Balboa [S_D] & Ostatni Mohikanin [S_D] vs. Revan [TERE] ~ 358 451.49% TOP1 ACS

• Na sam koniec nocy, albo na początek dnia mocno wstrząsnęło naszym uniwersum. Dziś nadarzyła się okazja, którą trzeba było po prostu wykorzystać.

Dziękuje Mohikanin za lot i dobrą atmosferę, a także obrońcy za zdrowe podejście.

Pozdrawiamy cały sojusz i wszystko trzeźwo myślących.

Dnia 19-02-2023 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Balboa [S_D]

Duży transporter 1

Lekki myśliwiec 423.037

Ciężki myśliwiec 20.699

Krążownik 132.937

Okręt wojenny 74.868

Pancernik 526.181

Niszczyciel 202.906

Reaper 512.810

Pathfinder 10.783

Mały transporter 124.107

Bombowiec 1

Agresor Ostatni Mohikanin [S_D]

Krążownik 61.587

Okręt wojenny 10.283

Pancernik 147.584

Obrońca Revan [TERE]

Mały transporter 247.674

Duży transporter 25.946

Lekki myśliwiec 1.034.432

Ciężki myśliwiec 129.143

Krążownik 39.250

Okręt wojenny 18.397

Statek kolonizacyjny 6

Recykler 201.478

Sonda szpiegowska 729.313

Bombowiec 12.688

Niszczyciel 10.057

Gwiazda Śmierci 186

Pancernik 275.081

Reaper 107.721

Pathfinder 37.268

Po bitwie...

Agresor Balboa [S_D]

Duży transporter 0 ( -1 )

Lekki myśliwiec 195.148 ( -227.889 )

Ciężki myśliwiec 11.777 ( -8.922 )

Krążownik 102.824 ( -30.113 )

Okręt wojenny 67.364 ( -7.504 )

Pancernik 482.707 ( -43.474 )

Niszczyciel 199.867 ( -3.039 )

Reaper 508.016 ( -4.794 )

Pathfinder 8.179 ( -2.604 )

Mały transporter 57.604 ( -66.503 )

Bombowiec 1 ( -0 )

Agresor Ostatni Mohikanin [S_D]

Krążownik 47.361 ( -14.226 )

Okręt wojenny 9.143 ( -1.140 )

Pancernik 135.052 ( -12.532 )

Obrońca Revan [TERE]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

887.704.249 Metalu, 161.829.355 Kryształu i 244.108.298 Deuteru

Agresor stracił łącznie 9.059.420.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 59.361.031.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 14.610.768.750 metalu i 12.273.093.450 kryształu.

Agresor przejął łącznie 1.293.641.902 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

14.610.768.750 Metalu i 12.273.093.450 Kryształu

4.870.256.250 Metalu i 4.091.031.150 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):

19.481.025.000 Metalu i 16.364.124.600 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 15.931.916.249

Kryształ: 12.994.411.955

Deuter: -846.956.702

agresor zyskał łącznie 28.079.371.502 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -28.919.266.249

Kryształ: -23.903.828.355

Deuter: -7.831.578.298

obrońca stracił łącznie 60.654.672.902 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• Tak... okazja za kilkaset złotych. Jak Balboa myślałem ze ty faktycznie jesteś gracz z prawdziwego zdarzenia tak niestety wiem że jednak nie. Ilość kont kupionych pod złom przez was przeraża. I tak - mam na to dowody. Ba, i nie są robione w paincie. Dałeś się złapać na prowokacje. Czy chcę ? Kiedyś przyjdzie na to czas, ale zrobię to w odpowiedni sposób. I w takim momencie - że zaboli najbardziej. Na razie mam dalej ludzi ładnym językiem i pisaniem w taki sposób żeby każdy myślał że jesteś taki wyrafinowany i wyrachowany :) Ilością defensywnych komentarzy z multikont / czy po prostu kundelków na zawołanie - nie zrobisz na mnie żadnego wrażenia. Więc szkoda pixele marnować.

Konto sprzedane - konto zezłomowane. Lecimy na kolejny serwer i już ogarniamy to samo. Obrońca sam spamował ze sprzeda pod złom / odda - no to poszło. Długie jęzory, wygadani ludzie - prowokatorzy. Ja nie chciałem, inni nie chcieli, Balboa łapie co jest byle ST było. No i ST jest.

Żenada tak się skur**ić i zrobić taki wał , żal też ludzi że biorą sobie Ciebie za wyznacznik i za takiego bohatera - którym nie jesteś. Jedynie zwykłym oszustem :)

• Tak... okazja za kilkaset złotych. Jak Balboa myślałem ze ty faktycznie jesteś gracz z prawdziwego zdarzenia tak niestety wiem że jednak nie. Ilość kont kupionych pod złom przez was przeraża. I tak - mam na to dowody. Ba, i nie są robione w paincie. Dałeś się złapać na prowokacje. Czy chcę ? Kiedyś przyjdzie na to czas, ale zrobię to w odpowiedni sposób. I w takim momencie - że zaboli najbardziej. Na razie mam dalej ludzi ładnym językiem i pisaniem w taki sposób żeby każdy myślał że jesteś taki wyrafinowany i wyrachowany :) Ilością defensywnych komentarzy z multikont / czy po prostu kundelków na zawołanie - nie zrobisz na mnie żadnego wrażenia. Więc szkoda pixele marnować.

Konto sprzedane - konto zezłomowane. Lecimy na kolejny serwer i już ogarniamy to samo. Obrońca sam spamował ze sprzeda pod złom / odda - no to poszło. Długie jęzory, wygadani ludzie - prowokatorzy. Ja nie chciałem, inni nie chcieli, Balboa łapie co jest byle ST było. No i ST jest.

Żenada tak się skur**ić i zrobić taki wał , żal też ludzi że biorą sobie Ciebie za wyznacznik i za takiego bohatera - którym nie jesteś. Jedynie zwykłym oszustem :)

Tak z ciekawości przejrzałem sobie Twoje poczynania na Forum i nie da się ukryć, że głownie operujesz wyłącznie na hejtowaniu... skąd takie podejście ? Niektóre Twoje wpisy pobudzają ludzką ciekawość w oparciu o sugerowanie różnego rodzaju, przekręty, granie nie fer itp. Dlatego może chodź raz zrób coś dobrze !!! I przedstaw te rzekome "dowody". A jeśli masz "jaja" żeby publicznie wszystko hejtować i każdego oceniać pod kątem oszustwa, to przeobraź swoje słowa w czyny i pokaż te dowody. Nie powinno Ci sprawić to żadnego problemu, skoro z taką pewnością oceniasz innych, to pokaż nam to, co tam masz, a jeśli nieeee, to lepiej zamknij ***** i zaprzestań swoich działań. Ludzie dorosnijta w końcu!

• Hahaha proszę Cię… hahaha

Nigdy nie kupiłem żadnego konta, które zostało zezlomowane i nigdy nikomu nie składałem takich propozycji. Konto Vadera nie zostało jeszcze sprzedane i gra na nim sam Vader.
    Wymienilem z nim wiadomości po starciu i nie wmawiaj ludziom tutaj takich bajek, bo chyba myślisz, ze zrobisz furorę ale Ci nie wychodzi.

Chore to jest co się dzieje. Ale moi sojusznicy doskonale znają przebieg tej akcji jak i dziesiątki innych i nie zrobi na mnie to żadnego wrażenia co Ty i inni podobnego pokroju ludzie piszecie.
    Osmieszasz sam siebie pisząc, ze kupiłem konto Vadera choć do dziś nie zostało one nikomu przekazane, także dokładnie tyle wart jest Twój post.

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

Edited 4 times, last by Balboa ().

Kurczę, Uciekam byliśmy razem w sojuszu, wyszło jak wyszło i już nie gramy razem, ale powiedz czemu uważasz ze to było kupione ? Znasz też Vadera, wiesz doskonale jaki i jest i wiesz doskonale że tak by nie zrobił to raz .

