Constable [qra] & Hefi [FAN] vs. Vendetta [SGI] ~ 26806.17%

• Wklejam to starcie bo sojusz SGI uwaza sie za pro graczy. Kozaki jak w 5 wbijaja w uklad i przeklikuja telepy. Jak jakiegos nie ma to i tak się pali jak choinka ale w tym przypadku akty od sojuszu nie przeszły. Znamy wasz sojusz i wiemy jak gra. Dzięki że mnie nie przyjeliście do siebie wcześnej. Teraz mam motywacje do gry.

Dziekuję za ten ACS Constable. Ładnie wypatrzyłeś cel. Obroncy SZO. I proszę zazdrośnikom nie piszcie o puszach bo jak czytam ten hejt to mnie mdli. Jak mamy grać i oszukiwać to po co w ogóle zaczynać?

Dnia 31-03-2023 01:32:27 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Constable [qra]

Krążownik 27.100

Okręt wojenny 8.400

Pancernik 32.001

Agresor Hefi [FAN]

Krążownik 144.768

Obrońca Vendetta [SGI]

Lekki myśliwiec 48.099

Ciężki myśliwiec 10.272

Krążownik 5.474

Okręt wojenny 2.216

Recykler 15.032

Sonda szpiegowska 128.047

Bombowiec 480

Niszczyciel 813

Pancernik 24.963

Reaper 183

Pathfinder 6.219

Po bitwie...

Agresor Constable [qra]

Krążownik 22.526 ( -4.574 )

Okręt wojenny 8.292 ( -108 )

Pancernik 31.865 ( -136 )

Agresor Hefi [FAN]

Krążownik 118.693 ( -26.075 )

Obrońca Vendetta [SGI]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

0 Metalu, 0 Kryształu i 38.129.115 Deuteru

Agresor stracił łącznie 906.861.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 3.474.194.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 1.452.042.200 metalu i 1.228.574.900 kryształu.

Agresor przejął łącznie 38.129.115 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 830.122.200

Kryształ: 1.006.971.900

Deuter: -25.208.885

agresor zyskał łącznie 1.811.885.215 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -1.452.426.000

Kryształ: -1.533.504.000

Deuter: -526.393.115

obrońca stracił łącznie 3.512.323.115 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

• Wklejam to starcie bo sojusz SGI uwaza sie za pro graczy. Kozaki jak w 5 wbijaja w uklad i przeklikuja telepy. Jak jakiegos nie ma to i tak się pali jak choinka ale w tym przypadku akty od sojuszu nie przeszły. Znamy wasz sojusz i wiemy jak gra. Dzięki że mnie nie przyjeliście do siebie wcześnej. Teraz mam motywacje do gry.

Dziekuję za ten ACS Constable. Ładnie wypatrzyłeś cel. Obroncy SZO. I proszę zazdrośnikom nie piszcie o puszach bo jak czytam ten hejt to mnie mdli. Jak mamy grać i oszukiwać to po co w ogóle zaczynać?

Gratulacje za starcie ładnie to wyszło :D dla Ciebie Vendetta się należą :bicz:

Mam nadzieję że będzie odbudowa ;)

Co do opisu pohamuj troszeczkę bo to jest gra a nie arena nienawiści ktora ewidentnie z Twojego wpisu się wylewa... Wódki nie piliśmy to na pewno się nie znamy... Co do anty to chciałbym żebyś nam udowodnił screenami datami i godzinami w którym miejscu zrobiliśmy co piszesz, a jeśli nie masz dowodów to proszę nie rzucaj oszczerstwami. Żaden z nas na te grę nie wydał na tym serwie więcej jak 100zł a sam wiesz ile to anty na promce jest.

Pozdrawiam

Jeszcze raz gratki starcia ;)

A Obrońcy... No cóż tylko pozostało :szo:

• Napisal gosc co mial wiecej banow niz starc na forum 😅 i co uni sprzedaje konto:D to jak to było? Jak mamy grać I oszukiwać to po co wogole zaczynać?

• Raz u góry, raz na dole :) Raz na nowym uni raz na starym i się kręci kabarecik :) :brawo: dla atakujących, wyczucie czasu perfekt. Ale z moich informacji Vendetta lepiej się bawił od was tej nocy xDxDxD , a może będzie za 9 miesięcy :bday: :lool::lool::lool:. Każdego cieszy co innego xDxDxD. Vendetta :szo:. Gra to tylko gra :piwko: Hefi nie spinaj się:trollface: masz :cmok: . Pozdro !

• Hefi ale Ty nie grasz przecież tylko paczkujesz a to różnica , jesteś w 80% paczkomatem, a w 20% graczem tak na oko :D

Graty ustrzelenia mimo wszytko, każdy 'gra' jak umie jak to ktoś kiedyś powiedział 😎

Xalynth Off - 121 ST

Cygnus TOP1 Off - 147 ST

Dorado Off - 107 ST

Zenith Off - 38 ST

• No nie spodziewałem się takiego bólu zadka ze strony Twojej HEFI, co Ty w ogóle wypisujesz ? Miałem Cię za bardziej poważną osobliwość, dowiodłeś jednak, że się mylę. Jak to czytam, to mam odczucie, że mocno Ci zadra weszła, że kopniaka dostałeś. Także luzuj gumę w majtach i opanuj emocje, bo szkoda, żebyś tracił w oczach po takich tekstach.
    GRATY dla Atakujących się należą. :brawo: A Vandetta :bicz:dobrze widzieć, że idzie dobra odbudowa :)

• Faktycznie pomylilem wasz sojusz z innym z poprzedniego uni. Brałem was za Psi patrol z Mathilde. Juz wiem, że to nie Wy chłopaki.

Co do paczkowania to nigdy jeszcze żadnej paczki nie kupiłem więc odszczekaj to synku.

Wracając do poprzedniej ekipy i poprzedniego serwera wbilo mi kulku gosci lotki w uklad z "Raw patrolu" - o 4ej nad ranem przeklikali telepy i ataczek.

Dodatkowo byli tak beszczeli ze dzien wczesniej z lewego konta ktos walnal na mnie 7 atakow po 24h kazdy tylko poto zeby uspić moją czujność.

Na poprzednim nie spakowli mnie tej nocy - jorgłem sie ze zamiast 7 atakow leci na mnie 8. . Koledzy wylapali bana. Do tej pory nie wiem kto tam grał ale duza ekipa podobna do waszej.

• Hefi te ataki to nie od nas tylko ktos CI poslal gsy na niszcz z tego co pisales wiec po co sobie morde nami wycierasz...

poza tym to chyba nic dziwnego, ze w tej grze ktos chcial kogos zezlomowac...

co do bana to sam na permie wyladowales, wiec nie jestes taki swiety, my przynajmniej za niewinnosc, a ty jestes placzacym sprzedawczykiem :)

Niestety tutaj nie gramy ale zapraszamy spowrotem na Mathilde jezeli chcesz sie popisac i odegrac przyjmiemy wyzwanie z mila checia...

Jezeli nie to nie trzymaj urazy i zeby Ci sie wiodlo tak jak my nie trzymamy.. tylko nie wyecieraj tej mordy jeszcze raz...

ps gz starcia