Mam na fb zaobserwowaną oficjalną stronę oGame...i dzisiaj wyskoczyło godzinę temu, powiadomienie które sugeruje, że będzie można niszczyć obronę na moonie rakietami
Ktoś coś ?
Mam na fb zaobserwowaną oficjalną stronę oGame...i dzisiaj wyskoczyło godzinę temu, powiadomienie które sugeruje, że będzie można niszczyć obronę na moonie rakietami
Ktoś coś ?
Ktoś coś ?
Przecież od dawna można niszczyć obronę na moonie rakietami
"Nie można było zniszczyć rakietami obrony księżyca"
Chodzi o to? Obroną moona można także nazwać flotę, a wiec w moim tłumaczeniu wygląda to tak jakby skoro nie można było zniszczyć obrony księżyca rakietami to posłano flotę, która tą obronę (flotę) zniszczyła ^ ^ I pewnie po prostu sobie tak o wkleili ten obrazek z wracającą z moona flotą
Kiedyś pojawiał się obrazek informujący o tym, że przeglądanie galaktyki wymaga wydania 10 deuteru. Jak wiadomo, od dawna wycofano się z tego typu opłaty, więc może to jakieś wspominki starych wersji. Nie pamiętam, czy kiedyś nie można było rakietować moona. Gdyby jeszcze z taką ochotą zamieszczali swoje największe wpadki, na których co poniektórzy zbudowali konta...
Albo najlepsze: Atak rakietowy z innej galaktyki
rakietowac obrone na moonie mozna od literowych uni czyli era ponad 10 lat