grałem na u8, w sumie to było moje pierwsze uni. to tam był gość o niku popuri?
Ktokolwiek widział kogokolwiek z u8!
-
-
grałem na u8, w sumie to było moje pierwsze uni. to tam był gość o niku popuri?
Tak, tam
W jakim sojuszu grałeś? :o
-
nie pamiętam nazw, zakładałem sojusze i wiecznie wojowaliśmy z tym sojuszem popuriego. ogn?
raz mu nawet zrobiłem kolonie w ukladzie z matką i rozjechałem wszystko. pamiętam jak mnie wyzywał na jakimś czacie, gg wtedy się używało, czy co?
pamiętam tylko, że tam w pewnym momencie był jakiś bug, że wszystkie idlerki nagle miały masę surki. spadłem wtedy z top5 i top3 flot poza top10 i jakoś przestało mi się podobać
mieliśmy taki konkretnie popieprzony sojusz i pamiętam, że zrobiliśmy kilka zlotów. chlaliśmy w krakowie i katowicach
poszperałem nieco. mój soj nazywał się ShivaS, nick często zmieniałem, ale chyba najczęściej miałem neurodancer. chyba nam się potem soj rozpadł i zrobiłem kolejny soj, i tamten nazywał się TiP - the infinity project. tym sojem też wojowaliśmy z ogn, ale tam już w pewnym momencie się grać nie dało. nagle kilku gości zaczęło mieć ogormne floty, wszędzie muny, tam chyba poszedł konkretny pusz. odpuściłem sobie i potem jeszcze bawiłem się na u28, tam miałem sojusz mushrooms i nick chyba psymagician, ale i tak wszyscy nazywali mnie pies magika
no, potem długo długo nic, chwilę grałem na czymś co się chyba zwało libra i teraz założyłem tutaj, bo się dowiedziałem, że jest coś takiego jak ekspedycja i można sobie paczać na cyferki i nic pilnować nie trzeba i po nocy ganiać.
-
Haj. Boshe tutaj chyba tylko same stare dziady. Zaczynałem bawić się w Ogame na Uni 8, nie pamiętam już nawet nazwy sojka ale potem jeszcze bawiłem się z przerwami na kilku innych, ze szczególnym naciskiem na Pegaza, czy Pegazusa, mam nadzieję, że ktoś się znajdzie dalej aktywny, straciłem niestety kartę sim lata temu z nr telefonów do bawiących się ze mną. Jak ktoś kojarzy Sheppard a z któregoś uni to daj proszę info.
Ciap, odkąd pamiętam avatar z kocim odbytem, to już jest ikoniczne. :p
Aktualnie gram jako Jaroslaw Kaczynski na Weywot [3:283:4] ZUS, dzisiaj zacząłem, Ogame ma coś niesamowitego w sobie, ZAWSZE się wraca no.
Pozdro Wszystkim, jak zawsze dodaję nutkę, tak, dalej jestem rąbnięty na punkcie muzyki.
-
Dajhasz aka SheppardATH miło wiedzieć że ktoś jeszcze pamięta to uni
Seppard i sojusz AHT jak się nie mylę co najwyżej drobna literówka
co do u8 to grałem dosyć krótko :E
-
Wcale tak długo nie mam tego kotka
-
Dajhasz aka SheppardATH miło wiedzieć że ktoś jeszcze pamięta to uni
Seppard i sojusz AHT jak się nie mylę co najwyżej drobna literówka
co do u8 to grałem dosyć krótko :E
Tak tak tak Asgards Hybrids Team, AHT, no fakt, mi się popierniczyło. Hańba mi po stokroć.
Na 8 uni też grałem krótko, jeszcze wtedy do technikum chodziłem a mam 33 lata.
Wcale tak długo nie mam tego kotka
Bez przesady, aż taki stary nie jestem.
Albo kot jest długowieczny albo mam demencje.
Chociaż nie, bo jak kojarzę Twoje posty to z pewnością napiszesz, że mam demencję, więc temat uważam za
Ale fajne te emotki
na starym forum chyba były takie same.
Miło Was widzieć.
-
Dajhasz aka SheppardATH Jak chcesz kogoś ogarnąć kogoś aktywnego z Pegazuza lub u8 to musisz najlepiej wpaść do u68, mimo wszystko po UF pegazuza dość spora część (jak mnie pamięć nie myli) przeszła właśnie na to uni, na pewno jest kilka osób jest tam z OGN (jest też kilku starych wyjadaczy mimo wszystko) chodź raczej mało kiedy wpadają na forum, co najwyżej patrzą czy coś się dzieje i szybko znikają :E
-
na pewno jest kilka osób jest tam z OGN
Z OGN chyba gra tylko 1 osoba
-
właśnie "Chyba"... zależy jak mnie potraktujesz :E na Pegazusie chciałem dołączyć ale standarty mi nie pozwalały by zasiadać razem z nimi w jednym sojuszu :E
z tego co wiem to jest więcej niż 1 osoba z OGN, jak mnie pamięć nie myli obyło mi się o uszy o co najmniej 2-3, no ale nie mam jak tego zweryfikować więc trudno mi się tu jakąś wygadywać.
