UP4DLY [2040] vs. Pavulon [T-T] ~ 1.177.346,65% TOP1 SOLO EARTH

• nie mam nawyku gratulować flocie kupionej a więc agresorowi nic nie życzę :)

Pav szczere Szo, długi czas stawiałeś te latejki i szkoda że tak je straciłeś :/ fajnie było się z tobą ścigać

A w poprzednim gratulowałeś. Jesteś człowiekiem trwałym w postanowieniach. Szanuję to :lool:

“The monsters were never

under my bed.

Because the monsters

were inside my head.

I fear no monsters,

for no monsters I see.

Because all this time

the monster has been me.”

:fa:

• człowiek zagląda po kilku miesiącach nieaktywności na tym un,. a tu top1 solo kolejne jedynego co wiecznie się chwali top1 solo

:lool::lool::lool:[ciach]

przydupasy mu do dupy właża, co banów więcej nałapali niż zębów mają :lool::lool::lool: miedzy innymi ten co mu szkoda.

tylko poprzednie przed fuzjią kilka jego top1 solo były kupione, a teraz to nie wiem... mam na to wyyehane choć kilka info poszło na różnych kanałach że kupił.

Znając agresora niewierze nigdy w jego sprawiedliwe trafienie kogo kolwiek ale to takie moje tylko spostrzeżenie :trollface:

Pozdrawiam jego "paczko-wyznafców" 2040 -- każdy swoją tam ściemę ciśnie :lool: ale to wasza sprawa.
    nie
    Mamba ciśniesz nieźle :graty: pozdro i widzę że dobrze się bawisz :thumbup:ciśnij do top1 uni 1x ci jeszcze brakuje sporo.

Moderator Neferet:
    Flood

• Chciałbym szybko uciąć, zanim ten wątek zamieni się klasyczny wątek ST na Earth - czyli wypełniony po prostu gnojem.

Sugerowanie, że sprzedałem flotę (którą ciułałem tyle czasu) upadłemu uderza też we mnie i jakby nie było moją renomę jako gracza.

Zaprzeczam zdecydowanie. Nie wiem jakie kanały Wojciechu odwiedzasz, ale disco Volans i disco TT może to szybko zdementować.

Zawsze gardziłem tego typu zabiegami, gram czysto i bez paczkowania i chciałbym żeby takie wrażenie zostało, pomimo tego że dość lamersko dałem się podejść.

A jeżeli miałbym cokolwiek sprzedawać to na pewno nie typom graczy, którzy w mojej ocenie przyczyniają się do - prędzej czy później - upadku tej gry.

Pozdrawiam

• Niestety moje posty zostały usunięte, przez Szanowną Administrację. Oczywiście nie mam pretensji, porządek musi być. :) wojtku, nie zamierzam cię więcej obrażać, życzę ci miłego pobytu w Choroszczy, wracaj do zdrowia!

“The monsters were never

under my bed.

Because the monsters

were inside my head.

I fear no monsters,

for no monsters I see.

Because all this time

Pav szczere Szo, długi czas stawiałeś te latejki i szkoda że tak je straciłeś :/ fajnie było się z tobą ścigać

A w poprzednim gratulowałeś. Jesteś człowiekiem trwałym w postanowieniach. Szanuję to :lool:

Gratulowałem wykorzystanej szansy przez głupi atak agresora i dobrego wyliczenia

Gratulowałem wykorzystanej szansy przez głupi atak agresora i dobrego wyliczenia

gratulowałes w moim poprzednim st na vipie 🤷🏻‍♂️

“The monsters were never

under my bed.

Because the monsters

were inside my head.

I fear no monsters,

for no monsters I see.

Because all this time