do dziś, więc jak to coś trafić jak siedzi cały czas online a potem urlop :D to taki nie potrzebuje moon'ów

zresztą nie ma co z wami gadać :) nawet złomu nie pozbeirał tylko na FORUM wylewy chcieliście pogadać to trza było DC albo priv a nie tu :) to jest dopiero dziecinne ..

No jedyne co w tym jest prawdziwe to fakt, że dyskusje nie mają sensu, zaraz i na mnie wystawisz ogloszenie, że dasz żałosne 200 zł za to żeby mnie gnębić... eh, powinni dac Ci za to bana na internet, zepsules calkiem to uni swoją osobą, mam nadzieję, ze w zyciu jesteś inny nuiż pokazujesz tutaj bo takim lamusów ktorzy proponuja hajs za nękanie innych w realu zamykają... pewnie dlatego pusuwałeś te wpisy.... żałosne zachowanie

Pozdro i bez odbioru !

Kotek jeszcze raz graty !

• to co było na DC pisane to nie twój interes z kim i o czym gadam zresztą nie znasz sytuacji to się nie udzielaj, dokładnie skończyliśmy gadać ;P miłego dnia

• Anty poszło ponad 120k , bo na więcej mnie nie stać 8o anty kupuje w większości dla sztabu i kiedyś do kliknięcia jakiegos badania zapewne astro i to tylko skrócenie o połowę bo zanim zebrałem surę na kolejny lvl to i tak było na styk czyli stówka albo dwie rocznie ;) w odróżnieniu do Ciebie, GF powinien Ci stworzyć możliwość wybrania ile paczek chcesz otworzyć tak jak masz w stoczni z możliwością wybrania ile stateczków chcesz zbudować, bo magazyny byś sobie pod to postawił ;)

Wstawienie tego RW na forum nie jest po to żeby się tu żalić, najzwyczajniej w świecie jednym ograniczenie wstawienia RW na forum jest próg, a to się akurat mieści, czemu miałbym wstawiać RW tylko te które mi się podobają albo te w których jestem na plus, a te w których dostaje baty nie?

Każdy gra jak lubi albo gra na tyle ile mu real pozwala, ja gram UFS w odróżnieniu do Ciebie, bo Ty to nawet FS-a nie musisz robić. I skąd pomysł, że do dziś. Może już sobie nie poskanuje całego uni i nie poprobuje po kimś polatać, ale postaram się dostarczyć Ci trochę rozrywki. Nie jestem Ci w stanie nic zrobić, ale przypomnę Ci że coś takiego jak RS od kogoś też istnieje. Może i nawet spróbuję gdzieś na coś polecieć, no chyba że postawisz wszędzie jak Szymon na planetce 13 mln plazmy 8o postawiłeś 29 lvl Tech.Szpiegowskiej z ostatnim eventem masz 30 lvl plus sztab 33 lvl po co to komu jak widzę u Ciebie wszystko wysyłając 50 SS, może nawet tyle bym nie musiał wysyłać.

Przecież z takim zapleczem to się nudzisz na uni, w eko nikt Cię nie prześcignie, z taką ilością zabawek to nikt na Ciebie nie lata, ba nawet nie pozwalasz skanować bo zaraz lecisz milionami gęsi i to jest jedyna rozrywka dla Ciebie. A może chciałbym chociaż zobaczy jak wygląda konto takiego bogacza warte połowę mojego dorobku życiowego.

Tak czy siak to jest tylko gra i ma sprawiać frajdę :) także nie pójdę na inne uni jak mi to napisałeś tylko zostanę tu dla Ciebie żebyś nie zapomniał o nie których aspektach tej gry. Może już sobie nie posiedzę dłużej online, ale moja żona Ci za to będzie dozgonnie wdzięczna :) A ja spędzę trochę więcej czasu w realu :)

• SZTURMAN

Bo Majs myśli,że wszystko w życiu można nabyć za pieniążki ☺️

Ale niestety flotę ma kupioną, tak samo jak kolegów od mokrych gatek.

I dlatego właśnie nigdy nie będziesz szanowany jako gracz, bo tak jak mówi szturman, gdyby nie pieniążki, byłbyś dawno zjedzony ;)

Graty Kot! 🤛

Xalynth Off - 121 ST

Cygnus TOP1 Off - 147 ST

Dorado Off - 107 ST

Zenith Off - 38 ST

• lol…majsowi pare zabawek popsuli🎶🎶

na quantum tez byl mocny, ze go pl1 i whisky spakowali 😂😂 to przyszedl kiwi nielot tutaj

majs tak z ciekawosci, gdzie po paczki latasz teraz…turcja, Brazylia?

Bo ty chlopak obiezyswiat, wiec bys cos doradzil❤️

zeby jakis smod sie nie doczepil, to

majsowi zycze Duane’s wycieczki po paczki, a obrocy wielkie gratki…nie ma sie co bac tych napaczkowanych nielotow.

a tak z ciekawosci, kto na tym uni jest GO, Czy zeby nierob Adanio?

• No musiałem aż konto założyć....

Majs ty naprawdę nasz inteligencję nie obrażając zwierząt kury...... Tanio mnie cenisz 200zl może daj 20tys wtedy ktoś to kupi... Żal mi ciebie naprawdę.... A co do starcia miło widzieć obronę na takim nie locie pozd swoich kolegów nowych...

• a ja napisze tylko tyle, kotek pogłaskany, gratulacje obrony i ubicia gsow ;)

na reszte wpisów ........ bongo :) prawda jest taka ze to uni jest bezlitosne ze wzgledu na dobre eko ktore my kochamy

a reszta to kwestia upodoban czy ktos ma flote czy jej nie ma , jak widac lepiej jej nie miec bo zaraz stajesz sie obiektem zainteresowan

a majs ma chlopak czym latac to lata nie ma sie czemu dziwic ze sobie ora na lewo i prawo znam go wiele lat wiec z calym szacunkiem do Was prosze mi go nie oczerniac

pozdro Incek

• Mam kilku bardzo bogatych znajomych ale jest jeden wyjątkowy który ma paranoję że ludzie chcą mu pieniądze zabrać , pobić albo go zabić dla kasy i boi się z domu wychodzić .

Miałem kiedyś taką akcję że syn chciał mi zapłacić bym pozbył się jego ojca bo tatuś miał kupę kasy i strasznie grający na nerwach charakter , całą propozycję odebrałem jako żart choć mógł nim nie być

Majsu taki cwaniak jest z dala od ludzi król lew Quasar a w realu może być zupełna odwrotność i nie zdziwił bym się gdyby dzieci , żona kochanka wspólnik brat kuzyn czy ktoś kto dziedziczy już wiedział komu zapłacić by pozbyć się przeszkody w drodze po pieniądze . Lepiej nie kusić karmy jakimiś graczami z Ogame

Uni ma fajne eko ale po jakimś czasie trzeba się przez cmentarz ewakuować na inne uni , nich chłopaki jarają się konsumpcją ostentacyjną przed kimś innym mi to nie imponuje a zostawienie takich samym sobie szybko przebija pusty balonik

Aaaa Starcie super kot rozjechany jak przez walec ale przeżył jakimś cudem 10/10