Dwa, pomyśl po co ktoś ma kupować konta i wydawać grube pieniądze jak już jest najlepszy !! no pomyśl chwilę , proszę .. czy Ty uważasz ze Balboa to jakiś desperat aby tak robić ? Nie znasz go, nie wiesz nic, najprościej to krzyczeć ze kupił . i po co ?

Kto zna Balboe, to wie ile czasu poświęca na tą grę i jak gra, jeżeli coś się robi dobrze to czemu ma nie mieć za to nagrody ? Wyliczenie kogoś z PZ to wg Ciebie od razu kupno konta ?

Mylisz się , to żadna filozofia obserwować kogoś i wpisać dane w kalkulator . Nie masz czasu ? umiejętności takowych, to czemu uważasz że ktoś inny ich nie może mieć .

Czemu oskarżasz też innych że mu kibicują ? Mnie oskarżasz ? też nie znasz a pisząc ,, kundelkom ,, ubliżasz mi . Jesteś dorosłym chłopem i sądziłem że spoko facetem, ale czytając taki badziew jaki napisałeś myślę że ani na Lacerta , ani Matylda ani nigdzie indziej nie będziesz człowiekiem honoru skoro potrafisz tylko ubliżać .

Gratuluję panowie ST ACS NR 1 :graty:

Vader - :szo: , lub powodzenia :) spoko gość jesteś :)

UCIEKAM - uciekaj naprawdę i nie pisz więcej bzdur bo z takimi wypowiedziami to sam na frajera wychodzisz !! :lool:

Spokój do kłamstwo, jest tylko pasja.

Dzięki pasji, osiągam siłę.

Dzięki sile, osiągam potęgę.

Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Edited once, last by Lord_Bane ().

• Nie ma się co przejmować krzykaczami Kris, takich jest niestety całkiem sporo w tej ogamowej społeczności, frustraci, pieniacze, co albo nic nie umieją zezłomować i oskarżają innych o wieczne pushe, albo jak juz potrafią coś zezłomować to da się mocno odczuć ze te cyferki im weszły za bardzo w banie i już nie ogarniają granicy miedzy gra a światem realnym. zamiast sie szanowac i podchodzić do gry z dystansem to niepotrzebnie sie nakręcają

:brawo::graty::goodjob:, Uni pod twoim niekwestionowanym panowaniem, prawdziwy Cesarz Wszechswiata hehe

''Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem" - Mark Twain

Edited once, last by Khal Drogo ().

• Nie ma się co przejmować krzykaczami Kriss, takich jest niestety całkiem sporo w tej ogamowej społeczności, frustraci, pieniacze, co albo nic nie umieją zezłomować i oskarżają innych o wieczne pushe, albo jak juz potrafią coś zezłomować to da się mocno odczuć ze te cyferki im weszły za bardzo w banie i już nie ogarniają granicy miedzy gra a światem realnym. zamiast sie szanowac i podchodzić do gry z dystansem to niepotrzebnie sie nakręcają

:brawo::graty::goodjob:, Uni pod twoim niekwestionowanym panowaniem, prawdziwy Cesarz Wszechswiata hehe

Jaki " KRISS " ? Chyba postaci Ci się pomyliły kolego xD

• tak, sorka o jedno" s" sie zagalopowałem, bez urazy, juz poprawione

''Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem" - Mark Twain

Uwaga on ma dowody i użyje ich kiedy przyjdzie na to czas 🤣🤣

Balboa tak jak pisałem, pod Twoimi ST nie da się nie śmiać, kabaret jakich mało, a kolega z cytatu ma już taki ból pupki, że nawet maść nie pomoże :trollface:

Przetpiaj i cisnij dalej, a pachołkami się nie przejmuj 8)

Xalynth Off - 121 ST

Cygnus TOP1 Off - 147 ST

Dorado Off - 107 ST

Zenith Off - 38 ST