-
Dajhasz aka SheppardATH Jak chcesz kogoś ogarnąć kogoś aktywnego z Pegazuza lub u8 to musisz najlepiej wpaść do u68, mimo wszystko po UF pegazuza dość spora część (jak mnie pamięć nie myli) przeszła właśnie na to uni, na pewno jest kilka osób jest tam z OGN (jest też kilku starych wyjadaczy mimo wszystko) chodź raczej mało kiedy wpadają na forum, co najwyżej patrzą czy coś się dzieje i szybko znikają :E
Dziękuję za info, za chwilę sobie popatrzę i wystrugam coś u nich. No właśnie widzę, że sporo osób wpada na moment, oblukać co, jak, z kim, w jakim stopniu, jak głęboko i td. i zaraz znika, nic dziwnego w sumie, aktywność na forum równa się aktywność w grze. Da się ukryć swoją akt na for w przypadku szeregowego usera? Jeśli nie to jest to strzał w kolano.
właśnie "Chyba"... zależy jak mnie potraktujesz :E na Pegazusie chciałem dołączyć ale standarty mi nie pozwalały by zasiadać razem z nimi w jednym sojuszu :E
z tego co wiem to jest więcej niż 1 osoba z OGN, jak mnie pamięć nie myli obyło mi się o uszy o co najmniej 2-3, no ale nie mam jak tego zweryfikować więc trudno mi się tu jakąś wygadywać.
A w jakim byłeś sojku?
-
przez dłuższy czas z takich bardziej znanych na pegazuza (ale nie zbyt mocnych) albo raczej z których można coś skojarzyć to RES i przez krótki moment w sojuszu 1910 :E
-
przez dłuższy czas z takich bardziej znanych na pegazuza (ale nie zbyt mocnych) albo raczej z których można coś skojarzyć to RES i przez krótki moment w sojuszu 1910 :E
hahaha RES pamiętam, E to było eagles a S to było squad, znaczenia R nie pamiętam, wypowiedziałem Wam wojnę kiedyś, i AHT Was dojechało.
Fajnie się z Wami grało, nigdy żadnych pyskówek, zawsze kultura pomimo wjazdu o 3 czy 4 rano.
Pamiętam jak wczoraj jak Mastercook dzwonił do mnie, bandyta jeden o 3 rano, Ty, deklu wstawaj mam cel. 1910 nie pamiętam...
-
akurat ja dołączyłem już po wojnie więc ta zabawa mnie niestety omineła :E sojusz 1910 i założycielem był Cyfer i ktoś jeszcze :E
a gracza MisiuGD pamiętasz :E jak mnie oczy nie mylą i jeśli to jest ta sama osoba to właśnie gra na u68
to samo się tyczy gracza Wisior który gra na u68 ciap możesz się zapytać o to co pisałaś na priv
no jeszcze jest gracz Tyskie1 z sojuszu CS który też gra na u 68, tylko oczywiście pytanie czy to nie jest zbieżność nazw czy przypadek że ktoś tak po prostu wpisał ale jak est tak jak myślę to obaj powinni pamiętać uPegazus :E
liczę że mnie za to nie zabiją
-
a gracza MisiuGD pamiętasz :E jak mnie oczy nie mylą i jeśli to jest ta sama osoba to właśnie gra na u68
Ta sama
MisiuGD obgadują Cie
powinni pamiętać uPegazus
Tylko to jest temat o uni 8, nie o uni P.
-
haha ciap nie trzeba było pisać bo jeszcze zbierze się niezła ekipa na u68
i co wtedy będzie się działo
co do tematu to można zmienić na uPegazus lub po prostu połączyć te 2 wątki :E
-
MisiaGD pamiętam, Cyfera też, a gra może Czeko? Daj znać tym ogórkom żeby się rejestrowali na Weywot, albo ja konto u68 założę, da się jeszcze? Jak się to uni nazywa ale ktoś mi musi surkę zapewnić przynajmniej do top200 bo takie ciulanie rok żeby tam dojść to średnio widzę.
-
haha ciap nie trzeba było pisać bo jeszcze zbierze się niezła ekipa na u68
i co wtedy będzie się działo
co do tematu to można zmienić na uPegazus lub po prostu połączyć te 2 wątki :E
OGN z u8 to co innego niż OGN z UniP ?
To jak połączyć?
-
Heh dlaczego mam wrażenie, że gracze u8 i Pegazus są najlepsi? Heh pewnie dlatego, że są w stanie się szukać nawet po 10 latach, banda pajaców, ale z czasów kiedy jeszcze każdy pajac jest w stanie zaorać obecnego "geniusza" z każdej dziedziny i zostawić bez przysłowiowych butów. Pozdro all czytających i rozumiejacych wtf i wrote here.
Daję Wam zatem starą w uj nutkę, ale z mega powerem like for me.
I niech mi ktoś powie, że Manson w tym kawałku nie rozjechał, to go dodam do osobnej listy kontaktów, tej w której będę udowadniał, że paleozolik jeszcze się nie skończył.
-
ja na u 8 chyba nie grałem chyba że w kawiarence internetowej odpalenie 4 razy się liczy
/// tak fajna piosenka i bardzo dobry album ze 30 razy go w wakacje po wydaniu przesłuchałem albo lepiej na wsi u Babci
ale (Ś)więty lepszy
(S)AINT oj tam że zbanowany