koval [B-S] vs. Rododendron [Browar] & Starrk [WINTER] ~ 1131955.28%

• Z powodu wrodzonej bezpodstawnej nienawiści Starka do teamu to ja mam zaszczyt wystawienia tego ST.

Od kovala:

ale urwal :D graty, cos smierdzialo, ale mimo wszystko polecialem.. mowi sie trudno, przetapiajcie :)

Od Starrka:

podziękowania dla WINTER, znajomych i dostawców, oraz szczególne dla Rodo za wykonanie. Nie na kovala liczyłem, ale cóż, miłość nie wybiera. Atakierowi SzO!

Dnia 05-03-2023 00:25:58 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor koval [B-S]

Okręt wojenny 1.410.474

Pancernik 812.371

Obrońca Rododendron [Browar]

Gwiazda Śmierci 2.200

Obrońca Starrk [WINTER]

Gwiazda Śmierci 151.515

Po bitwie...

Agresor koval [B-S]

Zniszczony!

Obrońca Rododendron [Browar]

Gwiazda Śmierci 2.200 ( -0 )

Obrońca Starrk [WINTER]

Gwiazda Śmierci 151.515 ( -0 )

obrońca wygrał bitwę!

Agresor stracił łącznie 153.679.975.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 0 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 70.273.968.000 metalu i 42.921.560.000 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez obrońcę/obrońców.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -77.092.459.500

Kryształ: -41.768.542.042

Deuter: -12.185.565.000

agresor stracił łącznie 153.679.975.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: 59.523.967.500

Kryształ: 31.038.152.042

Deuter: 0

obrońca zyskał łącznie 90.562.119.542 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

Od siebie dodam tylko, że taka strata to żaden wstyd. Sam bym poleciał i dwa razy bym się nawet nie zastanawiał. SzO

• Dzięki za wstawienie posta. Teraz mogę sam sobie pogratulować.

Gratulacje Starrk.

Za Dicke Titten ogromny plus :)

Sorry za uszczypliwość, ale sam się wystawiłeś: to, że sam byś poleciał, wiemy jeszcze z Zenith :trollface:

• Sorry za uszczypliwość, ale sam się wystawiłeś: to, że sam byś poleciał, wiemy jeszcze z Zenith :trollface:

Opowiedziałbym CI fraszke, ale klasa ST to pojadę cytatem:

" Tchórz wiele razy umiera, nim umrze;

Człowiek waleczny kona tylko raz.

Ze wszystkich dziwów o jakich słyszałem

Najbardziej zawsze zdumiewał mnie jeden:

Że ludzie boją się śmierci, choć wiedzą,

Iż nadejść musi i prędzej czy później

Nadejdzie."

Przemysław Czarnek, "Dzieła zebrane".

• Graty Pany, ładnie wyszło , graty się należą :S:6stars:

Powiem szczerze, że zaimponowałes mi,że znasz Przemka.

dobry cytat, zwłaszcza sytuacyjnie,koval sporo dziś skanował ale chyba zapomniał ,że nadal panuje zima 😉

Moderator Neferet:
    Połączyłam posty

Xalynth Off - 121 ST

Cygnus TOP1 Off - 147 ST

Dorado Off - 107 ST

Zenith Off - 38 ST

• Nie ma czego gratulować!

Podstawka u pushowki jak najbardziej na propsie!

Rododendron wbija do browarow jako kret żeby mieć akty sojuszu,

2 marca rufin farmi go i złomuje 14kkk floty ,

Teraz stark podstawia Gs u niego ,

Pozniej złomuje czesc floty po 3 .

Dobra opowieść się szykuje =O

I czekamy na dalsze historie tego wojownika :popcorn:

• graty rodo i starrki akcji

wielki plus tego ST jest taki że mamy godnego następce kamilka, to fenomenalne rozwikłanie tych pushy prowadzący do tego starcie to uhh.. czapki z głów. !

Cupid jesteś WIELKI , mam nadzieje że już tichety napisaliście na te moje farmingi i złomowanie? Podpowiem jeszcze w tajemnicy że nawet obrońca podzielił flote żebym za dużo nie stracił .

ps. nie zapomnij odesłac surki ze spidera bo jeszcze zawiśniesz.

Kovalowi SzO

• Rufin cały wasz sojusz jest w głównie [ciach] i ten smród ciągnie sie za wami przez 10 lat

Tacy czyści,kryształowi pod ochroną a smród czuć z daleka :D Jedyne co to czyste masz wloty w satelity bo nic innego nie potrafisz !

p.s sura z pajak juz odeslana mordeczko

Moderator Neferet:
    Wulgaryzm

• smierdzi gownem jak cale winter ! dlatego sie nie chce grac juz bo jedni wala pushe po ukladach z sgo a reszta musi gnic ta obore :E

Kułcze kułcze, az załuję że Kamilek ma perma:(. To by się działo dopiero.

