Super akcja a obrońca ma nauczke, że jak chce się grać na skróty to trzeba wydać jeszcze troche więcej kaski ;p
Gratki i szo dla obrońcy ;pp
Super akcja a obrońca ma nauczke, że jak chce się grać na skróty to trzeba wydać jeszcze troche więcej kaski ;p
Gratki i szo dla obrońcy ;pp
Display MoreKlakierzy, Klakierzy i jeszcze raz klakierzy . Moze się zapytacie tych pro elo graczy, ile ta 5 czy 7ka wydala w sumie na anty/paczki ale od początku uni? No jest czego gratulować, hipokryzja i tyle, ona jest tu obecna wszędzie dookoła.
ps
Gratulować tu można tylko zaparcia w dążeniu do celu, ale jak sie robi tylko na nocki to w Polsce zawsze jest łatwiej cos złowić.
Zniszczone punkty militarne
[TBP] Sienio 348.416.677
Punkty militarne
[TBP] Sienio 117.086.806
Czy to wygląda na paczki?
Przygotowania pod Top 1 były praktycznie od początku uni.
A to że flotę sobie kupił i nie spędzał tyle czasu na graniu co my to chyba każdy wie.
Akcja mega udana, mogło być lepiej ale mogło być też i gorzej
No to w końcu czekam na szczera odpowiedz, ile wydałeś na anty? Tylko nie pisz ze zero, bo pękniemy ze śmiechu. I nie dowiemy sie zapewne nigdy, 5 malutkich paczkomatów vs 1 grubszy, ale jest sie czymś chwalić, hahaha. Hipokryzja, aż w oczy pali
No i zrobiony moge spokojnie odpoczac do weekendu , olszyn3k speed floty x1 eko x8 80% pz a skad mial flote no co ja mam powiedziec jak to konto mialo po 2tyg 1kkk pkt
A ty swoja za darmo zrobiłeś na 100%, . Tak samo inne male paczkomaty , hipokryta.
Kilka ostatnich postów poleciało do kosza. Prosiłbym również zaprzestać uporczywego rozwiązania równań z wieloma niewiadomymi pod tytułem "kto, ile i na co wydał kasę".
kłamstwo powtórzone tysiac razy staje sie prawdą szkoda ze nawet tego nie przetopili bo cos mi sie wydaje ze wieczne urlopy sz.o juz jest
kłamstwo powtórzone tysiac razy staje sie prawdą szkoda ze nawet tego nie przetopili bo cos mi sie wydaje ze wieczne urlopy sz.o juz jest
Widać, widać SzO z paczek leci ostro
Widać, widać SzO z paczek leci ostro
będzie co złomować co nie Eli Lama Sabachtani ?
Haloo, jak tam na nowym uni, tez tak pieknie żre, ze sami sie wystawiaja, a wy nawet złotowki nie wydajecie na paczki ;)? To takie retorycne pytanie, banda oszustow i hipokrytów.....kryształki prawie
Rubble [P_P] & Marshall [P_P] & Rocky [P_P] & TRACKER [P_P] & Skye [P_P] vs. Darkness ~ 39576.54%
to też wszystko po prostu ze skila, aż żenada , same perły i diamenty tej gry, co nigdy nie kupiły nic.
Haloo, jak tam na nowym uni, tez tak pieknie żre, ze sami sie wystawiaja, a wy nawet złotowki nie wydajecie na paczki ;)? To takie retorycne pytanie, banda oszustow i hipokrytów.....kryształki prawie
Rubble [P_P] & Marshall [P_P] & Rocky [P_P] & TRACKER [P_P] & Skye [P_P] vs. Darkness ~ 39576.54%
to też wszystko po prostu ze skila, aż żenada mam nadzieje bierze was .
Cos ktos gdzies uslyszal posluchal glupich i nie wie nic jak zawsze ale gadac trzeba bo nuda by byla
kto ma wiedziec to juz sporo wie jestescie czysci niczym kryształ gotowany w brudnym garze w piwnicy
kto ma wiedziec to juz sporo wie jestescie czysci niczym kryształ gotowany w brudnym garze w piwnicy
Dowody??
Tak myślałem.
Dowody??
Tak myślałem.
Sienio nie przejmuj się jakimiś cieniaskami, zazwyczaj jest tak, że jakieś zera szukają atencji na forum i płaczą bo nic innego nie mogą.
Rób dalej swoje, a pieski niech sobie dalej szczekają
ladne samo przedstawienie
gz ekipa Elfi dawaj znak na dc forum nie pokazuje oznaczenia waszego za duzo tego robicie