Kaeleshowie: System Telekinetycznego Suwu

• Witam,

Zgodnie z opisem tytułowej technologii "Ulepszanie systemu telekinetycznego suwu zwiększa z każdym poziomem prędkość floty na ekspedycjach" zwiększa się prędkość floty NA ekspedycji a nie lecących na ekspedycje.

I teraz pytanie: Czy jest to błąd tłumaczenia i zmniejsza się w tej technologii tylko czas DOLOTU, czy może czas pozostania NA ekspedycji (i jest poprawnie - z np. 1h przy 10% technologii zmniejszy się czas na 54 minuty?), czy może jeszcze lepiej i cały lot (dolot + czas na ekspedycji)?

Z góry dziękuję za odpowiedź :)

• Skraca dolot o kilka sec, bezwarosciowe badanie, chyba ze latasz na ekspy z gęsiami.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• co zwieksza - predkość, na czym zwieksza predkosc - na ekspedycjach, na pewno nie zwiększa ekspedycji (co ekspedycje) . Nie żebym sie znał i twierdzi ze błedow nie ma, bo sa, ale twoje poprawianie brzmi tuzo bardziej tragicznie względem ogrinału.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis