Kastanjemanden [MON] vs. Chancellor Omicron ~ 32207.67%

• To był dzień pełen nerwów, pełen niespodziewanych paczek, które trzeba było nabyć, pełen wyliczeń i pełen zaskoczeń.
    Perspektywą było zakończenie gry na uni, ale okazało się że agresorzy który się mieli do tego przyczynić nie do końca byli po drodze wszystkim na tym serwerze :)

Natomiast na koniec dnia, komuś się w końcu zepsuł bot który do tej pory uciekał - bywa i tak!

:trollface:

Dnia 18-04-2023 20:50:17 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Kastanjemanden [MON]

Niszczyciel 31.945

Reaper 3.762

Pancernik 33.495

Krążownik 424.216

Obrońca Chancellor Omicron

Mały transporter 45.868

Duży transporter 14.836

Lekki myśliwiec 34.708

Ciężki myśliwiec 11.554

Krążownik 13.193

Okręt wojenny 9.189

Recykler 3.000

Sonda szpiegowska 46.635

Bombowiec 2.068

Niszczyciel 5.551

Gwiazda Śmierci 20

Pancernik 19.083

Reaper 1.848

Pathfinder 7.441

Po bitwie...

Agresor Kastanjemanden [MON]

Niszczyciel 31.841 ( -104 )

Reaper 3.754 ( -8 )

Pancernik 33.372 ( -123 )

Krążownik 411.463 ( -12.753 )

Obrońca Chancellor Omicron

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

482.424.972 Metalu, 57.351.555 Kryształu i 74.217.908 Deuteru

Agresor stracił łącznie 394.572.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 4.878.849.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 1.819.835.347 metalu i 1.400.931.854 kryształu.

Agresor przejął łącznie 613.994.435 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 2.036.590.319

Kryształ: 1.358.452.409

Deuter: 45.146.908

agresor zyskał łącznie 3.440.189.636 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -2.869.547.972

Kryształ: -1.999.673.555

Deuter: -623.621.908

obrońca stracił łącznie 5.492.843.435 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

• Człowieku czym ty się szczycisz <X Żona pewnie też jest z Tobą tego samego powodu co Ty w topce na tym uni xDxDxD, fajnie by było gdyby otworzyli serwer bez paczek. Dobrze że znalazł się kolega co ma 700k pancy i nie wykonał nimi ani jednego lotu :lool::lool::lool:. Brak słów ta gra straciła sens. Wolałem grać 6 miesięcy żeby zrobić 1000 okrętów wojennych niż to co się teraz dzieje. Ocena Twojej gry :0stars: Pozdro :papa:

• Człowieku czym ty się szczycisz <X Żona pewnie też jest z Tobą tego samego powodu co Ty w topce na tym uni xDxDxD, fajnie by było gdyby otworzyli serwer bez paczek. Dobrze że znalazł się kolega co ma 700k pancy i nie wykonał nimi ani jednego lotu :lool::lool::lool:. Brak słów ta gra straciła sens. Wolałem grać 6 miesięcy żeby zrobić 1000 okrętów wojennych niż to co się teraz dzieje. Ocena Twojej gry :0stars: Pozdro :papa:

Patrzcie go jaki znawca sie znalalzl:) idac Twoim tokiem rozumowania Ty pewnie nie masz żony, bo która by Cie chciala 🤦🤦 nie wykalkulowaliscie , że na uni są ludzie którzy chętnie pomoga w walce z wami :) a teraz wylewasz tu żale jakby conajmniej ktoś Ci pieniądze zabronił wydawać. Chyba każdego prywatna sprawa na co wydaje i ile :) obraz się jak dziecko w podstawówce i przestań grać przez to . Pomyśl że wiele słabszych dużo graczy myśli tak samo o was .

Gratulacje Dziwisz :) mega starcie po tak ciężkim i nerwowym dniu należało się jak najbardziej .

Ojej, no ja się nie szczycę, nie taka była intencja posta, wpadł fajny % to wrzuciłem. Przykro mi, że kobiety w Twoim otoczeniu myślą takimi kategoriami, moja akurat nie ma potrzeby patrzenia na złotówki, w dzisiejszych czasach na szczęście nie obowiązuje już patriarchalny model rodziny :) Ale jakby nie o tym - krótko i na temat - polecam ból dupy do gry a nie do ludzi. Opcja kupowania paczek to opcja w grze w którą dobrowolnie grasz, jest wpisane w życie tej gry i każdy w topce dąży do "jak najwięcej z paczki". Mógłbym oszukiwać, robić puszki (no wtedy by było latane), ale to już nie jest okej, chociaż wiemy że jest również wpisane w grę :)

Kończąc dyskusję - wczoraj byście mnie poskładali, moglibyście otwierać szampana, a ja miałbym koniec, ale miałem więcej szczęścia niż rozumu po nieudanym fs i znalazł się gość który po prostu was nie lubi a ja go nawet nie prosiłem o pomoc :) Szczerze mówiąc nie mam pojęcia skąd gość się wziął, ale cieszę się że się pojawił.

• Nie było Nam po drodze w tym wszystkim ? Człowieku, a komu jest po drodze, kiedy zostaje Obrońca złapany uczciwie i nagle w ciągu 2-3 h dopina sobie x razy flotę wraz z kolegami ? I dziwić sie, że odpuściliśmy ? Ale nie... lepiej powiedzieć - nie było im po drodze. Przecież to śmieszne, że jeszcze z takiego powodu sa osoby, co uważają się za zwycięzców. Gdyby nie ta możliwość, to dobre wiesz jaki byłby wynik końcowy. Przegrywać, też trzeba umieć z godnością. Cieszy mnie jedynie fakt, że sam przyznałeś się do tego, że zlamiłeś puszczając FS'a w tak niedoświadczony sposób jak na taki TOP. Tak jest również w życiu realnym - jak coś nie gra roli, np. w przypadku lat. Tak samo i tu! Nie ważne jaki TOP, to nie znaczy, że jest się dobrym. Każdy popełnia błędy, Ty popełniłeś ten błąd, więc postanowiłeś się ratować wydając xxxx zł - mogłeś ? Mogłeś, lecz kolega Gumik chciał podkreślić, że właśnie przez takie ruchy, ta gra traci sens i się z tym zgadzam. Dowiedliśmy już przed Tobą i innymi, którzy oblewali Nas jadem, co potrafimy uczynić, zespołowo, w grupie, pod jednym sztandarem. Dla mnie osobiście to się liczy i jestem mega dumny z chłopaków i z siebie za planowanie, organizacje, wykonanie. Nie chciałeś ponownie się upokorzyć dostając :bicz: Zakończyłeś jak zakończyłeś i jestem przekonany, że wiele osób widzi to bądź zauważy ile kto jest wart i na co zasłużył. Nie gratuluję, bo nie ma czego gratulować w starciu jaki wstawiłeś. Nie mam zamiaru narzekać, tak ta gra jest skonstruowana i tak zwyczajnie jest. Ciesz się tym uniknąłeś gilotyny, możesz być z siebie i kolegów paczek zadowolony :)

Dobrego dnia dla normalnych ludzi i graczy :)

• Nie było Nam po drodze w tym wszystkim ? Człowieku, a komu jest po drodze, kiedy zostaje Obrońca złapany uczciwie i nagle w ciągu 2-3 h dopina sobie x razy flotę wraz z kolegami ? I dziwić sie, że odpuściliśmy ? Ale nie... lepiej powiedzieć - nie było im po drodze. Przecież to śmieszne, że jeszcze z takiego powodu sa osoby, co uważają się za zwycięzców. Gdyby nie ta możliwość, to dobre wiesz jaki byłby wynik końcowy. Przegrywać, też trzeba umieć z godnością. Cieszy mnie jedynie fakt, że sam przyznałeś się do tego, że zlamiłeś puszczając FS'a w tak niedoświadczony sposób jak na taki TOP. Tak jest również w życiu realnym - jak coś nie gra roli, np. w przypadku lat. Tak samo i tu! Nie ważne jaki TOP, to nie znaczy, że jest się dobrym. Każdy popełnia błędy, Ty popełniłeś ten błąd, więc postanowiłeś się ratować wydając xxxx zł - mogłeś ? Mogłeś, lecz kolega Gumik chciał podkreślić, że właśnie przez takie ruchy, ta gra traci sens i się z tym zgadzam. Dowiedliśmy już przed Tobą i innymi, którzy oblewali Nas jadem, co potrafimy uczynić, zespołowo, w grupie, pod jednym sztandarem. Dla mnie osobiście to się liczy i jestem mega dumny z chłopaków i z siebie za planowanie, organizacje, wykonanie. Nie chciałeś ponownie się upokorzyć dostając :bicz: Zakończyłeś jak zakończyłeś i jestem przekonany, że wiele osób widzi to bądź zauważy ile kto jest wart i na co zasłużył. Nie gratuluję, bo nie ma czego gratulować w starciu jaki wstawiłeś. Nie mam zamiaru narzekać, tak ta gra jest skonstruowana i tak zwyczajnie jest. Ciesz się tym uniknąłeś gilotyny, możesz być z siebie i kolegów paczek zadowolony :)

