Fisher [MG42] & Glowa1 [H S] & CapitanCupid [H S] & WrednaDziewczyna [H S] vs. rufin [WINTER] ~ 12 172 554.64%

• Klasa.

Nie ma to tamto. Niezły zysk, Fejm bezcenny, Ważne ogniwo wrogów w reckach, Procent marzenie.

Wielkie gratulacje. Nawet dla Ilonki;)

Rufina będziemy powoli podnosić.

A Ty Xin , Kochanku Wielkiej Niedźwiedzicy, wracaj lepiej do gawry. Swoją drogą kapitalna książka, którą polecam.

• :trollface: fisher juz mnie irytowales swoimi skanami zmieniam uni bo nie mam zamiaru wyrywac po 30-40 skanow na moonach gdzie nic nie stoi :trollface: nie ma floty pusty biedny w bęben bylem i jestem :fgrin: do zobaczenia za rok :trollface:a tak na prawde irytuja mnie najbardziej konta wielosłupów ktorzy maja nawet po 5 czy 6 kont na tym samym uni powodzenia :trollface: gratki 🤭🤭🤭 udanych łowów :szo:

• Idealny przykład jak dobra organizacja i kumpelskie podejście jest w stanie zniwelować dysproporcję na ogame. Pozdrawiam Iwonę a obrońcy SzO.

=2die4=

- Rosalind (aktualnie)

- Zenith (top200)

- Ymir (top30)

- Batelgause (top100)

- U56 (top40)

- U54 (top100)

- U18 (top500)

Edited once, last by Uriel ().

• Czy to ważne, że CAŁE PZ nie zostało zebrane?? Przy takiej akcji + takim zysku i % to uważam, że to jest szczegół.
    Trochę takie ":papa:" dla rufina który parę dni wcześniej zbił mi 30k recków - przy tym jak z 10/10 aktywnych flociarzy olali je tak poprostu

Mam pytanie - do osób sojuszu HS - czy pozdrawiacie się wzajemnie również na czacie w grze, discordzie, etc ? Czy tylko na forum? XD
    Pozdrawiam wszystkich ;)

• Mam pytanie - do osób sojuszu HS - czy pozdrawiacie się wzajemnie również na czacie w grze, discordzie, etc ? Czy tylko na forum? XD
    Pozdrawiam wszystkich ;)

Pozdrawiamy się zawsze na początek dnia żeby każdy z rana mógł się uśmiechnąć. I na koniec dnia żeby zakończyć kolejny dzień spędzony w miłym towarzystwie.

Również pozdrawiam wszystkich.

:trollface:

• Fisher szacun za czujność i rozkminienie rufin`a, HS - Wy mnie nie zaskoczyliście, kilka zdań z Wredną na Zenith na DSC wskazywało, że jesteście mega zgrani. Starcie mega, wielkie gratulacje.

Wiosna za kilka dni, niech to starcie będzie jej zwiastunem.