Układy z SGO to nie sa tanie rzeczy, ale dosyc nieprzydatne. To juz lepiej z Legorem się ustawić, on ma znacznie większe mozliwości.

Dwa dni temu mi przyspieszył prędkośc floty a dzis w późnych godzinach nocnych pozwolił Starrkowi na zezłomienie floty gracza u którego godzine wcześniej się podstawial.

Kurcze, ąż mi krokodyle łzy pociekły. Wy jesteście mądre chłopaki przecież. Nieźle gracie. Naprawdę wierzycie w to co piszecie?

Gdybym się rozwalił na podstawce Fishera w czwartek na jakimś koncie top700 to wtedy by to była finezyjna akcja zapewne. Albo jak zezłomowaliscie Spidera i trzymaliście surę ponad tydzien to też przeciez Francja elegancja? Ja wiem, że boli ale moglibyście docenic to RW tak jak to zrobił koval, który pamiętam był ogomnym zagrożeniem na Librze i wie ile czasu i prób wymaga taka akcja przy gsach. No chyba, ze zaraz tutaj pójdzie argument, że Legor mu te gwiazdy przyspieszył. Weźcie wyluzujcie z tymi oskarżeniami bo to sa takie bzdury, ze robią z was na forum takich nieogarów jak Jack Daniels a wcale nimi nie jesteście.

• Yossarian odczep się człowieku od Spidera. Stracił flotę - tak przez nas, abyście Wy nie dostali. Pomogliśmy mu chwilę surke przetrzymać żeby chłopak ogarnął możliwości z ładownością. Poszło zgłoszenie, została wyrażona zgoda. A Ty tylko szukasz poklasku... ale mówienie przez Was - to nie ja, ja nie znam tego konta to już wałkowaliśmy wiele razy. Choć już powoli nawet zaczynacie się przyznawać. A reszty nie chce mi się przytaczać, bo to już grubo odsmażany kotlet. Wiecznie wałkujemy to samo <X

• Yossarian odczep się człowieku od Spidera. Stracił flotę - tak przez nas, abyście Wy nie dostali. Pomogliśmy mu chwilę surke przetrzymać żeby chłopak ogarnął możliwości z ładownością. Poszło zgłoszenie, została wyrażona zgoda.

No dokładnie. Ja to wiem, wy to wiecie. A jak taka sama sytuacja jest z Rodo i Starrkiem to Cupid się pluje. No bo co ma zrobić? Z tym, ze tego już widzieć nie chcecie. A ty jesteś najbardziej zakłamaną osobą na Rosalindzie i dobrze to wiesz. Także dwa skoki ode mnie w bok.

Edit:

Za kazdym razem będziecie się tutaj pluć? Przy kazdym większym RW? No bo jeżeli tak, to powiedzcie od razu. Wyłaczymy mozliwośc pisania postów przy ST i sobie bedziecie mogli pisać w DID co chcecie. Taki piekny czyścioch, atakujacy docenił, ale nie. Przylezie taki sorro co mu się od zawsze rzygać chce i bedzie kończył. 10 lat gościu konczysz i jeszcze z 10 lat pokończysz.

• Graty Starkełku xD

Bardzo ładna akcja. Impreza w obronie, daje chyba najwięcej satysfakcji.

BSZO Koval. Jak są chęci, to odrobisz raz dwa.

A fekalnej opozycji obojga uni, proponuję otworzyć okno i przewietrzyć. Odczuwalny smród będzie mniej uciążliwy. Gdyby nie pomogło, pozostaje Wam już tylko prysznic.

• A ty jesteś najbardziej zakłamaną osobą na Rosalindzie i dobrze to wiesz. Także dwa skoki ode mnie w bok.

Dziękuję za wyrazenie Twojej opinii. Pewnie przejelabym się gdyby to napisał ktoś inny. W tym wypadku nie zamierzam. Top 1 niezmiennie należy do Was. Także bez odbioru i miłego dnia, szkoda nerwów.

• A ty jesteś najbardziej zakłamaną osobą na Rosalindzie i dobrze to wiesz. Także dwa skoki ode mnie w bok.

Dziękuję za wyrazenie Twojej opinii. Pewnie przejelabym się gdyby to napisał ktoś inny. W tym wypadku nie zamierzam. Top 1 niezmiennie należy do Was. Także bez odbioru i miłego dnia, szkoda nerwów.

To prawda.

Zostaje jeszcze jedna rzecz, czyli przeprosiny dla Starrka. To znaczy gdyby to dotyczyło ludzi cywilizowanych. Chociaż w sumie, sam sobie odpowiedziałem i ich nie uświadczę.

Szo koval, tak pasc to nie wstyd.

proponuje pokazac prawdziwy bilans, bo koval zebral wiekszosc zlomu :)

koval zebrał złomu na 2,2k gsów. uwzględnione to jest w bilansie. Gdyby obrońcy zebrali całość mieliby 116kkk zysku.