Dobrego dnia dla normalnych ludzi i graczy :)

Kolega chyba nie przeczytal ze zrozumieniem:) to ze ktos pomogl bylo czystym przypadkiem , nikogo nie prosilismy o pomoc . Sami spokojnie dalibysmy rade , gdyby nie to ze zlecieli sie obserwatorzy , ktorzy skutecznie nam to uniemozliwili :) a ze jeden z nich chcial pomoc to chyba logiczne ze mu nie odmowi w takiej sytuacji :)

Pomyśl trochę

• Nie było Nam po drodze w tym wszystkim ? Człowieku, a komu jest po drodze, kiedy zostaje Obrońca złapany uczciwie i nagle w ciągu 2-3 h dopina sobie x razy flotę wraz z kolegami ? I dziwić sie, że odpuściliśmy ? Ale nie... lepiej powiedzieć - nie było im po drodze.

Nie zrozumiałeś. Gościowi który mnie wybronił wy nie byliście po drodze i tylko dlatego to zrobił.
    Padłbym sam - nawet z paczkami, narobiłbym wam troche strat, ale bym padł. Gdyby nie obserwatorzy to z sojem bym nie padł - po to były paki żeby wybronić - wtedy gralibyśmy z wami na remis. Ale pojawił się nagle gość (którego na prawde nikt nie zapraszał) który po prostu powiedział, że się podstawi bo was nie lubi, proste że nie odmówiłem, prawda? Ja bym tego nie rozpatrywał w kategorii honoru :) A jakie ma przesłanki i dlaczego was nie lubi - nie wiem, nie pytałem, nie obchodzi mnie to :)

• Można zakładać wiele scenariuszy. Pojawił się nagle, niczym z krzaków wyskoczył, albo jak Wojownicze Żółwie Ninja z klatek ściekowych, narucha.... 7000k Pancy w mig, bo nie było po drodze... żal dalej uczestniczyć w takiej dyskusji, dlatego, żegnam się i stawiam kropkę. Powodzenia!

• Brawo , ładny wynik tak trzymaj, co do paczek i wydawania kasy to kto nie kupuje ??? :/:trollface:

myślę ze wszyscy co są w top 100 wydali kasę ale nieraz nawet portfel nie pomoże xDxDxD

Brawo jeszcze raz sojuszniku i do przodu !!!!!!!:graty:

• Można zakładać wiele scenariuszy. Pojawił się nagle, niczym z krzaków wyskoczył, albo jak Wojownicze Żółwie Ninja z klatek ściekowych, narucha.... 7000k Pancy w mig, bo nie było po drodze... żal dalej uczestniczyć w takiej dyskusji, dlatego, żegnam się i stawiam kropkę. Powodzenia!

Z tego co widzialem , to nie tak do konca z krzakow, tylko duzo wczesniej, Rozumiem wasze rozgoryczenie, bo duzo pracy wlozyliscie w ta akcje i wydaje mi sie, ze Mon postawiajac sie mogl wybronic to bez pomocy innych. Zastanawie mnie tylko to: Jezeli Zuben Was nie lubi i nie ma nic wspolnego z Mon, to dlaczego nie pozwolil Wam wleciec, zeby zlapac jednego z Was na powrocie. Wiele pytan, niewiele odpowiedzi, tylko fochy, urlopy i ODDAM. Poczatek uni, a zachowujecie sie, jakby caly swiat sie zawalil. Ochloncie i wracajcie do gry, bo to uni zapowiada sie bardzo ciekawie:)

Co tam prawilniaki ? Ludzia zarzucacie ze pieniadze wydaja :D przynajmniej graja uczciwie , nie to co smieszne sgi vel oddam . Poplakali baniki wylapali hehe