pl1 [IRA] vs. Gothe [P_A] ~ 20524.56%

• [Mniam]

RW

Dnia 23-02-2023 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor pl1 [IRA]

Reaper 1.200.000

Obrońca Gothe [P_A]

Duży transporter 10.000

Okręt wojenny 60.053

Gwiazda Śmierci 1

Crawler 1.300

Lekkie działo laserowe 869.120

Ciężkie działo laserowe 255.553

Działo Gaussa 104.229

Działo jonowe 99.999

Wyrzutnia plazmy 31.740

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor pl1 [IRA]

Reaper 1.198.771 ( -1.229 )

Obrońca Gothe [P_A]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

161.891.270 Metalu, 11.404.451 Kryształu i 6.277.914 Deuteru

Agresor stracił łącznie 196.640.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 16.305.129.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 1.509.086.250 metalu i 543.369.750 kryształu.

Agresor przejął łącznie 179.573.635 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 1.566.512.520

Kryształ: 487.179.201

Deuter: -18.302.086

agresor zyskał łącznie 2.035.389.635 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -9.940.509.270

Kryształ: -5.374.957.451

Deuter: -1.169.235.914

obrońca stracił łącznie 16.484.702.635 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

Moderator kasai:
    Upominam za nieregulaminowe tresci.

• Wlot jak najbardziej prawilny, jednak pozostaje w tyle nuta kompletnej bezradności i frustracji. Nic, ufs taki już jest, trzeba by siedzieć 24h/7dni i odświeżać co 7 minut w maksie by nic się nie podziało.

Graty.

• Noo I skoczyła się pewna epoka kiedy to małe robaczki zamieniały się w owady i gryzły się po dupach. Nadeszła epoka buta który zgniata robaczki i owady zanim wyjdą z norki. Podziwiam robaczki co walczą z butem. :brawo:

• Wlot jak najbardziej prawilny, jednak pozostaje w tyle nuta kompletnej bezradności i frustracji. Nic, ufs taki już jest, trzeba by siedzieć 24h/7dni i odświeżać co 7 minut w maksie by nic się nie podziało.

Graty.

Sepcik ważne ze st ma :D pierwsze od 14 stron?:p

Graty.

Sepcik ważne ze st ma :D pierwsze od 14 stron?:p

Ale uważasz że normalnym jest że gość który ma konto od wieków, jest jednym z najlepszych graczy ever i złomował każdą opozycję musi grać UFS??

Każdy jest sfrustrowany tym co zrobili z tą grą.

Że konto wieloletnie nie ma nic do powiedzenia z wiele młodszym mimo 10x krotnego lepszego operatora konta?

[mniam]

Moderator kasai:
    Wulgarne treści usunięte.

• Z tym najlepszy grać ever to był się mocno wstrzymał companiero:p UFS to jego wybór :)

• jaką każdą opozycję ? mi główno zrobił jak grałem na Quantum .. a przypomnę wtedy paczek nie było bał się latać na mnie i nawet Udawał kolegę żeby potem pokazać jaki to człowiek

co do ST nie ma czego Gratulować siedz na U spokój bunkry mają :D i satki przynajmniej

• Dekad, nie wieków. Wieki liczy się co 100 lat. Dekada 10 więc maksymalnie od 2.

Ja nie jestem sfrustrowany, dawniej ja sobie musiałem grać ufs jak "paczkomat" mnie do tego zmusił. Nie mniej jednak nie latałem po satelitach czy pełzaczach :D

Nie ujmuje nikomu, ale wyzywanie tych co grają LEGALNIE za kasę (tak na marginesie - Pl na bank nic nie wydał xD tak samo jak dobry sen, ale ten to przynajmniej przemyślał zanim anty wydawał :D ) jest śmieszne. Ludzie którzy płaczą, że GF zepsuło grę mogą w każdej chwili odejść do innej - bezpłatnej! A nie czekaj... są takie jeszcze? Płaczecie że GF zepsuło gre, ale jak by tych płatonosci nie było to teraz byście grali co najwyżej w bierki z dziadkiem na działce.

Dajcie sobie spokój z tym wszystkim. Wlot w wydobycie plus stocznie - ok, taka gra - jedyne co im zostało. Zejść poskanować i coś ustrzelić... a nie czekaj... tu się skanuje z kont które aktywne są cały czas. Ehhh wielkie lotniki i wiekowi ever gracze :D

• Z tym najlepszy grać ever to był się mocno wstrzymał companiero:p UFS to jego wybór :)

najlepszy gracz ever jest niestety gdzieś indziej,

[mniam]

żeby offtopu nie było to cudowne złomowanie na top 1 naszego uniwersum, myślę, że szybko wymienisz reszte swoich moonów na takie nowe, mniejsze, bez tp

Moderator kasai:
    Zbędny offtopic usunięty ;)

iksde iksde iksde, nigdy nie wyzywaj ludzi od oszustów, bo potem robisz z siebie najgorszego błazna XDimage.png:trollface::trollface::trollface: