Graty Fisher i ekipa z HS ! Ładnie to wyszło i oby nastepnym razem lepiej poszlo ze zbiórką
Tak czy siak przetapiajcie a obroncy szo :E
Graty Fisher i ekipa z HS ! Ładnie to wyszło i oby nastepnym razem lepiej poszlo ze zbiórką
Tak czy siak przetapiajcie a obroncy szo :E
Nawet dla Ilonki
Ale co, że ja? Jak nie wiesz to nie pisz
fisher juz mnie irytowales swoimi skanami zmieniam uni bo nie mam zamiaru wyrywac po 30-40 skanow na moonach gdzie nic nie stoi nie ma floty pusty biedny w bęben bylem i jestem do zobaczenia za rok a tak na prawde irytuja mnie najbardziej konta wielosłupów ktorzy maja nawet po 5 czy 6 kont na tym samym uni powodzenia gratki 🤭🤭🤭 udanych łowów
Idealny przykład jak dobra organizacja i kumpelskie podejście jest w stanie zniwelować dysproporcję na ogame. Pozdrawiam Iwonę a obrońcy SzO.
co jak co ale zasluzyles Ryba na to starcie, mozna smialo powiedziec, ze wylatales to sobie
https://gyazo.com/f4ada56da2d97d37bb1771d35c0c0644
chciales ? to masz
gratulacje dla calej Eklipy H-S. Fajna z Was banda. Moze nastepnym razem uda sie jeszcze cos wiekszego trafic
rufinowi Szo nie trzeba zyczyc, odbudowa wre
Czy to ważne, że CAŁE PZ nie zostało zebrane?? Przy takiej akcji + takim zysku i % to uważam, że to jest szczegół.
Trochę takie "" dla rufina który parę dni wcześniej zbił mi 30k recków - przy tym jak z 10/10 aktywnych flociarzy olali je tak poprostu
Mam pytanie - do osób sojuszu HS - czy pozdrawiacie się wzajemnie również na czacie w grze, discordzie, etc ? Czy tylko na forum?
Pozdrawiam wszystkich
Mam pytanie - do osób sojuszu HS - czy pozdrawiacie się wzajemnie również na czacie w grze, discordzie, etc ? Czy tylko na forum?
Pozdrawiam wszystkich
Pozdrawiamy się zawsze na początek dnia żeby każdy z rana mógł się uśmiechnąć. I na koniec dnia żeby zakończyć kolejny dzień spędzony w miłym towarzystwie.
Również pozdrawiam wszystkich.
Fisher szacun za czujność i rozkminienie rufin`a, HS - Wy mnie nie zaskoczyliście, kilka zdań z Wredną na Zenith na DSC wskazywało, że jesteście mega zgrani. Starcie mega, wielkie gratulacje.
Wiosna za kilka dni, niech to starcie będzie jej zwiastunem.
12 mln %
Gratulacje dla ekipy zlomujacej. Swietne zgranie zaowocowało zdjeciem jednej z najwiekszych flot na uni. Graty!
ciepło...cieplej...gorąco!!
graty dla całej ekipy
winter w worku....to co tygryski kochają najbardziej